wu 06.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzień dobry Nefercia na Ciebie zawsze liczyc można buziaki i miłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Trawertyn na ścianie nieźle się prezentuje Fajnie to wyszło miłej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Neferko szkoda że tak krótko się widziałyśmy u Rasi zdróweczka zyczę duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Neferka dzieki za propozycje, zglosze sie po rysunki przy najblizszym remoncie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Nefcia, przeczytałam wlasnie ostatnie wpisy do Twojego dzienniczka i tyż siem naładowałam Twoim naładowaniem. Zaraz biore grabki i lece do ogródka z Mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzień dobry, zupełnie pogubiłam się czasu brak, nie nadążam, wpadam na moment ślad zostawić takiego motylka wczoraj upolowałam cytrynki też fruwają http://img151.imageshack.us/img151/5755/dzialka5042009077.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Cześć Robaczki Internet jest wielki. Jadę sobie pociągiem i własnie sobie uświadomiłam, że dziś moja 18 rocznica ślubu !!!! NO więc szybciutko necik - zamówiłam tuzin róż (Maluszek - to tajemnica ) i kurier dostarczy mężowi do 15 PIękny dziś dzień - w taki właśnie piękny dzień brałam ślub :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Maluszku, fajnie, że Ci się podoba Mycha - uważaj, zeby się do ropy nie dokopała Gosia - piękny molytek :) Takiego molytka widziałam wczoraj - chciał zjeść mojego młodszego Zuzanka - dzięki - nastepnym razem sobie odbijemy Markoto - oby nie w złą godzinę Wusia- zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Cześć Robaczki Internet jest wielki. Jadę sobie pociągiem i własnie sobie uświadomiłam, że dziś moja 18 rocznica ślubu !!!! NO więc szybciutko necik - zamówiłam tuzin róż (Maluszek - to tajemnica ) i kurier dostarczy mężowi do 15 PIękny dziś dzień - w taki właśnie piękny dzień brałam ślub :) Hmmmm, a Ślubny też sobie juz przypomniał? Ty jestes very romantisze Neff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.04.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Cześć Robaczki Internet jest wielki. Jadę sobie pociągiem i własnie sobie uświadomiłam, że dziś moja 18 rocznica ślubu !!!! NO więc szybciutko necik - zamówiłam tuzin róż (Maluszek - to tajemnica ) i kurier dostarczy mężowi do 15 PIękny dziś dzień - w taki właśnie piękny dzień brałam ślub :) Jeśli Twój ślubny uświadomił to sobie w tym samym momencie, to wiele bym dała móc zobaczyć kuriera z różami dla Ciebie goniącego pociąg! A - Internet jest wielki! Bardzo, bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 naturlisch:))))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Melduję się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.04.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 to już uzyskaliście pełnoletność gratulejszyns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 to już uzyskaliście pełnoletność gratulejszyns Skoro tak, to teraz juz bez ograniczeń mogą sobie pozwalać na różnorakie wariactwa i wygłupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.04.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam się popołudniowo Wszystkiego Naj zokazji rocznicy Nefer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.04.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ooo ja łązienka młodych super,foreścik teraz do mnie bardziej przemawia niż trawertyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Hej Nefcia, idę zobaczyć co nowego w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Cześć Robaczki Internet jest wielki. Jadę sobie pociągiem i własnie sobie uświadomiłam, że dziś moja 18 rocznica ślubu !!!! NO więc szybciutko necik - zamówiłam tuzin róż (Maluszek - to tajemnica ) i kurier dostarczy mężowi do 15 PIękny dziś dzień - w taki właśnie piękny dzień brałam ślub :) Hmmmm, a Ślubny też sobie juz przypomniał? Ty jestes very romantisze Neff Ciąg dalszy hiustorii jest taki, że mój mąż, ktorego końmi nie wyciągniesz z biura właśnie dzisiaj, o 12.00 wziął kompa pod pachę i pojechał na budowę !!!! Więc zadzwonili do niego z pracy, że mu kwiaty przyszły Pewnie całe biuro przeczytało bilecik - ja mu serdecznie współczuję jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Hej Nefcia, idę zobaczyć co nowego w dzienniku Łeeee nie ma co oglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Idę jeść :) Jeszcze tu wrócę, bo mi ten w tym Szczecinie smiga jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts