Nefer 08.04.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 łeee musisz na żywo zobaczyć - to zupełnie inna bajka .. żebyś zobaczyła jak padam na realu - kurna muszę obejrzeć o macaniu nie wspomnę Czuj się Kochana zaproszona ( no , zresztą myślę, że tak już się czujesz od dawna ...) może po Świętach ? Zreszta chyba masz mój numer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 lecę A ja wstrzymałam oddech .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 łeee musisz na żywo zobaczyć - to zupełnie inna bajka .. żebyś zobaczyła jak padam na realu - kurna muszę obejrzeć o macaniu nie wspomnę Czuj się Kochana zaproszona ( no , zresztą myślę, że tak już się czujesz od dawna ...) może po Świętach ? Zreszta chyba masz mój numer... mam, mam i napewno wpadnę - dzięki Nefcia , Trawertyn był kładziony na krzyzaczki a Brown na styk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.04.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Wygląda jak połamana gorzka czekolada I wygląda fajniej niz się spodziewałam.Ale ten ciemnejszy bardziej mi sie podoba niz miodowy trawertyn . Ale co racja to racja - grunt to obmacać na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 mam, mam i napewno wpadnę - dzięki Nefcia , Trawertyn był kładziony na krzyzaczki a Brown na styk?? Tak. Bronw jest fazowany na brzegach, więc gdyby był na krzyżykach fuga byłaby za duża. Zaryzykowałam i na ścianach jest na styk. Oba kamienie się nie mieszają na ścianach - tylko na podłodze. Na podłodze będzie na krzyżyki i trawertyn i Brown. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Wygląda jak połamana gorzka czekolada I wygląda fajniej niz się spodziewałam.Ale ten ciemnejszy bardziej mi sie podoba niz miodowy trawertyn . Ale co racja to racja - grunt to obmacać na żywca Miodowy trawertyn jest "grzeczny", taki poukładany i elegancki. A połamana czekolada się dopiero pojawi - te płytki Browna są ... nijakie. Nie są ciekawe. Nie są interesujące jeśli chodzi o rysunek. Najpiękniejsze płytki będą na wannie i na ścianie nad wanną. A to już się zacznie dziać jutro A naj, naj piękniejszy - na podłodze Najbardziej wyrazisty - każd płytka wygląda jak obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 mam, mam i napewno wpadnę - dzięki Nefcia , Trawertyn był kładziony na krzyzaczki a Brown na styk?? Tak. Bronw jest fazowany na brzegach, więc gdyby był na krzyżykach fuga byłaby za duża. Zaryzykowałam i na ścianach jest na styk. Oba kamienie się nie mieszają na ścianach - tylko na podłodze. Na podłodze będzie na krzyżyki i trawertyn i Brown. bo nie ukrywam że Brown bardziej przyciagnął mój wzrok jesli chodzi o ułożenie myslę że ryzyko sie opłacało - efekt super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Fuga w trawertynie jest na 1 mm Teraz widać białe krzaczki, ale jak pójdzie fuga nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Fuga w trawertynie jest na 1 mm Teraz widać białe krzaczki, ale jak pójdzie fuga nie będzie widać napewno, ale obiektyw wyróżnił to bardziej, jasne że w rzeczywistości bedzie to dużo mniej widoczne - nie moge sie doczekać na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.04.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 nefcia kamien fantastic, boombastic..rewelastic he! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 :) fajnie, ż się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Cudnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Cudnie jest Ufff - czyli się udało ? NIe ma stodoły ? Cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A gdzie marudna Wuśka ? Idę szukać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No superawo foresciak ożywił trawertyn . Łazieneczka na poziomie nie ma co - szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 :) Na razie to zarys łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ten najbrzydszy marmur mi osobiście się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A ja poczekam. Nie będę się na temat foresta powtarzać.... Ta wanna mnie niesamowicie ciekawi skoro tam ma być ładniejszy Ale cierpliwie poczekam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Poczekaj Amtluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ten najbrzydszy marmur mi osobiście się podoba!!! Dobrze, że nie masz zbyt wygórowanych wymagań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts