malgos2 10.04.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Dzien dybry. Wrocilam z randki z Duchem. Poszalałaś!? Hmmmmm... Duch zasnal na tylnim siedzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.04.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Hej Neferko! Jak chłopaki? Oba kaszlą. Starszy walczy, ale gorączka zbijana na bieżąco.. Zawsze coś .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.04.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Dzien dybry. Wrocilam z randki z Duchem. Poszalałaś!? Hmmmmm... Duch zasnal na tylnim siedzeniu... Aaaa to jakiś taki modus operandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Dzien dybry. Wrocilam z randki z Duchem. Poszalałaś!? Hmmmmm... Duch zasnal na tylnim siedzeniu... Aaaa to jakiś taki modus operandi No nie wiem... Szantazowal mnie, ze mi posta wysmazy jakowegos, ale poki co, to ja mam zdjecie, jak na Kartoflu lezy. Aaaaa, i poznalam slynnego Sebastiana - abstynenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.04.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Sebastian mówi. Czasem. Ale jest śmieeeszny Ja go polubiłam, bo jest inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zebys widziala, jakie Duch zdjecia porobil chlopakom z drinkiem Blue Passion dla kobiet w ciazy... Sebastian wygladal jak Morrison. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.04.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zebys widziala, jakie Duch zdjecia porobil chlopakom z drinkiem Blue Passion dla kobiet w ciazy... Sebastian wygladal jak Morrison. Nooo to sobie mogę wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zebys widziala, jakie Duch zdjecia porobil chlopakom z drinkiem Blue Passion dla kobiet w ciazy... Sebastian wygladal jak Morrison. Nooo to sobie mogę wyobrazić Nefcia, tylko Ciebie ciagle brakuje. Wez d... w kupe i przyjedz kiedys... Please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.04.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Obiecuję, że przyjadę - tylko muszę znaleźć odpowiedni moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Obiecuję, że przyjadę - tylko muszę znaleźć odpowiedni moment Teraz juz mamy wszystko obcykane.... I hotele, i restauracje i cala reszte. Ty wiesz, ze te cieniasy wymiekly przy czekoladzie z rumem i wisniowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich.Czy koszyczki już wystrojone?Jeśli nie to......Poszkrobej jajca i wrzuć do garnca,Dodej łupiny ze cebuliny,Dej do kosycka chleba trosycka,Do kielisecka chrzonu łyzecka,Wciep tys Baranka- łoznaka Pana,I trocha bazi tes kajś sie wrazi,Na wiesch kosycka wciepnij chusteckaMozes świentować i sie radować !!!WESOŁEGO ALLELUJA !!MOKREGO ŚMIGUSA!!!Życzy Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Obiecuję, że przyjadę - tylko muszę znaleźć odpowiedni moment Teraz juz mamy wszystko obcykane.... I hotele, i restauracje i cala reszte. Ty wiesz, ze te cieniasy wymiekly przy czekoladzie z rumem i wisniowka? Ale wstyd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominium 11.04.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zdrowych i Radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzą Domisiowie http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.04.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 jasoo no nerwowy byłem wiadomo dlasiego..i wcale sie nie skułem..a moje łajzy to studenci informatyki..ale to ten typ studenta bez zycia studenckiego ..cotlet i tak przy mnie wypił tyle wczoraj ile w calymj zyciu swoim hehe czy cóś.. http://img25.imageshack.us/img25/2948/crashmniejszy.jpg http://img25.imageshack.us/img25/crashmniejszy.jpg/1/w800.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 a ten pan z tylu to tego niebieskiego drinka nosem wciaga a tak wogole to co oni pija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.04.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zebys widziala, jakie Duch zdjecia porobil chlopakom z drinkiem Blue Passion dla kobiet w ciazy... Sebastian wygladal jak Morrison. cotlecik juz zmeczony był chlopak niooo i godzina juz tez była niezła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A to cotlet, nie kartofel, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.04.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 niooo w csieci ksyffka jewo to cybercotlet a sebastian to crash...i fucktycznie ..robi crash testy na sprzyncie.. lece jakie sajonski pokupoffac..maila se sdjenciami dostała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dostala wlasnie, dostala. Przyda mi sie zdjecie tylem jak bede awatarka zmieniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.04.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 a plossem ciem barrdzooo niniejszym mykam...empire total war se kupilem na swieta i bedem inastaloffac i grac..mioodzioo strateghiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts