Nefer 26.03.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Chetnie bym skorzystała z takiego zaproszenia ale na 17 nijak nie dam rady A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kruelcia u mnie była ze swoimi Chłopakami.I poszli karmić dinozaury. Dzisiejsza dostawa (nr.1) :Zestaw Primo 75 cm dąb karmelowy (K 89003) Deska sedesowa samoopadająca Primo (K 80112) Sedes podwieszany Primo (K 83100) Szafka boczna Primo (88138) dąb karmelowy szt 6 Lustro Nova z oświtleniem (88106) Bateria umywalkowa jednouchwytowa sztorcowa Roca Thesis A5A3050C00KOŁO AKCENT brodzik półokrągły 80 cm XBN0480 KOŁO nogi do brodzików SN5 Kabina natryskowa Koło AKCENT PLUS 80 szkło hartowane, REFLEX KOŁO NIVEN kabina natryskowa szło czyste profil chrom/satyna FKPF90 Wanna Koło Serenada narożna 145 x 145 cm Stelaż do wanny Koło Serenada SWN2145 razem : 9.257 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kolejna dostawa (nr.2): Sedes podwieszany Roca Hall Nr Ref.: A346627..0 szt.2Bidet Roca Hall Nr Ref.: A357625..0 szt. 1Deska sedesowa Roca Hall wolnoopadająca Nr Ref.: A801622..4 szt.2Deska bidetowa Roca Hall Nr Ref.: A806620..4 szt. 1 razem : 2.686 pln Kolejna dostawa (nr3): Umywalka + szafka Madera Noclaf (umyw : 4301 i szafka : 63) Wenge szt.1Umywalka + szafka Madera Noclaf (umyw : 4302 i szafka : 64) Wenge szt.1Szafka wisząca Madera Noclaf (szfka : 09) Wenge szt.2 razem : 6.917 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 wolę cen nie znać tylko popatrzeć jak się ładnie urządzasz. Po co mi ten stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 jeee jakie paskudne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 zeby to w ogródku chciało rosnąc, podlewać by wystarczyło.......... może lepiej pójdę już spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Poszalałaś! Ceny na Rocę masz bardzo dobre. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nefka melduję się cała i zdrowa po wizycie u dinozaurów, a było ich sporo. Młody przeszczęśliwy ... zdjęcia z tej wyprawy są cudne A teraz moje spostrzeżenia z wizytacji przystojności Foresta ... odważny, przystojniejszy w realu niż na zdjęciach, różnorodny i tajemniczy Mnie się bardzo podoba Trawertyn cały czas i nieodmiennie Łazienka teściów bardzo ładna, jasna i ciepła Nefka mój mąż się śmiał, że zamiast na babskie tematy to my jak najęte o budowie ... ale nas skomplementował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mi się ten brązowy Forest podoba ... Cześć wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzień doberek Nefer jejku ale ci zazdroszczę tych przesyłek. No Roca wyszła moim zadaniem bardzo tanio biorąc pod uwagę wolnoopadający osprzęt, który u mnie must be!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Gosiek, Wu ja też bym wolała tych cen nie znać. Szczególnie przy dawno zapomnianej kasie z kredytu :) Ale kurde się nie da. Więc gmeram tylko w necie i staram sie tanio... serio staram się... Rasia - jakby co mam zestawienie w excelu z cenami. Poprzednie zamówienia rozsyłałam do 5 sklepów internetowych i zbierałam wyceny. Na tej podstwie wybrałam jeden - w Płocku - i teraz zamawiam u nich. Moja Pani Ewa - przyciśnieta do muru - też da mi takie ceny, ale zawsze mam wrażenie, że robię jej krzywdę. Ponadto na Koło nie ma szans zniżek. Więc zamawiam wszystko w jednym sklepie internetowycm. Tylko szafki Madera z Noclaf są poza rabatowością. Dzwoniłam do producenta i ceny są takie same jak w OPexie . Więc nie ma się co wyginać. Dziś jadę zamówić. Kruelcia ja już powiem Twojemu mężowi co myślę na ten temat - podśmiechujek z poważnych inwestorek :) Dobrze,że Was nic nie zjadło Braza każdy kto zobaczy na żywo twierdzi, że na zdjęciach nic nie widać Ale fakt, że jest dość odważny. MonikaC - nie ma czego zazdrościć :) kasy brak, garaż zawalony i ten stres - czy dobrze wybrałam ?. Już nie mogę się doczekać kiedy to wszystko znajdzie swoje miejsce - wtedy będzie pora na zazdrość :) Nawet sie nie obejrzysz jak sama będziesz szukać. Ceny rzeczywiście są niezłe w tym moim sklepie. A i dostarczają to co maja dostarczyć i w terminie jak trzeba - 3-4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nefer - niezłe zakupki zrobiłaś Kiedy będą te wszystkie cuda montować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Jak ja lubie takie zakupowe szaleństwo Teraz czekam ąż to wszytsko wyjdzie z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzień dobry Nefcia to jak one w tym sklepie są takie przyjazne to może uśmiechnać sie można do Ciebie o namiarek kto wie może się przyda kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nefer - niezłe zakupki zrobiłaś Kiedy będą te wszystkie cuda montować? Łazienka teściów już sie kończy, więc zapewne dziś będzie brodzik i kibelek z deską i za chwilę umywalka, lustro i szafki. Poprosze Vadiola - może się skusi na zawieszenie wszystkiego W przyszłym tygodniu wchodzą Chłopaki robić marmur i trawetyn do łazienki na górę. Skończą pewnie za tydzień i tam pójdzie reszta. W międzyczasie zrobią kabinę Niven u dzieci. No i tę Maderę musze zamówić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Jak ja lubie takie zakupowe szaleństwo Teraz czekam ąż to wszytsko wyjdzie z garażu Ja tez lubię, tylko niepokoi mnie nieco stan konta.. ale pieniądze to nie wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzień dobry Nefcia to jak one w tym sklepie są takie przyjazne to może uśmiechnać sie można do Ciebie o namiarek kto wie może się przyda kiedyś Ależ proszę : oni dowożą chyba wszędzie : http://www.instaldom.istore.pl/sklep,2992,,,,ceneo,pl-pln,0,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dziękuję Nefcia zachomikowałam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Oj i tak zazdroszczę Ja to sobie może będe wybierać w przyszłym roku Adresik sobie też zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nefka przypomnij mi jeszcze raz namiar na kamienie coś mi sie pp łepetynie kołacze ale nijak nie moge sobie przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts