Arnika 13.04.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Zrób zdjęcia i wklej je, bo dawno nie widzieliśmy Twojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.04.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Miła wiadomość, że lepiej Ci Zdrówka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Zdjątek nie zrobiłam - ale jutro też jest dzień Lepiej mi , choć dziób dalej obolały. Chociaż teraz to już betka - jem własnie śniadanie czyli kaszkę manną (mniaaam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.04.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Wysłałam Ci priva Sorki ,że dopiero teraz , ale pojechalismy do nas na działkę i dopiero wrócilismy do domu.Dziecina nam poszalała wpiachu , my się pobyczyliśmy na kocu , słonko grzało , ptaszki spiewały ,az szkoda było wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Bardzo dziękuję Dobrosiu. Też się zwlekłam na budowę - nie znoszę być taka "wyłączona z życia". Małż szalał i ciął thuje - strasznie były zaniedbane - zobaczymy czy odbiją ... PIękna była pogoda, ale mnie jeszcze trochę telepie, więc go zostawiłam i wróciłam coś zjeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.04.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Grunt,że lepiej jest i obyło się bez kolejnej akcji paszczękowej.Ale żeby się kaszka manną troturować...bleeee To ptasie mleczko jakoś bardziej do mnie przemawiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Doobra kaszka- raz na rok lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.04.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Ja po wyrwaniu dostałam przykazanie pożarcia lodów Baaardzo to było przyjemne zalecenie i oczywiście posłuchałam doktora Powinnas jeść letnie rzeczy - nic gorącego.Nie rozgrzewać policzka - czyli nie przykładac łapy , ani do poduszki wtulać, tylko przykładać woreczek z żelem schłodzony w zamrażalniku - z braku laku może być mrożonka. Acha - co najmniej tydzień nie rób sobie podciśnienia w buzi przy płukaniu po myciu zębów , tylko płucz przekręcając głowę na boki , tak,żeby się woda przelewała o buzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 no masz ... dlaczego to takie skomplikowne ? :) Idę po lody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.04.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 eeee , dasz radę.Lody nie są skomplikowane , a z tym przelewaniem sobie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 no i jeszcze palić nie powinnam hehehehe :) wieeeeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 no i jeszcze palić nie powinnam hehehehe :) wieeeeem Właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Nefciu, Ty biduleczko tak mi Ciebie żal...ale najważniejsze, że już lepiej i synkowi też. Ale święta Dużo, dużo zdrófka... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 no i jeszcze palić nie powinnam hehehehe :) wieeeeem Właśnie Małczać mi tu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 aaa tam , małczać...przeca nikt sie tu Ciebie nie boi a kaska maciej ma rację i to do sześcianu normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Nefciu, Ty biduleczko tak mi Ciebie żal...ale najważniejsze, że już lepiej i synkowi też. Ale święta Dużo, dużo zdrófka... pozdr Już jest ok. Z drugiej strony to nie takie złe święta : kolana mnie bolały, bo mam dla kogo gotować - są tacy co nie mają tyle szcześcia. Dziecię się pochorowało, ale ja mam dziecię - a są tacy, ktorzy o tym marzą. Zęby wysiadły - ale poszłam do dentysty i było mnie na to stać - a nie każdy ma tak dobrze... Czyli generalnie - na plus :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.04.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Nefciu, Ty biduleczko tak mi Ciebie żal...ale najważniejsze, że już lepiej i synkowi też. Ale święta Dużo, dużo zdrófka... pozdr Już jest ok. Z drugiej strony to nie takie złe święta : kolana mnie bolały, bo mam dla kogo gotować - są tacy co nie mają tyle szcześcia. Dziecię się pochorowało, ale ja mam dziecię - a są tacy, ktorzy o tym marzą. Zęby wysiadły - ale poszłam do dentysty i było mnie na to stać - a nie każdy ma tak dobrze... Czyli generalnie - na plus :) polyanna normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Czyli generalnie - na plus :) Nie ma jak pozytywne myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 polyanna normalnie Nie żartuj - nie trawiłam kretynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 polyanna normalnie Nie żartuj - nie trawiłam kretynki mła osi , to co...po prochach tak Cię naszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts