lidszu 24.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nefcia, padłam z wrażenia i próbuję się podnieść Foreścik przecudowny, bajeczny, zajebisty !!!! Bardzo chętnie obejrzałabym go naocznie Czuj się zawsze zaproszona to może jakoś w weekend by mi się udało wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kurcze tego foreścika to pierwszy raz wiszę. No i powiem szczerze że robi wrażenie ale osobiście bardziej podoba mi się trawertyn. Foreścik jak dla mnie za pstrokaty a raczejza żyłowaty jest ale bardzo jestem ciekawa efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Byłam w dzienniku, zdjęcia obejrzałam...i wiem czemu kiedyś w wypowiedzi na temat Foresta, byłam co najmniej powściągliwa Dobrze Nefciu, że masz Jolę a ona wspaniałe wyczucie....na pewno stworzycie coś cudownego, nie mniej trzeba pokombinować pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nowa Dobrosia i jaka waleczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Liduś się zdzwonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nituś Foreścik jest no kurna co tu dużo pisać - wypasiony w kosmos, a tam kuźwa w kosmosie to moga pomarzyc o takim Jest PIĘKNY - wiesz że go lubię tylko ja do tej pory podziwiałam Greena ale ten Brown jest tyż cudeńki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie mucha nie siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 24.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam Kamień jest piękny- mnie najbardziej podobają się te ciemnoszare z głębokim brązem- jak gałęzie drzew na tle burzowego nieba. Jestem ciekawa efektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 zas kuśwa bes poffiadomien dobroś a ja fiem skad mosh afathar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Zuzanka Też masz niedaleko na macanie Sama jestem ciekawa efektu - ale słowo się rzekło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.03.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dobroś a ja fiem skad mosh afathar:) No baaa , z netu Duszku miły , a konkretniej z googla ... A serio , to zatrzymałam się na IX , na następne części już czasu zbrakło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.03.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 ja na x-2...ale tysz czasu ni mom posatym ps3 trzabyloby nabyc aby troche pociac..w square..a zawsze kasy jakos szkoda..ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 trumna nie ma kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.03.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 nieffatphliffie..ale fm...i wyjasdy pofodhujom ze timu tys nie barzo jezd wis?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 to se kup tego peesa :)Pozdrówki od Kamyka - widziałam go dziś i wygląda ...fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.03.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 kurna za ta sama kase to chyab se tw fcasy wykupiem i siem łodchudzem.. musem sadsfonic do chopa bo siem łobrasi jesce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 kurna za ta sama kase to chyab se tw fcasy wykupiem i siem łodchudzem.. musem sadsfonic do chopa bo siem łobrasi jesce Nie obrazi się Trochę też był zajęty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 .... dzień dobry A ja chciałam powiedzieć że widziałam foresta ha ha ha i piękny jest... ale powiem uczciwie że wielkie wyzwanie stoi przed Vadiolem by to ładnie dobrać by te żyłeczki się pięknie układały... .... a nefcia będzie sprzedawać bilety jak łazienka będzie już gotowa Buziaczki poranne co do pogody to u mnie zima jakieś 15 cm śniegu i wciąż pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzień dobry zimowo No jak Vadiol te żyłeczki do kupy poskłada tobędzie super. A bilety po ile??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ten czekoladowy foreścik cudo Myślałam, że foreścik i trawertyn będą się gryzły, ale widać, że nieźle do siebie pasują Ciekawa jestem straszliwie finalnego efektu Nefer - kiedy jesteś w chałupce, żebym mogła wpaść na macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts