Gosiek33 30.03.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Neferko do lekarza biegiem marsz tu żartów nie ma W większości siła, przegłosowałyśmy Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Wyrostek brałam pod uwagę. To raczej nie to. Ból nie jest po jednej stronie, ale boli cały dół brzucha (teraz już tylko dół, bo wczoraj to był cały brzuch od przepony w dół) - taki jeden długi skurcz. Wzięłam no-spę wczoraj ale pomogło na 30 min. Więc to nie to. Teraz musze jeszcze wziąć rapacholin i może będzie lepiej..Musze do pracy jechać...a w samochodzie to cienko to widzę jak mnie złapie..Ale spróbujemy - najwyżej zjade na bok. Daleko nie mam. nosz kuśśśśśśśwwwwaaa bo ci sam zaraz pogotowie zamówię..do wracza migaj ...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Doobra, dostałam kilka kontrolnych opierdlolów mailowych, telefonicznych i forumowych - jak nie przejdzie jutro to pójdę do lekarza, doooobra ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dooobra ... jak cie już dzis łańcuchami zaciagnąc nie damy rady - to w ostateczności jutro może być , byle na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Doobra, dostałam kilka kontrolnych opierdlolów mailowych, telefonicznych i forumowych - jak nie przejdzie jutro to pójdę do lekarza, doooobra ? :) Jak jeszcze nie przeszło, to zaraz po Ciebie przyjeżdżam i do lekarza wiozę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Doobra, dostałam kilka kontrolnych opierdlolów mailowych, telefonicznych i forumowych - jak nie przejdzie jutro to pójdę do lekarza, doooobra ? :) Jak jeszcze nie przeszło, to zaraz po Ciebie przyjeżdżam i do lekarza wiozę!!! ty się jej nie pytaj tylko wpakuj ją w auto i wież do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 no zebym ja sie musiał łodsyffać..echh..gdzie ta rasiu łona juz pracuje w cholerem..nioo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.03.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 no zebym ja sie musiał łodsyffać..echh..gdzie ta rasiu łona juz pracuje w cholerem..nioo.. Rasia na Bartyckiej króluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Tak sobie myślę o tym woreczku i kamieniach bo coś podobnego to niedawno przechodziła siorka mojego męża więc chyba jak to pisał duchaty wracz mile widziany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Cicho bydźta z tym lekarzem. Mam plan gry i zaraz spadam do domu leżec w łóżeczku - w tej pozycji mi lepiej niż na siedząco(jeszcze tylko zahaczę o budowę lub odwrotnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nefercia weź sobie żartów nie rób 15 minut u lekarza a nasz spokój bezcenny to już za długo trwa nie ma sie co wygłupiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Zwariowała jeszcze na budowę chce jechać oj chyba za mało boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 kto ma najbliżej do Nefci żeby po tyłku Jej natrzaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nefcia, czytam i własnym oczom nie wierzę Do lekarza marsz i to szybko, skoro zwijasz się z bólu od trzech dni Przykro mi, że cię boli, ale skoro samo nie przeszło i domowe leczenie nie przyniosło efektu, to czas udać się specjalisty trzymaj się słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ja tylko wirtualnie mogę http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e085.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nie robić mi tu scen - właśnie wychodze z roboty I głodna jestem - to dobry znak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.03.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No Nefcia - Ty się ciesz , że ja tak późno na FM wlazłam , bo juz bym Ci uszu natarła. Do lekarza marsz to raz! A jak jesteś głodna to ryżankę delikatną i niedużo to dwa! Mogę Ci ja osobiście upitrasić , to trzy! A jak nie posłuchasz to ...nie chcesz wiedzieć jaki będzie punkt cztery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dobroszka, co Ci sie w glowe stalo? Neferko normalnie denerwujesz nas, wis? Juz sobie wyobrazam, co bys powiedziala, gdyby ktokolwiek na Forum napisal, ze sie tak skreca z bolu. Sama bys go na pogotowie zawiozla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.03.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dobroszko ale Ty sie zmieniasz, codziennie inna twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts