ghost34 06.04.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 witham jest jesszcze jaka łajzka szczyśliwo:::??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Syskie - dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 rozumiem tyskie i dobranoc a ja miolek nie pic echh nefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.04.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzień doberek Oczywiście zdrówka dużo zyczę !!!!! Słoneczka - bo chyba nie ma odwagi wyjść za chumr Miłego dnia A Nam wszystkim - fotek Browna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Cześć Robaczki Internet jest wielki. Jadę sobie pociągiem i własnie sobie uświadomiłam, że dziś moja 18 rocznica ślubu !!!! Wszystkiego najlepszego :D http://www.israelity.com/wp-content/uploads/2006/10/CHOCOLATES.jpg NO więc szybciutko necik - zamówiłam tuzin róż (Maluszek - to tajemnica ) i kurier dostarczy mężowi do 15 się nie wygadałam PIękny dziś dzień - w taki właśnie piękny dzień brałam ślub :) Ciąg dalszy hiustorii jest taki, że mój mąż, ktorego końmi nie wyciągniesz z biura właśnie dzisiaj, o 12.00 wziął kompa pod pachę i pojechał na budowę !!!! Więc zadzwonili do niego z pracy, że mu kwiaty przyszły Pewnie całe biuro przeczytało bilecik - ja mu serdecznie współczuję jutro :) no nieźle to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ja wiem, że na Ciebie można liczyć :) Zabieram doopę w z tego Szczecina Paaaaaaaaa będę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 szczęśliwej drogi, już czas................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ja wiem, że na Ciebie można liczyć :) :D miłej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Łazienka super Cieszę się że tesciowa zadowolona Wszystkiego najlpeszego z okazji rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzień dobry Nefcia wracaj szczęśliwie u mnie piękny słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nefcia, spokojnego powrotu i ja też zostawiam tu swój oddech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.04.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ja tam Ci chuchac po plerach nie bede Postukując miarowo palcami po blacie , z noga założoną na nogę czekam spokojnie na połączenie dwóch kamulców bo najbardziej ciekawam ich zderzenia Się chyba wyalienowałam z rozentuzjazmowanego tlumu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.04.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 witanko... i ja w końcu dotarłam.... od wczoraj mam urwanie dooopy na budowie, ale lepiej tak niż ..... Nefcia po primo to życzę Wam wszelkiego dobra Secundo - tyż czekam na zderzenie jak napisała Dobrosia... Tertio - życzę spokojnej drogi do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Właśnie weszłam. Małż nie wziął aparatu - więc nie wiem czy nie założę zaraz butków i nie pojade spowrotem ... Choć padnięta jestem, ale chyba się przejadę, bo daaawno nie jeździłam ( za to jutro śmigam do Lublina - samochodkiem na zimówkach ) Jeszcze to przemyślę. Połączenie wygląda bardzo dobrze Gdyby nie było tego foresta to trawertyjn wyglądałbym mdło. I dzięki serdeczne za życzenia wszelakie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.04.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 18 lat?? No to nastepnych 81 razem zycze! To jakies fotki bedom. Bede zerkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 18 lat?? No to nastepnych 81 razem zycze! To jakies fotki bedom. Bede zerkac. Nie wiem czy nie dopiero jutro Dzięki Żela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.04.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 nie psejmuj na dobre warto poczekac odpocywaj troche czasami situlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 nie psejmuj na dobre warto poczekac odpocywaj troche czasami situlam I ja situlam i Ciebie i Stefeczka i Twojego małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 NO to sobie poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Markotko - nie rób scen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts