nitubaga 14.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 yyyyyy przeczytałam ostatnie dwie strony komentów i............... stwierdzam, ze ja to miałam strasznie spokojne święta cześć Nefcia i cieszę się, że wszelkie kryzysy zażegnane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.04.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Cze Nituś No i bardzo dobrze, że miałaś spokojne Święta Ja wyrobiłam normę za siebie i za innych Słyszałam, że będziesz sadzić znowu Sadź, sadź, może się czego nauczę Anetinka Trzeba szukać dobrych stron, żeby nie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.04.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Cze Nituś No i bardzo dobrze, że miałaś spokojne Święta Ja wyrobiłam normę za siebie i za innych Słyszałam, że będziesz sadzić znowu Sadź, sadź, może się czego nauczę no właśnie się wybieram zanim mi to co mam w wiaderkach w bagażniku nie padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.04.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 jabłonka przycięta na piko-belo!! o 'kikucie" wierzbowym to już lepiej przemilczę ps. kamień w łazience piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.04.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 jabłonka przycięta na piko-belo!! o 'kikucie" wierzbowym to już lepiej przemilczę ps. kamień w łazience piękny. :) Ehhh bo z tą wierzbą to ogólna porażka. Był kijaszek a potem urosło cholerstwo na pół działki. Cięliśmy ją w zeszłym roku - w dwa miesiące odrosło tak samo. Musimy nad nią zapanować - więc żarty się skończyły :) Jabłonka cięta na podstawie książki dla sadowników :) Mąż sie poważnie wziął do sparwy Mam nadzieję, że dziś już będzie obudowa wanny - a potem już tylko podłoga i będzie dopiero widać efekt... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.04.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Godzinę temu wyszłam na fajkę na taras. Uwaliłam się na foteliku... cieplutko, bajecznie i ...usnęłam Ale chyba głowa mnie mniej boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 zdjęcia przyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Nie moge sie doczekac efektu koncowego, bedzie to chyba najbardziej niesamowita lazienka na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.04.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 się normalnie zawstydziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Neferko Ty się nie wstydź tylko ciesz. Ja tez czekam na finisz łazienki bo zapowiada się zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.04.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Poopisywałam dziś Chłopakom gdzie idzie jaka bateria ( bo wszystko w kartonie w wiatrołapie ) Kibelki na szczęście się nie pomylą BO na góre i na dół idą te same Jutro-pojutrze koniec zabaw w ludzi z epoki kamienia łupanego - i zacznie się zabawa w hydraulikowanie... Mam dylemat. Kupiłam do tej łazienki biały grzejnik. Wtedy jeszcze nikt nie myślał o kamieniach. Własnie się zastanawiam czy nie podmienić go na chromowany ? Jak myślicie Kochani ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Wg mnie to zalezy od oświetlenia jakie wybierzesz. Jesli bedzie białe szkło to bialy grzejnik jest na miejscu. Jesli kryształki to chrom. Z energetycznego punktu widzenia chromowane grzejniki mają mniejszą wydajność.A spłuczka do toalety biała czy chrom?Ja osobiscie szła bym w rozbielenie łazienki białe sciany, białe lampki.Masz tez do wyboru wszystkie kolory tęczy....np zółty solaris ethno:http://allegro.pl/item594442572_kermi_karotherm_grzejnik_lazienkowy_ozdobny_new.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 14.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Nefer przepiękna łazienka, rewelacyjne kolory. Musze przyznać, że początkowo pomysł łączenia trawertynu z forestem wydawał mi się dość ekstrawagancki, sądziłam że będą się "gryźć" kolorystycznie. Ale się myliłam Łazienka wygląda na ciepłą i luksusową, wprost zaprasza, żeby do niej wejść Gratuluje pomysłu i wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Nefciu, pomimo mojego braku miłości do Foresta łazienka wychodzi wspaniale Dobrany kolorystycznie odcieniami i jeszcze wzorami-żyłami, prezentuje się razem z trawertynem super, No i ta podłoga odjazdowa... Jeśli ceramikę masz białą na tej samej ścianie co grzejnik, to byłabym za białym grzejnikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Pozwoliłam sobie zaglądnąć i wyrazić zachwyt nad kamienną łazienką. Po prostu Jest kapitalna. Gratulki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 dobry wieczór jakbym wlazła do tej wanny to by mnie chyba siłą wyciagać trzeba było tak bym sobie leżała i się gapiła na te wzorki i za każdym razem coś nowego wypatrzeć można czysty luksus Nefcia eh cud mniód i orzeszki a grzejnik ja bym zostawiła biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dzięki za komplementy - szczerze mówiąc nie byłam pewna czy nie przyszalałam z tymi kolorami ... Dobrze, że nie ma poruty :) Z grzejnikiemjest taki problem, że stoi grzecznie - kupiony. Oczywiście można go oddać , ale ... rozstaw jest idealnie dobrany do tego modelu, a na ścianie już jest trawertyn Więc mogłabym go tylko opalić z białej farby i dać do chromowania. Ale chyba najpierw powieszę jak jest, skoro mówicie, że może się nada ... zmienić mu kolor zawsze można Ceramika biała .. może się nie pogryzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Nefcia właśnie dlaetgo że ceramika biała i w ogóle do kolorów ścian pasuje ten biały będzie taki fajny akcent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Nefcia właśnie dlaetgo że ceramika biała i w ogóle do kolorów ścian pasuje ten biały będzie taki fajny akcent Ok - przekonałaś mnie Już niedługo będzie bateria do wanny - więc musisz sobie znaleźć jakieś miłe popołudnie na kąpiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Nefcia jakie popołudnie w Twojej łazience to pół dnia mało na kąpiel naprawdę cudny domek miec będziesz tyle pięknych miłych zakątków ale nalezy Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts