Nefer 13.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 aaaa co tam jakiś traktor się wpusci i zaora co mi tam Chłop za flaszkę przeorze. Do mnie by nie wjechał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Piełdołnik piełdołnikiem ale działeczkę masz ładną!!!! Lepiej trochę...??? Lepiej, choć ryj letko obity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Piełdołnik piełdołnikiem ale działeczkę masz ładną!!!! Lepiej trochę...??? Lepiej, choć ryj letko obity No żeby to chociaż w uczciwej walce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Neferko powoli się odnajduję, ale to trochę potrwa Ważne że Ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Nefcia, a czy ja mogę po resztę badyli się uśmiechnąć i przyjechać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 nooooooooo do mnie może też nie ale w końcu od czego mam męża nie szpadel też dla ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 13.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych oraz wesołego "Alleluja". ◊............,-.,-. (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) W E S O Ł E G O A L L E L U J A (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) ◊............(..(..( ◊.............\..)..)._..-.._ ◊............__)/.,','.......`. ◊..........,".....`......,--...`. ◊........,"...@.........'....`...\ ◊.......(Y.............(...........;''. ◊........`--.____,.....\..........,..; ◊........((_.,----'.,---'......_,'_,' ◊............(((_,-.(((______,-' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 to sie nazywa zdążyć na ostatnią chwilę - jeszcze tylko 45 minut do końca Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Piełdołnik piełdołnikiem ale działeczkę masz ładną!!!! Lepiej trochę...??? Lepiej, choć ryj letko obity No żeby to chociaż w uczciwej walce .... Walka nie była uczciwa - zostałam unieruchomiona Ale kiedyś się odgryzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Nefcia, a czy ja mogę po resztę badyli się uśmiechnąć i przyjechać???Jaaaaaaaaaaaaasne - jeszcze się mają dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych oraz wesołego "Alleluja". ◊............,-.,-. (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) W E S O Ł E G O A L L E L U J A (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) ◊............(..(..( ◊.............\..)..)._..-.._ ◊............__)/.,','.......`. ◊..........,".....`......,--...`. ◊........,"...@.........'....`...\ ◊.......(Y.............(...........;''. ◊........`--.____,.....\..........,..; ◊........((_.,----'.,---'......_,'_,' ◊............(((_,-.(((______,-' Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Neferko powoli się odnajduję, ale to trochę potrwa Ważne że Ci lepiejNie pali się - poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Nefcia, a czy ja mogę po resztę badyli się uśmiechnąć i przyjechać???Jaaaaaaaaaaaaasne - jeszcze się mają dobrze To suuuuuper! Będę Cię namierzać jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Nefcia, a czy ja mogę po resztę badyli się uśmiechnąć i przyjechać???Jaaaaaaaaaaaaasne - jeszcze się mają dobrze To suuuuuper! Będę Cię namierzać jutro! łoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Neferko powoli się odnajduję, ale to trochę potrwa Ważne że Ci lepiejNie pali się - poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.04.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 nio to sie kurna dzialo we swieta u nefci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Doberek noooooo, Nefcia to nawet w Święta dała po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Buziaki zostawiam - takie słońce za oknem , że od razu energia mnie roznosi i chęć czynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.04.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dzień Dobry Dziób nadal obity, łeb napierdziela (pewnie od chemii) ale ruszyć sie trzeba do roboty....łeeee... no dobra, już nie marudzę - taka wiosenka za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Nefciu, Ty biduleczko tak mi Ciebie żal...ale najważniejsze, że już lepiej i synkowi też. Ale święta Dużo, dużo zdrófka... pozdr Już jest ok. Z drugiej strony to nie takie złe święta : kolana mnie bolały, bo mam dla kogo gotować - są tacy co nie mają tyle szcześcia. Dziecię się pochorowało, ale ja mam dziecię - a są tacy, ktorzy o tym marzą. Zęby wysiadły - ale poszłam do dentysty i było mnie na to stać - a nie każdy ma tak dobrze... Czyli generalnie - na plus :) super optymistyczne podejście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts