Nefer 31.03.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nefcia a wiesz, że śniadanie to podstawa na cały dzień Podobno - szkoda, że zazwyczaj nie mam ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nefcia a wiesz, że śniadanie to podstawa na cały dzień Podobno - szkoda, że zazwyczaj nie mam ochoty Bo Nefcia w PLu zle sie na temat sniadania mysli. Tradycyjnie sie wpieprza jajka, wedliny, sery. Ja tez cale zycie nie jadalam sniadan, bo rano nie mam ochoty na takie przyjemnosci od ktorych sie tylko spac chce. Rano trzeba jesc jak Francuzi - cos slodkiego. Kawka, croissant, jakies ciastko z musli, chleb z nutella i tyle. Rano sie powinno jesc cukry a wieczorem bialka. Od razu sie czlowiek lepiej czuje, mowie Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nefcia a wiesz, że śniadanie to podstawa na cały dzień Podobno - szkoda, że zazwyczaj nie mam ochoty no szkoda ale cosik może by się jednak zmieściło, grunt to systematyczne jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Bo Nefcia w PLu zle sie na temat sniadania mysli. Tradycyjnie sie wpieprza jajka, wedliny, sery. Ja tez cale zycie nie jadalam sniadan, bo rano nie mam ochoty na takie przyjemnosci od ktorych sie tylko spac chce. Rano trzeba jesc jak Francuzi - cos slodkiego. Kawka, croissant, jakies ciastko z musli, chleb z nutella i tyle. Rano sie powinno jesc cukry a wieczorem bialka. Od razu sie czlowiek lepiej czuje, mowie Ci. Jak upiekę szarlotkę to nie mam żadnych problemów ze śniadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nefer napisał: Bo Nefcia w PLu zle sie na temat sniadania mysli. Tradycyjnie sie wpieprza jajka, wedliny, sery. Ja tez cale zycie nie jadalam sniadan, bo rano nie mam ochoty na takie przyjemnosci od ktorych sie tylko spac chce. Rano trzeba jesc jak Francuzi - cos slodkiego. Kawka, croissant, jakies ciastko z musli, chleb z nutella i tyle. Rano sie powinno jesc cukry a wieczorem bialka. Od razu sie czlowiek lepiej czuje, mowie Ci. Jak upiekę szarlotkę to nie mam żadnych problemów ze śniadaniem a widzisz to piecz ją często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Kupiłam też Teściówce Magnolię pod prysznic http://deante.pl/products/132/thumbs/bdc_040m_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.03.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Armatura bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Armatura bardzo ładna Aaaaaaaaaa dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nefcia, armatury piękne (szczególnie ta do wszej łazienki) I na litość boską odżywiaj się w miarę regularnie, bo tylko krzywdę sobie robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 31.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ja tak może poza tematem, ale niech tam(najwyżej zjebka będzie ). Powiedz mi kobito, jakim cudem cudownym w ciągu śtyrych(4) lat namotałaś aż tyle postów??!!!Przekładając to na moje warunki, to tak, jakbym wychlał wannę gorzołki w ciągu trzech dni!!! No jazda, podziel się sposobem na sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ja tak może poza tematem, ale niech tam(najwyżej zjebka będzie ). Powiedz mi kobito, jakim cudem cudownym w ciągu śtyrych(4) lat namotałaś aż tyle postów??!!!Przekładając to na moje warunki, to tak, jakbym wychlał wannę gorzołki w ciągu trzech dni!!! No jazda, podziel się sposobem na sukces Batko, bo ja nie jestem pazerna. Dzielę sie z bliźnimi przemyśleniami , radościami i żałobą. A Ty mi powiedz, jak to jest możliwe, że mój dziennik obejrzano ponad 170.000 razy w ciągu tych 4 lat ? To Ty nie wiesz, że ja tu robię za Podręczną Pomoc Psychologiczną ? Garną się do mnie psy, dzieci, kanarki - no to orać trzeba, orać Czy to sukces ? NIe wiem... ale na pewno nie mogę zaniedbywac przyjaciół - a mam tu kilku P.S.ale kobreczkę masz zajebistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ty siem batko lenin kiwasz a ona pracowita kobitka jest, nawet nie ma czasu zjeść, tylko praca, budowa i forum ot i cała prawda a i jeszcze ma duuuuuuuużo przyjaznych kobitek a i paru chłopa też siem znajdzie to jest o czym pisać i pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 i jeszcze Nefcia działa jako psychiczne wsparcie dla zdołowanych za co należy Jej sie jakiś pomnik może by tak zamiast Syrenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 I to samo wsparcie dostaję wzamian :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nefcia czy Ty widziałaś może widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Armatura ladna malenki minusik to to ze na plaskim sie woda zatrzymuje i zasycha i plamki sa Ale co tam, plamki ci nie straszne przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Armatura ladna malenki minusik to to ze na plaskim sie woda zatrzymuje i zasycha i plamki sa Ale co tam, plamki ci nie straszne przeciez NIe, bo ja nie jestem na tym punkcie poszczelona :) Ale przed odwiedzinami Forumowiczów będę zapylać ze ściereczką miękciutkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Kanarka dawno zadnego nie widzialam tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 że kanarka ? Ale why ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No bo piszesz, ze kanarki sie do Ciebie garna, a nikt awatara z kanarkiem nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts