Nefer 05.04.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzień dobry - ruszam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.04.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 dzień dobry... jak to byłas u Rasi.... to po południu nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Się witam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 dobry wieczór Nefcia testuje moją wytrzymałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 i jak tam impra??hmm i woghóle dziń dybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nefciu buziole dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 dobry wieczór Nefcia testuje moją wytrzymałość Kurde - dziś, przed chwilą, specjalnie dla Ciebie dymałam na budowę ( to był mój trzeci wyjazd tam dzisiaj ) Za pierwszym razem nie wzięłam aparatu. Za drugim - wzięlam aparat, ale nie było w nim karty pamięci , no to pojechałam i właśnie weszłam - momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nefciu buziole dla Ciebie I dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Wusia - juuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nefercia boska jesteś jak przeczytałam że specjalnie gnałaś na budowę dla mnie poczułam coś na kształt wyrzutów sumienia ale jak zobaczyłam fotki i doczytałam że musiałabym do środy na nie czekać to mi przeszły wszelkie wyrzuty jest pięknie no cudnie i złocista jest prześliczna a jak foreścik to już całkiem i ta czerwona dopieszczona już konkretnie cudnie będzie Nefcia i cieżko się będzie zdecydować gdzie by tu spać iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ten trawertyn wyglada rewelacyjnie, no i czarno-czerwonej lazienki zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 zapomniałam z wrażenia DZIEKUJĘ BARDZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ja też widziałam i gęba mi się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ta czarno-czerwona perełka coraz bardziej mi się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nefercia boska jesteś jak przeczytałam że specjalnie gnałaś na budowę dla mnie poczułam coś na kształt wyrzutów sumienia ale jak zobaczyłam fotki i doczytałam że musiałabym do środy na nie czekać to mi przeszły wszelkie wyrzuty jest pięknie no cudnie i złocista jest prześliczna a jak foreścik to już całkiem i ta czerwona dopieszczona już konkretnie cudnie będzie Nefcia i cieżko się będzie zdecydować gdzie by tu spać iść no nie mogłam Cię zawieść :) Przecież nie spałabym do środy Warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzięki za komplementy Bazunia - w tym tygodniu wjeżdża kabina prysznicowa - dziś się trochę styraliśmy w ogrodzie, więc musi być miejsce na kąpiel... Są już umywalki, armatura- trzeba wsio zamontować . Zmieniła nam się wersja z oświetleniem - nie będzie halogenów nad umywalkami (a więc nie będzie też podwiesznego sufiltu) , ale nowoczesne formy. Jak Vadiole skończą marmury kłaść to wlezą spowrotem do łazienki chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ten trawertyn wyglada rewelacyjnie, no i czarno-czerwonej lazienki zazdraszczam Eeeeeee tam zaraz "zazdraszczasz" Następną sobie taką zrobisz - polecam się z rysunkami jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.04.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 piknie piknie..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 piknie piknie..) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts