kaśka maciej 24.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 taaaaaaaa chyba idę spać narka Muszę tylko śpiwór i poduchę przywieźć na budowę. Materac i pompka jest . Materac dwuosobowy Będzie Ci wygodnie ty mnie nie zachęcaj takimi tekstami bo odwołam rezerwację Nie będzie wioski, a jak się jeszcze go fajnie ułoży to tip top bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Oj Doborsiu, czuje, że sie cos wydarzyło niech pomyślę.....nic strasznego , co nie znaczy ,że nie mam być ready na taką ewentualność Czytam, a tu myk i już dobroszki nie ma znowu zmianę szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 taaaaaaaa chyba idę spać narka Muszę tylko śpiwór i poduchę przywieźć na budowę. Materac i pompka jest . Materac dwuosobowy Będzie Ci wygodnie ty mnie nie zachęcaj takimi tekstami bo odwołam rezerwację Nie będzie wioski, a jak się jeszcze go fajnie ułoży to tip top bedzie Jutro przyjeżdżają kabiny prysznicowe. Zakładane będą pewnie w przyszłym tygodniu. NIe widzę problemu Z układaniem będzie problem. Podobno cięte z jednego slabu, ale bardzo, bardzo się różnią. Straszne puzzle - ale tylko 72 szt Jacyś chętni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 każdemu trzeba by osobno zdjęcie zrobić, i takie puzzle układać, chyba tak najszybciej i lekko Chyba masz już jakąś opcję, czy dopiero teraz główkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 jak wszystkie zrobisz z tej samej perspektywy to i ja mogę się pobawić w układankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Oj Doborsiu, czuje, że sie cos wydarzyło niech pomyślę.....nic strasznego , co nie znaczy ,że nie mam być ready na taką ewentualność Czytam, a tu myk i już dobroszki nie ma znowu zmianę szykujesz nieee , przez chwilkę nie zmieniam.Choć coś tam w zanadrzu jeszcze siedzi . Ale na chwilkę zostanę przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Gosia - świetny pomysł na razie kolorami - bardzo ciemno czekoladowe- pasy na podłodze - niebiesko zielonkawe - ściany za wanną - sine - obudowa wanny - jasny brąz - obudowa geberitów. A zresztą niech się Jola martwi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dobrze, że będzie więcej trawertynu, ktory jest spokojniejszy. Właśnie, jak Was się widzi połączenie tych dwóch kamieni ? Wioski chyba nie będzie. No co ja się będę..... kamienie bardzo ładne, oba. Ale każdy z osobna Wybacz. Wiem, że przeżyjesz moją opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dobrze, że będzie więcej trawertynu, ktory jest spokojniejszy. Właśnie, jak Was się widzi połączenie tych dwóch kamieni ? Wioski chyba nie będzie. No co ja się będę..... kamienie bardzo ładne, oba. Ale każdy z osobna Wybacz. Wiem, że przeżyjesz moją opinię Jasne Dzięki - to bardzo dobrze, że mamy inne gusta - świat byłby strasznie nudny, gdyby było inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Oj Doborsiu, czuje, że sie cos wydarzyło niech pomyślę.....nic strasznego , co nie znaczy ,że nie mam być ready na taką ewentualność ja pamietam tylko jak zmienialam avatarek a Ty mowilas ze ty nie jestes wojownicza? Dobrze to pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nefcia gusta może odmienne ale wiele rzeczy mi się podoba które wybierasz Sam dom również, jak wiesz nawet bardzo Kamienie takze uważam że są bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nefcia gusta może odmienne ale wiele rzeczy mi się podoba które wybierasz Sam dom również, jak wiesz nawet bardzo Kamienie takze uważam że są bardzo ładne. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nefcia kamienie cuuuudnnne brak słów, nie mogę się doczekać efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Pażywiom uwidzim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nefcia, padłam z wrażenia i próbuję się podnieść Foreścik przecudowny, bajeczny, zajebisty !!!! Bardzo chętnie obejrzałabym go naocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nefcia normalnie pomimo że różne to można właśnie je tak komponować że ostrzejszymi podkreślać tymi spokojniejszymi coś ukryć ale pięknie bedzie poskręca mnie z ciekawości jak będzie wyglądać ułożone a co do puzli to ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nefcia, padłam z wrażenia i próbuję się podnieść Foreścik przecudowny, bajeczny, zajebisty !!!! Bardzo chętnie obejrzałabym go naocznie Czuj się zawsze zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nefcia normalnie pomimo że różne to można właśnie je tak komponować że ostrzejszymi podkreślać tymi spokojniejszymi coś ukryć ale pięknie bedzie poskręca mnie z ciekawości jak będzie wyglądać ułożone a co do puzli to ja lubię Ciekawe co na to Jolcia. Można je układać kolorami, a można nimi mieszać . I po co mi to było ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 no jak po co żebyś miała pięknie żebyś miała inaczej i żeby Ci wszystkie zazdraszczali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 I po co mi to było ? :) NO jak to po co??!! Żebyś się nie nudziła jak małża w domu ni ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts