Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

Nefcia testuje moją wytrzymałość :lol: :wink:

Kurde - dziś, przed chwilą, specjalnie dla Ciebie dymałam na budowę ( to był mój trzeci wyjazd tam dzisiaj :)) Za pierwszym razem nie wzięłam aparatu. Za drugim - wzięlam aparat, ale nie było w nim karty pamięci :o , no to pojechałam i właśnie weszłam - momencik :)

Nefercia boska jesteś :D jak przeczytałam że specjalnie gnałaś na budowę dla mnie :oops: poczułam coś na kształt wyrzutów sumienia ale jak zobaczyłam fotki i doczytałam że musiałabym do środy na nie czekać to mi przeszły wszelkie wyrzuty :oops: jest pięknie no cudnie i złocista jest prześliczna a jak foreścik to już całkiem i ta czerwona dopieszczona już konkretnie cudnie będzie Nefcia i cieżko się będzie zdecydować gdzie by tu spać iść :lol: :wink:

Nefercia boska jesteś :D jak przeczytałam że specjalnie gnałaś na budowę dla mnie :oops: poczułam coś na kształt wyrzutów sumienia ale jak zobaczyłam fotki i doczytałam że musiałabym do środy na nie czekać to mi przeszły wszelkie wyrzuty :oops: jest pięknie no cudnie i złocista jest prześliczna a jak foreścik to już całkiem i ta czerwona dopieszczona już konkretnie cudnie będzie Nefcia i cieżko się będzie zdecydować gdzie by tu spać iść :lol: :wink:

no nie mogłam Cię zawieść :):) Przecież nie spałabym do środy :)

Warto było :)

Dzięki za komplementy :)

Bazunia - w tym tygodniu wjeżdża kabina prysznicowa - dziś się trochę styraliśmy w ogrodzie, więc musi być miejsce na kąpiel...

Są już umywalki, armatura- trzeba wsio zamontować . Zmieniła nam się wersja z oświetleniem - nie będzie halogenów nad umywalkami (a więc nie będzie też podwiesznego sufiltu) , ale nowoczesne formy.

Jak Vadiole skończą marmury kłaść to wlezą spowrotem do łazienki chłopaków.