Nefer 31.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Muszę zacząć odżywiać się jak biały człowiek. W zeszłym tygodniu zjadłam praktrycznie ze 4 kanapki i paczkę Ptasiego Mleczka. Nie da sie tak. W końcu się brzuszek wkurzył. Dziś mam rosołek I dalej będziemy się zaliczać di grupy "nieprzebadanych", ale za to o ile lepszym samopoczuciu... Tajezd - są chorzy i nie przebadani - ja wolę być jeszcze trochę zadowolona z życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 mam podobnie... ..witam...rasia bedem we czietwierg..zdaje sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Właśnie miałam do Ciebie zdzwonić czy wszystko z Tobą ok Mimo wszystko to chyba powinnaś zrobić sobie jakieś badania cmokam gorąco ŁAAAAAAAAAAAAAAAŁ - mamy Księżniczkę ? NIeźle :) Gratuluję Nie Księżniczkę a Książniczkę - drobna różnica I dzięki za gratki Rasi też dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Muszę zacząć odżywiać się jak biały człowiek. W zeszłym tygodniu zjadłam praktrycznie ze 4 kanapki i paczkę Ptasiego Mleczka. Nie da sie tak. W końcu się brzuszek wkurzył. Dziś mam rosołek No na takim odżywianiu to ty daleko nie pociągniesz Dobrze, że już się lepiej czujesz Zacznij się lepiej odżywiać i będzie dobrze Maluszku, gratuluję nowego tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Muszę zacząć odżywiać się jak biały człowiek. W zeszłym tygodniu zjadłam praktrycznie ze 4 kanapki i paczkę Ptasiego Mleczka. Nie da sie tak. W końcu się brzuszek wkurzył. Dziś mam rosołek I dalej będziemy się zaliczać di grupy "nieprzebadanych", ale za to o ile lepszym samopoczuciu... Tajezd - są chorzy i nie przebadani - ja wolę być jeszcze trochę zadowolona z życia Nefciu, piszę to, bo mam tak właśnie i doskonale Cię rozumiem... Rosołek i trochę mniej kawusi... to dobry kierunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dzień dobry Nefcia cieszę się , że już lepiej Maluszku gratulacje a mogę zapytac czytm się różni Księżniczka od Książniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dzień dobry Nefcia to że jest Ci lepiej nie znaczy że nie ma problemu śmigaj Kobieto do lekarza i nie rób sobie żartów większa dbałość o posiłki jak najbardziej ale przegląd konieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dzień dobry Nefcia to że jest Ci lepiej nie znaczy że nie ma problemu śmigaj Kobieto do lekarza i nie rób sobie żartów większa dbałość o posiłki jak najbardziej ale przegląd konieczny skads znam podobne reakcje..z jednego watku..jakies pare tyg temu hmm tylko skad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 31.03.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dzień dobry Nefcia to że jest Ci lepiej nie znaczy że nie ma problemu śmigaj Kobieto do lekarza i nie rób sobie żartów większa dbałość o posiłki jak najbardziej ale przegląd konieczny skads znam podobne reakcje..z jednego watku..jakies pare tyg temu hmm tylko skad A ja bym raczej zaczęła od posiłków.. lekarza na kiedy indziej bym przesunęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Duszku no zupełnie nie mam pojecia skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Maluszek , Ty Książniczko... Gratulacje !!!! Teraz się trzeba będzie z nią witac klękając na kolanko czy co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.03.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nefer miło że lepiej się czujesz aledo idź do lekarza i zbadaj się kobieto Maluszek - o księżniczko a jest na forum księciunio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Maluszku zakladaj swoj watek, zeby Ci mozna bylo gratulacje skladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Moi Drodzy. Przewaliłyśmy z JOlą dziś jakąś tonę kamienia - musi zdrowa jeszcze jestem :) Plan gry w naszej łazience jest. Z 72 płytek: 18 szt mi się nie podoba. Będą na gebericie. 8 szt podoba mi się szalenie - będą na czole wanny. 15 szt - jest bajeczne - będzie z nich pas na podłodze. 29 szt - jest piękneee więc będą na ścianie za wanną a 2 szt są brzydalskie okrutnie, bo prawie czarne - ich nie będzie :) Kupiłam też dziś armaturę do tejże łazienki. Zaraz pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Armatura do marmuru i trawertynu : http://deante.pl/products/354/product.jpg http://deante.pl/products/355/product.jpg http://deante.pl/products/179/product.jpg NIe wiem czy pasuje - ale toooooo laaaaaate - już zamówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.03.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 toooooo laaaaaate - już zamówione I ładne, żeby nie powiedzieć śliczniutkie Widzi mi się...bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 toooooo laaaaaate - już zamówione I ładne, żeby nie powiedzieć śliczniutkie Widzi mi się...bardzo... No to nie będzie kaszanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nefciu to dobrze że już dobrze ale wiesz, że takim jedzeniem a raczej niejedzeniem, to tylko wrzodów można się nabawić armatura bardzo bardzo się podoba, jest taka elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Pasieczku, wiesz jak jest z tym jedzeniem Ty karmisz to jak tylko Małą odstawiasz możesz zjeść konia z kopytami A i to motywuje do jedzenia. Ja nie mam motywacji i czasu (jak wiadomo :)) Ale dziś było śniadanko i rosołek i kluchy ręcznie robione mniam mniam ... i zamierzam zjeść kolację ... Ale za to w piątek śmigam do Szczecina, więc będę miała okazję wrócić do nawyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nefcia a wiesz, że śniadanie to podstawa na cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts