Nefer 01.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Pewnie, że może!!! NO MASZ - gupota chodząca nooooooo Do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nerfer - gratulejszyn z 21 tysięcznika Mam nadzieję, że już się czujesz lepiej Maluszku gratulacje a mogę zapytac czytm się różni Księżniczka od Książniczki? To od książki jest a nie od księciunia dzięki Wszystkim za gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Maluszku, sorry, że nie oddzwoniłam, ale jak dryndałaś, to własnie dojeżdżałam do policji co łapała na Grocie kozaków z pasa awaryjnego A potem to już wisiałam na drucie do wieczora :) Czuję się super - w zasadzie juz mi nic nie jest poza zakwasami po wczorajszym przerzucaniu kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefer - się tym zupełnie nie przejmuj. Myślałam, że może jesteś w chałupce i miałam ochotę wpaść na macanki no i ogólnie wczoraj jakoś tak mi się nie chciało po pracy do domu jechać. I pojechałam do Leroya kwiaty oglądać Mam nadzieję, że Cię policyja nie złapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefer - się tym zupełnie nie przejmuj. Myślałam, że może jesteś w chałupce i miałam ochotę wpaść na macanki no i ogólnie wczoraj jakoś tak mi się nie chciało po pracy do domu jechać. I pojechałam do Leroya kwiaty oglądać Mam nadzieję, że Cię policyja nie złapała NIeee - byłam szybsza (ponadto ja nie jeżdżę po awaryjnym ) Dziś będę jakby co ... to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 NIeee - byłam szybsza (ponadto ja nie jeżdżę po awaryjnym ) Dziś będę jakby co ... to zapraszam dzisiaj raczej nie będę mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To następnym razem. Jutro mnie nie ma. W sobotę już też nie zdążę podjechać. W niedzielę tym bardziej Ale w poniedziałek pewnie nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefcia a kiedy kamyczek na ścianach będzie wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefcia, garulejszyn 21 tyś postów ło matko, czy ja kiedykolwiek dojdę do tej ilości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To następnym razem. Jutro mnie nie ma. W sobotę już też nie zdążę podjechać. W niedzielę tym bardziej Ale w poniedziałek pewnie nie wytrzymam to się w niedzielę zmówimy na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 NIeee - byłam szybsza (ponadto ja nie jeżdżę po awaryjnym ) Dziś będę jakby co ... to zapraszam dzisiaj raczej nie będę mogła Nefka w jakich godzinach będziesz u siebie? ... bo ja po dwóch dniach siedzenia z młodym w domu wymiękam i muszę gdzieś do ludzi ... jak nie do Ciebie do Leroya po kwiatki ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 NIeee - byłam szybsza (ponadto ja nie jeżdżę po awaryjnym ) Dziś będę jakby co ... to zapraszam dzisiaj raczej nie będę mogła Nefka w jakich godzinach będziesz u siebie? ... bo ja po dwóch dniach siedzenia z młodym w domu wymiękam i muszę gdzieś do ludzi ... jak nie do Ciebie do Leroya po kwiatki ruszę u mnie tak się wczoraj skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 NIeee - byłam szybsza (ponadto ja nie jeżdżę po awaryjnym ) Dziś będę jakby co ... to zapraszam dzisiaj raczej nie będę mogła Nefka w jakich godzinach będziesz u siebie? ... bo ja po dwóch dniach siedzenia z młodym w domu wymiękam i muszę gdzieś do ludzi ... jak nie do Ciebie do Leroya po kwiatki ruszę Słoneczko, puszczę Ci sms jak będe wyjeżdżać od siebie. Robert jest na miejscu, więc możesz jechać z ciemno. Anyway - ja w tych korkach potrzebuję jakieś 30 min na dojazd ( jak Grot stoi) i 7 min jak Grot nie stoi (co sie nie zdarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To następnym razem. Jutro mnie nie ma. W sobotę już też nie zdążę podjechać. W niedzielę tym bardziej Ale w poniedziałek pewnie nie wytrzymam to się w niedzielę zmówimy na przyszły tydzień Cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefcia, garulejszyn 21 tyś postów ło matko, czy ja kiedykolwiek dojdę do tej ilości ? Dojdziesz - jak będziesz kładła terakotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nefcia a kiedy kamyczek na ścianach będzie wreszcie Kamyczek będzie soon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 NIeee - byłam szybsza (ponadto ja nie jeżdżę po awaryjnym ) Dziś będę jakby co ... to zapraszam dzisiaj raczej nie będę mogła Nefka w jakich godzinach będziesz u siebie? ... bo ja po dwóch dniach siedzenia z młodym w domu wymiękam i muszę gdzieś do ludzi ... jak nie do Ciebie do Leroya po kwiatki ruszę Słoneczko, puszczę Ci sms jak będe wyjeżdżać od siebie. Robert jest na miejscu, więc możesz jechać z ciemno. Anyway - ja w tych korkach potrzebuję jakieś 30 min na dojazd ( jak Grot stoi) i 7 min jak Grot nie stoi (co sie nie zdarza) Czekam w takim razie na sms-a ... a teraz lecę naleśniki smażyć młody sobie zażyczył z serem a dla starych zrobię z tuńczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Z tuńczykiem ????????/ Bleeeee Pewnie ruszę za jakieś 30 min - w radiu mówili , że 4 samochody się walnęły na Grocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Z tuńczykiem ????????/ Bleeeee Pewnie ruszę za jakieś 30 min - w radiu mówili , że 4 samochody się walnęły na Grocie pyyyychota ... ja tez tak zareagowałam za pierwszym razem a teraz nie jadam innych ... to zdążę, bo zanim każdy obejrzy to zderzenie to jeszcze troche potrwa ... a i tak małż musi młodego przejąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 NIe ni spoko. Jak znam życie to będę jechać drugie 30 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts