nitubaga 09.04.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Przyszłam odświętnie ubrana z życzeniami http://images40.fotosik.pl/96/8fb2172d8bea9a28.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dzień dobry Duszku to ja tak po cichutku powiem ze ja się specjalnie opierać nie bedę a pretekst dobry będzie wszak w niewolę biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 pff to jo ci poffiem cy tys napiisemm..se opor saden nie da niczieffo..jadziem ino musim sie sgrac..wesmem jakigo drivera samochoduff mom..trochem zero stresoo..najlepij by byłok jakbych praffko srobił ale jak na rasie siem nie sanosi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Maluszku nie bede miala wyjscia ale chyba z tydzien mi zejdzie zeby obejrzec te wszytkie piekne domy z forum Arnika dzieki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.04.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Nefer mialas nosa. Lazienka bedzie dech zapierac. Nie wiem czy zrekne do Swiat, wiec Tobie Nefcia i wszystkim tu zagladajacym zycze Wesolych Swiat! Milego odpoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Coś czuję, że w weekend po Świętach jakieś ognicho się u mnie na budowie przyszykuje czy jak...:) I wszyscy na macanki przyjadą Zejka - i Wam wszystkiego dobrego, zdrowych, spokojnych i kurczakowych Świąt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 nioo nefcia..bydem w wawie se dwa tydnie impre szykopwac musisz..mloda..wojofnicko jedi ani chybi..i wesola byc musisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.04.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/642.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Duchaty no ja prawko to mam ale wiesz jak jest na macanko w roli kierowcy bleeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ja mom driverów..zero stresuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 i życie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.04.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 i życie jest piękne niekoniecznie ale ... jakies jest nie.. spadam do katowitz..bydem wieczieram mouse..paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Duszku trzeba się cieszyc piękną chwilą która trwa wyłapywac takie maleńkie promyczki szczęścia i jakoś mażna turlać ten wózek do przodu szczęśliwej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 nioo nefcia..bydem w wawie se dwa tydnie impre szykopwac musisz..mloda..wojofnicko jedi ani chybi..i wesola byc musisz.. No to nie wiesz, że ja ciągle chodzę i się cieszę jak głupi dzwonkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Pokazałam koleżance z pracy moją łazienkę, to powiedziała, że nic nie powie, bo ma oczopląs i za duzo kolorów i generalnie to porażka.. Ale może zmieni zdanie jak obejrzy na żywo... No wiecie Państwo ? Muszę ją zaprosić !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.04.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.ekartki.pl/cards_files/12/12500_wielkanoc1.jpg Wielkiej Nocy czas nadchodzi,Cały dzień się każdy głodzi.By móc jutro o poranku Siąść za stołem przyśniadanku.Zjeść kosz cały z jajeczkami,Zającami i kaczkami.A już następnego rankaWiadrem wody zlać baranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.04.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 melduję, ze te komentsy wyświetlono już: 136900 razy. Łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.04.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Pokazałam koleżance z pracy moją łazienkę, to powiedziała, że nic nie powie, bo ma oczopląs i za duzo kolorów i generalnie to porażka.. Ale może zmieni zdanie jak obejrzy na żywo... No wiecie Państwo ? Muszę ją zaprosić !!! no jak ona tak mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.04.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 a to zdzwienie. A spodziewałas sie Nefciu spokojnej wyciszającej umysł łazienki w stylu zen, czy jak go tam zwał? Chyba nieee. Miało być natural born killers i jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 a to zdzwienie. A spodziewałas sie Nefciu spokojnej wyciszającej umysł łazienki w stylu zen, czy jak go tam zwał? Chyba nieee. Miało być natural born killers i jest . :) Słoneczna miała być , ale spokojna na pewno nieeeeeeeeee - bo to nie mój styl :) Fakt- ja lubię jak sie dzieje No to jadę na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts