dobroszka 30.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 mam kryzys avatarowy i schowałam sie do przejsciowego pudełka na razie. Trza jakoś odrosty zamaskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nefcia widze, ze jaja sobie ze zdrowia robisz. Do dupy Ci nakpie i przestane Cie lubic. Wszystko, ale o brak rozumu bym Cie nie podejrzewala. Jak to nie miesiaczka to lec do lekarza i juz. Byle bol nie trzyma 3 dni, kobieto!!! Jutro pierwsze zaniesc siu-ski na badania, bo to moga tez byc przewody moczowe i zrobic sobie ogolne badanie krwi, + OB. Jezeli myslisz o watrobe to dodaj tez do tego badania krwi - bilirubine, aspat i alat. A zanim sie zbadasz, dieta. Wolno jesc chleb wczorajszy, nie wolno ziarniste i z ciemnej maki..,popijac herbatka Gastrosan Fix (w aptece), nic smazonego, nic wzdymajacego, wedliny tylko drobiowe, sery i jogurty do 3% tluszczu, nie wiecej, zadnych wywarow z mies, sosow, rosolu... No i owoce i warzywa tylko na parze, na razie swierze sobie odpusc..., zanim sie zbadasz...,a zbadac sie musisz. Obiecaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nefer pisz jak po obiadku Dobroszko śjakaś inna co i rusz jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nefcia czy cos lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nefciu jak zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mam nadzieje, ze pojadla i spi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nefcia, mam nadzieję, że już lepiej, ale również że u lekarza byłaś Odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nefcia nie stresuj zestresowanych gadaj zaraz czy byłaś u lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nefcia, daj znak zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.03.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witaj Podziwiam Cię za cierpliwość i determinację załatwiania całej papierologii przez którą przeszłaś. Ale pewnie teraz jak już kończysz domek to jesteś dumna z siebie, i ten czas, który już po zrobieniu wszystkiego będziesz mieć na kawę na swoim prywatnym tarasie pod swoim prywatnym niebem, i właśnie ta kawa będzie miała niesamowity smak. Jestem dumna z wszystkich Dziewczyn, które budują dom, bo wiem że zrobią to niejednokrotnie lepiej od facetów. Nie to, że będziemy murowały, tylko zrządzały i kierowały, organizowały itd. Faceci nie przeszliby próby z papierologią, ale też nie wszyscy, i też nie wszystkie kobiety podołałyby temu wyzwaniu. Ja jestem na etapie adaptacji projektu przez architektkę, potem pozwolenie na budowę w Starostwie i mam nadziejż, że w czerwcu wbiję łopatę. Z tym, że nie mam pojęcia z czego jeszcze wybuduję dom (ze wskazaniem na Solbet 42cm). Jak wpadnę na pomysł jak robi się swój dziennik i wkleja zdjęcia to też coś napiszę. Ale widzę że wszystkie zaczynałyśmy tak samo - najpierw czytanie do 2-3 w nocy forum , potem nieśmiałe zapytania i potem dziennik. Muszę stwierdzić że Jesteś Ty i Inne Kobiety moją inspiracją i wsparciem, że nie tylko ja lubię jezdzić po castoramie i leru...... Więc jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i życzę szybkiego zakończenia oraz rychłej przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.03.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dzień dobry Nefer jak się czujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.03.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dzień dobry Neferko jak zdrowie Twe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.03.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nefer - daj znać co się dzieje?Dobrze się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jestem. Faktycznie wczoraj zrobiłam sobie rosołek i poszłam spać. Kupiłam sobie po drodze z budowy to co Rasia kazała - takie osłonowe na żołądek. NIe wiem czy pomogło ale dziś jest zdecydowanie lepiej Dziś przespałam całą noc ! Troszkę jeszcze mnie gniecie, ale to już nie jest taki ból, że człowieka skręca na drugą stronę :) Od czasu do czasu coś tam mnie zakręci w brzuchu, ale bez jakiś sensacji. A więc dietka i regularne posiłki. Będzi dobrze Całuję wszystkich zatroskanych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witaj Podziwiam Cię za cierpliwość i determinację załatwiania całej papierologii przez którą przeszłaś. Ale pewnie teraz jak już kończysz domek to jesteś dumna z siebie, i ten czas, który już po zrobieniu wszystkiego będziesz mieć na kawę na swoim prywatnym tarasie pod swoim prywatnym niebem, i właśnie ta kawa będzie miała niesamowity smak. Jestem dumna z wszystkich Dziewczyn, które budują dom, bo wiem że zrobią to niejednokrotnie lepiej od facetów. Nie to, że będziemy murowały, tylko zrządzały i kierowały, organizowały itd. Faceci nie przeszliby próby z papierologią, ale też nie wszyscy, i też nie wszystkie kobiety podołałyby temu wyzwaniu. Ja jestem na etapie adaptacji projektu przez architektkę, potem pozwolenie na budowę w Starostwie i mam nadziejż, że w czerwcu wbiję łopatę. Z tym, że nie mam pojęcia z czego jeszcze wybuduję dom (ze wskazaniem na Solbet 42cm). Jak wpadnę na pomysł jak robi się swój dziennik i wkleja zdjęcia to też coś napiszę. Ale widzę że wszystkie zaczynałyśmy tak samo - najpierw czytanie do 2-3 w nocy forum , potem nieśmiałe zapytania i potem dziennik. Muszę stwierdzić że Jesteś Ty i Inne Kobiety moją inspiracją i wsparciem, że nie tylko ja lubię jezdzić po castoramie i leru...... Więc jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i życzę szybkiego zakończenia oraz rychłej przeprowadzki. Dziekuję w imieniu wszystkich Kobiet Budujących za dobre słowo Zakładaj dziennik i do boju ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.03.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nefcia zbadac i tak sie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Właśnie miałam do Ciebie zdzwonić czy wszystko z Tobą ok Mimo wszystko to chyba powinnaś zrobić sobie jakieś badania cmokam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Muszę zacząć odżywiać się jak biały człowiek. W zeszłym tygodniu zjadłam praktrycznie ze 4 kanapki i paczkę Ptasiego Mleczka. Nie da sie tak. W końcu się brzuszek wkurzył. Dziś mam rosołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Muszę zacząć odżywiać się jak biały człowiek. W zeszłym tygodniu zjadłam praktrycznie ze 4 kanapki i paczkę Ptasiego Mleczka. Nie da sie tak. W końcu się brzuszek wkurzył. Dziś mam rosołek I dalej będziemy się zaliczać di grupy "nieprzebadanych", ale za to o ile lepszym samopoczuciu... MALUSZEK, gratuluję tytułu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Właśnie miałam do Ciebie zdzwonić czy wszystko z Tobą ok Mimo wszystko to chyba powinnaś zrobić sobie jakieś badania cmokam gorąco ŁAAAAAAAAAAAAAAAŁ - mamy Księżniczkę ? NIeźle :) Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts