Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty siem batko lenin kiwasz a ona pracowita kobitka jest, nawet nie ma czasu zjeść, tylko praca, budowa i forum ot i cała prawda a i jeszcze ma duuuuuuuużo przyjaznych kobitek a i paru chłopa też siem znajdzie to jest o czym pisać i pisać 8) :lol:
No to piszcie, piszcie... :D Dzięki Wam FM nie jest jak dom pogrzebowy :wink:

Ja tak może poza tematem, ale niech tam(najwyżej zjebka będzie :wink: ). Powiedz mi kobito, jakim cudem cudownym w ciągu śtyrych(4) lat namotałaś aż tyle postów??!!!Przekładając to na moje warunki, to tak, jakbym wychlał wannę gorzołki w ciągu trzech dni!!! :D No jazda, podziel się sposobem na sukces :)

Batko, bo ja nie jestem pazerna. Dzielę sie z bliźnimi przemyśleniami , radościami i żałobą. A Ty mi powiedz, jak to jest możliwe, że mój dziennik obejrzano ponad 170.000 razy w ciągu tych 4 lat ?

To Ty nie wiesz, że ja tu robię za Podręczną Pomoc Psychologiczną ? Garną się do mnie psy, dzieci, kanarki - no to orać trzeba, orać :)

Czy to sukces ? NIe wiem... ale na pewno nie mogę zaniedbywac przyjaciół - a mam tu kilku :)

P.S.ale kobreczkę masz zajebistą :)

Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi, dobry cłowieku :wink: PPP-niezły skrót. A starą, wyleniałą, dychawiczną cobrę tyż przygarniesz? :lol: Co prawda psycha u mienia jeścio kriepkaja, ale kto wie, kto wie...Powodzenia!

Nefer

NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE

http://images23.fotosik.pl/152/5f744bc07eace4aem.jpg

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ale numer - nie zauważyłam :oops:

Dzięęęęęęęęęęęęęeeki :):)

Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi, dobry cłowieku :wink: PPP-niezły skrót. A starą, wyleniałą, dychawiczną cobrę tyż przygarniesz? :lol: Co prawda psycha u mienia jeścio kriepkaja, ale kto wie, kto wie...Powodzenia!

Batko, kurde, żadnych dzieciów już nieeeeeeeeeee :):):)

Przygarnę kobreczkę z przyjemnością :)