Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To był koszmarny weekend.

Pustki, bo w sobotę i niedzielę umierałam. Po obiedzie w sobotę zaczął mnie bolec brzuch. Ponieważ to jeden z dwóch moich obiadów w tygodniu (założyłam, że w niedzielę sobie dogodzę drugiem, a cały tydzień roboczy nie mam czasu...) założyłam, że żołądek zwariował jak dostał pełną wersję obiadu + deser.

I się zaczęła jazda. Chyba wyszła mi wątroba. NIe spałam noc z soboty na niedzielę, a w niedzielę zwijałam sie z bólu. Dzisiejsza noc nie była lepsza, ale już ataki nie są takie, że zapominam jak się nazywam...Jest lepiej. Aczkolwiek zmęczona jestem jak pies.

Dlatego tak sie raczej mało udzielałam (pomiędzy jednym kopem w brzuch a drugim :))

Wyrostek brałam pod uwagę. To raczej nie to. Ból nie jest po jednej stronie, ale boli cały dół brzucha (teraz już tylko dół, bo wczoraj to był cały brzuch od przepony w dół) - taki jeden długi skurcz.

Wzięłam no-spę wczoraj ale pomogło na 30 min. Więc to nie to. Teraz musze jeszcze wziąć rapacholin i może będzie lepiej..Musze do pracy jechać...a w samochodzie to cienko to widzę jak mnie złapie..Ale spróbujemy - najwyżej zjade na bok. Daleko nie mam.

dzień dobry....

Nefcia czytam, że cały weekend cierpiałaś ... buuu :(

o taj porze to chyba już w pracy... mam nadzieję, że spokojnie dojechałaś i że powoli to się uspokoi... co nie zmienia faktu, że może lekarzowi by to pokazać hę?

Dziołchy, nie mam wcale ochoty na lekarza :roll: Wiecie jak to jest - może samo przejdzie :):)

Powinnam się wziąć za siebie i regularnie jeść cokolwiek. Człowiek się starzeje...

Na razie jeszcze siedzę w majtkach na sofce i czekam jak sie sytuacja rozwinie. Z tego widzę nie jest źle - tak raz na pół godziny mnie bierze.

A więc zdążę dojechać do roboty :) Albo dziś będe pracować z domu...musze tylko spotkanie odwołać.

MIałam się wczoraj spotkać z Jolą u niej. Tak się kurde cieszyłam na to spotkanie, ale nie dałam rady..

NIenawidzę jak jestem taka niemobilna...

Jest lepiej niż wczoraj więc może przejdzie...

Dziołchy, nie mam wcale ochoty na lekarza :roll: Wiecie jak to jest - może samo przejdzie :):)

Powinnam się wziąć za siebie i regularnie jeść cokolwiek. Człowiek się starzeje...

Na razie jeszcze siedzę w majtkach na sofce i czekam jak sie sytuacja rozwinie. Z tego widzę nie jest źle - tak raz na pół godziny mnie bierze.

A więc zdążę dojechać do roboty :) Albo dziś będe pracować z domu...musze tylko spotkanie odwołać.

MIałam się wczoraj spotkać z Jolą u niej. Tak się kurde cieszyłam na to spotkanie, ale nie dałam rady..

NIenawidzę jak jestem taka niemobilna...

Jest lepiej niż wczoraj więc może przejdzie...

może przejdzie ... :-?

srata ta ta... już widze co byś nam mówiła gdyby to nasze brzuchy bolały... więc wiedz, że nie ma wykrętów i do lekarza marsz... bo to nie żołądek ... no !