Nefer 27.03.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nefka przypomnij mi jeszcze raz namiar na kamienie coś mi sie pp łepetynie kołacze ale nijak nie moge sobie przypomnieć Kruelcia , Kemizo Wusia. Monika - chomikujcie namiary - najlepiej oddzielny plik albo zapisac w ulubionych [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dodałam do ulubionych Jessu ile oni tam tego mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dodałam do ulubionych Jessu ile oni tam tego mają Wbrew pozorom - nie wszystko :) Dobrze używać wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Jak ja lubie takie zakupowe szaleństwo Teraz czekam ąż to wszytsko wyjdzie z garażu Ja tez lubię, tylko niepokoi mnie nieco stan konta.. ale pieniądze to nie wszystko :) Nie martw się przy budowie kasa ma tendencje ucieczkowe Nasza do dziś nie może trafić do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nefer - niezłe zakupki zrobiłaś Kiedy będą te wszystkie cuda montować? Łazienka teściów już sie kończy, więc zapewne dziś będzie brodzik i kibelek z deską i za chwilę umywalka, lustro i szafki. Poprosze Vadiola - może się skusi na zawieszenie wszystkiego W przyszłym tygodniu wchodzą Chłopaki robić marmur i trawetyn do łazienki na górę. Skończą pewnie za tydzień i tam pójdzie reszta. W międzyczasie zrobią kabinę Niven u dzieci. No i tę Maderę musze zamówić ... to muszę wpaść na macanki Wybierasz się jutro do Kruelci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nie martw się przy budowie kasa ma tendencje ucieczkowe Nasza do dziś nie może trafić do domu Nademną to jakaś opatrzność czuwa w tej kwestii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 to muszę wpaść na macanki Wybierasz się jutro do Kruelci? To zależy od kilku czynników. Zamierzam zamierzać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dodałam do ulubionych Jessu ile oni tam tego mają weszłam i wyszłam ... obejrzałam wanny i te, które podobają mi sie kosztują od 15000 ... wanny nie będzie taką razą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 to muszę wpaść na macanki Wybierasz się jutro do Kruelci? To zależy od kilku czynników. Zamierzam zamierzać :) się też zamierzam tylko jeszcze nie wiem o której muszę jutro podjechać do Juana zakupić kilka szuflad do szafek kuchennych i ptewnie po tym podjadę do Kruelci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.03.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dodałam do ulubionych Jessu ile oni tam tego mają weszłam i wyszłam ... obejrzałam wanny i te, które podobają mi sie kosztują od 15000 ... wanny nie będzie taką razą znajdź inną wannę a co to za wanna co tyle kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nefka przypomnij mi jeszcze raz namiar na kamienie coś mi sie pp łepetynie kołacze ale nijak nie moge sobie przypomnieć Kruelcia , Kemizo Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nefcia ja to sobie już w ulubionych buchnęłam folder przydatne linki tylko jak ja sie w tym znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dodałam do ulubionych Jessu ile oni tam tego mają weszłam i wyszłam ... obejrzałam wanny i te, które podobają mi sie kosztują od 15000 ... wanny nie będzie taką razą znajdź inną wannę a co to za wanna co tyle kosztuje duuuża owalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nefcia ja to sobie już w ulubionych buchnęłam folder przydatne linki tylko jak ja sie w tym znajdę Luz - nie znajdziesz się :) Mam to samo Ale siądziesz, zaciśniesz zęby i przejdziesz po kolei , bo wiesz, że to MASZ w tych cholernych ulubionych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nefcia Kochana dobrze że ktoś wierzy we mnie bo ja zaczynam wątpić ale to chyba normalna taka panika przedrozpoczęciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nefcia Kochana dobrze że ktoś wierzy we mnie bo ja zaczynam wątpić ale to chyba normalna taka panika przedrozpoczęciowa ALeż zupełnie normalna. Jak zajrzysz do mojego dziennika to zobaczysz, że ciągnie się na 1 tydzień wejścia ekipy na budowę. Przez 1 tydzień nie jadłam i nie spałam. Od tego się nieźle chudnie Ale potem mija - na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 to z tym chudnięiem to ja moglabym mieć tak ze 3 mieszki tylko bez skutków ubocznych innych a Twój dzienniczek to ja mam rozpracowany wiesz Nefuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 hmmm Twoje komentarze na 2 stronie , az dziwne No ladna ta lazienka Milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 booooooooo do dziennika nikt nie zagląda :) Wzajemnie Łazienka Teściów sie kończy (obok, w kuchni, było kucie, więc zdjęcia "zakurzone" ) http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/Sc0lfYgHiAI/AAAAAAAADQg/xifaU9hnNLU/s640/IMG_1286.JPG http://lh5.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/Sc0lgTNmzRI/AAAAAAAADQo/kG1E55a3HhY/s640/IMG_1287.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nefcia a to już czyste oszczerstwo ja zaglądam łazieneczka cora pładniejsza ehhh nie mogę sie tych kamieni doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts