mayland 15.06.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Nefer puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.06.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Tak długo mnie nie było - a tutaj technologia zmienia sie i jakie ciekawe wykłady były Nefer trzymam kciuki i pamietaj zawsze do przodu Bardzo żałuje że nie mogłam Być na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Jestem tu jestem, tylko nie mam kiedy taczek naładować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Jakich teczek????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 17.06.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Jakich teczek????? Taczek z dowcipu jak na budowie latali tak szybko z taczkami, że nawet nie mieli czasu ich załadować Nefer zdradź czym się tak zajmujesz bez opamiętania skrobnij do nas kilka słówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Jestem tu jestem, tylko nie mam kiedy taczek naładować :) Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.06.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Jestem tu jestem, tylko nie mam kiedy taczek naładować :)taki za... 5 strona dziennika a szpadla pod budowę jeszcze nie wbiła chyba rekord? tyle "przyjemności" mnie omineło. mam jeden + za remontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Neferka, co slychac, napisz chociaz dwa slowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 wciąż czekam na pozwolenie na budowę. Ale już bliżej niż dalej :) Póki co leżę w łóżku, kicham, kaszle i jestem nieszcześliwa z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 07.07.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Witaj w klubie - właśnie mi dziecięca trzydniówka mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Witaj w klubie - właśnie mi dziecięca trzydniówka mija łorany Ged - za starzy na to jesteśmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.07.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Nefer, zdrówka życzę ! kuruj się, bo za chwilę Pozwolenie będzie, a Ty nie w formie ... Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Nefer, zdrówka życzę ! kuruj się, bo za chwilę Pozwolenie będzie, a Ty nie w formie ... Pozdrawiam cieplutko ! Dzięki Adrianko - a Ciebie tak pięknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Zdrowka zycze i czekam na wiesci o rozpoczeciu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.07.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Nefer, ani się nie obejrzysz, jak u Ciebie będzie pięknie ! Tylko niech przyjdzie ten PAPIER ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 07.07.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Zasadniczo to ważne jest pisemko o wszczęciu postępowania i przyjaźni sąsiedzi. Teraz tak nieśmiało mogę wspomnieć, że ładnych parę tygodni budowałem bez pozwolenia Co niektórzy zapewne zauważyli czkawkę w dzienniku i nawet teraz trudno jest się doszukać relacji z początków budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Nefer Przyśpiesz, bo jeszcze Cię dogonię A na poważnie: spokojnie, wszystko w swoim czasie... Pozdr i zdrówka wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Nefer Przyśpiesz, bo jeszcze Cię dogonię A na poważnie: spokojnie, wszystko w swoim czasie... Pozdr i zdrówka wiele Dawaj dawaj - nie patrz na nic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Zasadniczo to ważne jest pisemko o wszczęciu postępowania i przyjaźni sąsiedzi. Teraz tak nieśmiało mogę wspomnieć, że ładnych parę tygodni budowałem bez pozwolenia Co niektórzy zapewne zauważyli czkawkę w dzienniku i nawet teraz trudno jest się doszukać relacji z początków budowy. O dzięki Ged, nie wiedziałam. Sąsiedzi różni. Mam ich kilku. jeden ju wiem, e do du..py i będzie z nim problem. A dwóch jest cool - cieszą się, że budujemy, bo to zawsze w kupie raźniej. A chyba znudziła im się pusta działka z ruderą pośrodku :) Więc nam kibicują dobrzy ludzie W przyszłym tygodniu pora rozwalić ruderkę i postawić jakiś garaż na pierdoły. Musze się tylko zwlec z łóżka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Dawno mnie tu nie było, bardzo się cieszę, że powolutku idziesz do przodu z budową!!. Nie doczytałam się, ale co z twoim zjazdem, doczekałaś się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts