ghost34 31.03.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 nie dobijac moi nefci..)..sobie ..smigam we wontkach..bo od jutrzejszej nocki zas mnie nie bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.04.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam porannie i słonecznie Jak tam brzuszek? Ja w nocy śpię a wy tu gadu gadu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS przypominam i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry Nefcia i tu pogratuluję 21 tysi postów idź Słoneczko do lekarza ja Cie pięknie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry Nefcia i tu pogratuluję 21 tysi postów GRATKI Ja ze swoimi to się chowam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 21000 Gratulejszyn a co do coli, to ja dawałam kiedyś starszakowi jak go brzuch bolał ale taką odgazowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefer NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE http://images23.fotosik.pl/152/5f744bc07eace4aem.jpg Dołączył: 26 Gru 2005 Posty: 21000 Skąd: Warszawa Stille Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a co do coli, to ja dawałam kiedyś starszakowi jak go brzuch bolał ale taką odgazowaną No właśnie podobno pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.04.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefcia , Raśki nie ma całą sobotę - mogę do Ciebie w sobotę wieczorem podrzucic okup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefcia nie wiem czy na brzuszek są dobre ale przytaszczyłam http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/truskawki.jpg dbaj o siebie babo i gratuluję 21000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 01.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ty siem batko lenin kiwasz a ona pracowita kobitka jest, nawet nie ma czasu zjeść, tylko praca, budowa i forum ot i cała prawda a i jeszcze ma duuuuuuuużo przyjaznych kobitek a i paru chłopa też siem znajdzie to jest o czym pisać i pisać No to piszcie, piszcie... Dzięki Wam FM nie jest jak dom pogrzebowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 01.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja tak może poza tematem, ale niech tam(najwyżej zjebka będzie ). Powiedz mi kobito, jakim cudem cudownym w ciągu śtyrych(4) lat namotałaś aż tyle postów??!!!Przekładając to na moje warunki, to tak, jakbym wychlał wannę gorzołki w ciągu trzech dni!!! No jazda, podziel się sposobem na sukces Batko, bo ja nie jestem pazerna. Dzielę sie z bliźnimi przemyśleniami , radościami i żałobą. A Ty mi powiedz, jak to jest możliwe, że mój dziennik obejrzano ponad 170.000 razy w ciągu tych 4 lat ? To Ty nie wiesz, że ja tu robię za Podręczną Pomoc Psychologiczną ? Garną się do mnie psy, dzieci, kanarki - no to orać trzeba, orać Czy to sukces ? NIe wiem... ale na pewno nie mogę zaniedbywac przyjaciół - a mam tu kilku P.S.ale kobreczkę masz zajebistą Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi, dobry cłowieku PPP-niezły skrót. A starą, wyleniałą, dychawiczną cobrę tyż przygarniesz? Co prawda psycha u mienia jeścio kriepkaja, ale kto wie, kto wie...Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefcia , Raśki nie ma całą sobotę - mogę do Ciebie w sobotę wieczorem podrzucic okup? Prima Aprilis!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefcia , Raśki nie ma całą sobotę - mogę do Ciebie w sobotę wieczorem podrzucic okup? Prima Aprilis!!! No tak .... dałam sie nabrać jak dziecko To 20 może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefcia , Raśki nie ma całą sobotę - mogę do Ciebie w sobotę wieczorem podrzucic okup? Prima Aprilis!!! No tak .... dałam sie nabrać jak dziecko To 20 może być? Pewnie, że może!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam się kwietniowo Nefcia super są te baterie, bardzo mi się podobają. Oj jaka szkoda że ja już mam to za soba A zakwasy dobrze znam, bo też ostatnio miewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień doberek i lecę z dziewczynami na spacer, bo szkoda siedzieć w domku. Będę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefer NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE http://images23.fotosik.pl/152/5f744bc07eace4aem.jpg Dołączył: 26 Gru 2005 Posty: 21000 Skąd: Warszawa Stille Ale numer - nie zauważyłam Dzięęęęęęęęęęęęęeeki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefcia , Raśki nie ma całą sobotę - mogę do Ciebie w sobotę wieczorem podrzucic okup? Oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi, dobry cłowieku PPP-niezły skrót. A starą, wyleniałą, dychawiczną cobrę tyż przygarniesz? Co prawda psycha u mienia jeścio kriepkaja, ale kto wie, kto wie...Powodzenia! Batko, kurde, żadnych dzieciów już nieeeeeeeeeee :) Przygarnę kobreczkę z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts