Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefka przypomnij mi jeszcze raz namiar na kamienie :) coś mi sie pp łepetynie kołacze ;) ale nijak nie moge sobie przypomnieć

Kruelcia , Kemizo

Wusia. Monika - chomikujcie namiary - najlepiej oddzielny plik albo zapisac w ulubionych :) [/b]

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak ja lubie takie zakupowe szaleństwo :)

Teraz czekam ąż to wszytsko wyjdzie z garażu :)

Ja tez lubię, tylko niepokoi mnie nieco stan konta.. ale pieniądze to nie wszystko :):)

Nie martw się przy budowie kasa ma tendencje ucieczkowe :wink: :)

Nasza do dziś nie może trafić do domu 8)

Nefer - niezłe zakupki zrobiłaś :D

Kiedy będą te wszystkie cuda montować?

Łazienka teściów już sie kończy, więc zapewne dziś będzie brodzik i kibelek z deską i za chwilę umywalka, lustro i szafki. Poprosze Vadiola - może się skusi na zawieszenie wszystkiego :)

W przyszłym tygodniu wchodzą Chłopaki robić marmur i trawetyn do łazienki na górę. Skończą pewnie za tydzień i tam pójdzie reszta. W międzyczasie zrobią kabinę Niven u dzieci. No i tę Maderę musze zamówić ...

to muszę wpaść na macanki :D

Wybierasz się jutro do Kruelci?

to muszę wpaść na macanki :D

Wybierasz się jutro do Kruelci?

To zależy od kilku czynników. Zamierzam zamierzać :):)

się też zamierzam tylko jeszcze nie wiem o której

muszę jutro podjechać do Juana zakupić kilka szuflad do szafek kuchennych i ptewnie po tym podjadę do Kruelci.

Nefcia ja to sobie już w ulubionych buchnęłam folder przydatne linki tylko jak ja sie w tym znajdę :lol:

Luz - nie znajdziesz się :):) Mam to samo :)

Ale siądziesz, zaciśniesz zęby i przejdziesz po kolei , bo wiesz, że to MASZ w tych cholernych ulubionych :):)

Nefcia Kochana dobrze że ktoś wierzy we mnie bo ja zaczynam wątpić ale to chyba normalna taka panika przedrozpoczęciowa :lol: :wink:

ALeż zupełnie normalna.

Jak zajrzysz do mojego dziennika to zobaczysz, że ciągnie się na 1 tydzień wejścia ekipy na budowę.

Przez 1 tydzień nie jadłam i nie spałam. Od tego się nieźle chudnie :)

Ale potem mija - na szczęście :)

booooooooo do dziennika nikt nie zagląda :):)

Wzajemnie :)

Łazienka Teściów sie kończy (obok, w kuchni, było kucie, więc zdjęcia "zakurzone" )

http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/Sc0lfYgHiAI/AAAAAAAADQg/xifaU9hnNLU/s640/IMG_1286.JPG

http://lh5.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/Sc0lgTNmzRI/AAAAAAAADQo/kG1E55a3HhY/s640/IMG_1287.JPG