braza 02.04.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Przyszłam ślad zostawić ... teraz się wyda, że ciągle Cię podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Przyszłam ślad zostawić ... teraz się wyda, że ciągle Cię podglądam I bardzo dobrze, że podglądasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Lubie u Ciebie podglądać, bo tutaj co dzień to coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.04.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Ja też podglądam po cichutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.04.2009 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ja także z tych podglądających Nie mogę się doczekać Foresta na ścianie - ciekawa jestem jaki będzie efekt końcowy - ja osobiście lubię czarno- biało i szarości ale Forest to moja wielka miłość - choć ja chciałam 1 wielki slab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Piękne, piękne, piękne Dzień dobry witam się dziś ostróżkowo http://img9.imageshack.us/img9/1216/dzialkaubabci2706200712.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry Nefuś a kiedy forest będzie sie kładł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzień dobry Jakie piękne kwiaty :) Forest nie wiem kiedy się będzie kładł - może dziś , a może dziś pojadą chłopaki dalej z trawertynem ... Zobaczymy wieczorem, bo jednak nie pojechałam do Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Bry i lecę na spacer, bądź do STOEN'u Nie wiem co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Bry i lecę na spacer, bądź do STOEN'u Nie wiem co wybrać Idź na spacer do Stoenu - piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Stoen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.04.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 I ja dobrego dnia życzę i podwijam kiecę i lecę ... dzisiaj lecę w miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 i jeszcze lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.04.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czekam na tego foresta na scianie. Myslalam ze kamien bedzie do polowy sciany, ale tak jest odlot dwa razy większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Nefcia, trawertyn piękny, chociaż nie do końca w mojej kolorystyce. Czekam na połączenie z fereścikiem, bo wtedy dopiero nabierze charakteru A na spacerku byłam, ale na pocztę i odebrałam umowy ze STOEN'u A spacerkiem do ich siedziby mam jakieś kilkanaście kilosów, więc szłabym pewnie cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Zdjęc nie zrobiłam - zabijcie Powstała druga ściana z trawertynu - ta z umywalkami. Obie razem wyglądają .... monumentalnie Jutro puknę zdjęcie Przyszła armatura do łazienki na górze. Bateria wannowa waży chyba z 5 kg. Dobrze, że nie montujemy jej do GK... Armatura jest piękna. I nowoczesna. NIe dam się wkręcić w żadne antyki Foreścik - w przyszłym tygodniu. We wtorek przychodzi stelaż do wanny więc się ją umocuje i można już rozłożyć baterie i te sprawy. Wtedy pójdzie foreścik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Nio ale słyszałam, że i tak rzadna fota nie oddaje piękna tego kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 nooo Nefcia jaka zawiedziona jestem to ja z poświęceniem na kupę ziemi właziłam coby najlepsze ujęcie strzelic a Ty co dobra do jutra wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Zdjęc nie zrobiłam - zabijcie Powstała druga ściana z trawertynu - ta z umywalkami. Obie razem wyglądają .... monumentalnie Jutro puknę zdjęcie Przyszła armatura do łazienki na górze. Bateria wannowa waży chyba z 5 kg. Dobrze, że nie montujemy jej do GK... Armatura jest piękna. I nowoczesna. NIe dam się wkręcić w żadne antyki Foreścik - w przyszłym tygodniu. We wtorek przychodzi stelaż do wanny więc się ją umocuje i można już rozłożyć baterie i te sprawy. Wtedy pójdzie foreścik kurde ale szybko to idzie no i ja tyż na fotki czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts