Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia a wiesz, że śniadanie to podstawa na cały dzień :D
Podobno - szkoda, że zazwyczaj nie mam ochoty :)

Bo Nefcia w PLu zle sie na temat sniadania mysli. Tradycyjnie sie wpieprza jajka, wedliny, sery. Ja tez cale zycie nie jadalam sniadan, bo rano nie mam ochoty na takie przyjemnosci od ktorych sie tylko spac chce. Rano trzeba jesc jak Francuzi - cos slodkiego. Kawka, croissant, jakies ciastko z musli, chleb z nutella i tyle. Rano sie powinno jesc cukry a wieczorem bialka. Od razu sie czlowiek lepiej czuje, mowie Ci. :wink:

Bo Nefcia w PLu zle sie na temat sniadania mysli. Tradycyjnie sie wpieprza jajka, wedliny, sery. Ja tez cale zycie nie jadalam sniadan, bo rano nie mam ochoty na takie przyjemnosci od ktorych sie tylko spac chce. Rano trzeba jesc jak Francuzi - cos slodkiego. Kawka, croissant, jakies ciastko z musli, chleb z nutella i tyle. Rano sie powinno jesc cukry a wieczorem bialka. Od razu sie czlowiek lepiej czuje, mowie Ci. :wink:

Jak upiekę szarlotkę to nie mam żadnych problemów ze śniadaniem :)

Nefer napisał:

Bo Nefcia w PLu zle sie na temat sniadania mysli. Tradycyjnie sie wpieprza jajka, wedliny, sery. Ja tez cale zycie nie jadalam sniadan, bo rano nie mam ochoty na takie przyjemnosci od ktorych sie tylko spac chce. Rano trzeba jesc jak Francuzi - cos slodkiego. Kawka, croissant, jakies ciastko z musli, chleb z nutella i tyle. Rano sie powinno jesc cukry a wieczorem bialka. Od razu sie czlowiek lepiej czuje, mowie Ci.

Jak upiekę szarlotkę to nie mam żadnych problemów ze śniadaniem

a widzisz :D to piecz ją często :D

Ja tak może poza tematem, ale niech tam(najwyżej zjebka będzie :wink: ). Powiedz mi kobito, jakim cudem cudownym w ciągu śtyrych(4) lat namotałaś aż tyle postów??!!!Przekładając to na moje warunki, to tak, jakbym wychlał wannę gorzołki w ciągu trzech dni!!! :D No jazda, podziel się sposobem na sukces :)

Ja tak może poza tematem, ale niech tam(najwyżej zjebka będzie :wink: ). Powiedz mi kobito, jakim cudem cudownym w ciągu śtyrych(4) lat namotałaś aż tyle postów??!!!Przekładając to na moje warunki, to tak, jakbym wychlał wannę gorzołki w ciągu trzech dni!!! :D No jazda, podziel się sposobem na sukces :)

Batko, bo ja nie jestem pazerna. Dzielę sie z bliźnimi przemyśleniami , radościami i żałobą. A Ty mi powiedz, jak to jest możliwe, że mój dziennik obejrzano ponad 170.000 razy w ciągu tych 4 lat ?

To Ty nie wiesz, że ja tu robię za Podręczną Pomoc Psychologiczną ? Garną się do mnie psy, dzieci, kanarki - no to orać trzeba, orać :)

Czy to sukces ? NIe wiem... ale na pewno nie mogę zaniedbywac przyjaciół - a mam tu kilku :)

P.S.ale kobreczkę masz zajebistą :)

Armatura ladna :) malenki minusik to to ze na plaskim sie woda zatrzymuje i zasycha i plamki sa :) Ale co tam, plamki ci nie straszne przeciez :)

NIe, bo ja nie jestem na tym punkcie poszczelona :):) Ale przed odwiedzinami Forumowiczów będę zapylać ze ściereczką miękciutkom :)