Nefer 14.04.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Od Ciebie zniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Brazusia a jak nie to i tak ma za daleko żeby nam klapsiora wydzielić Do Ciebie nie mam taaaaak daleko - Brazula może spać spokojnie Spałam spokojnie ... nawet bardzo spokojnie!! No ... to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.04.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 łazienka śliczna, taka inna od wszystkichgratuluję pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzień doberek witam się i zmykam - Nefcia kończ łazienkę bo mnie już ściska i chce macać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.04.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzień doberek witam się i zmykam - Nefcia kończ łazienkę bo mnie już ściska i chce macać dryndnij pojedziem we dwie witanko.... widzę, że sprawe kaloryferów przespałam ale też jestem za białym u mnie pewnie będzie podobnie też się zastanawiałam czy nie pomalowac... ale czekam na projekt od Joli i się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzień doberek witam się i zmykam - Nefcia kończ łazienkę bo mnie już ściska i chce macać dryndnij pojedziem we dwie chyba więcej bo Pasie z Zuzolem zabiorę a kiedy jedziemy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 15.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nefer- Twoja łazienka!!!! Jak się do niej wejdzie,czy będzie jakaś siła żeby z niej wyjść?Śliczna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ooo łał wanna wyszła bosko A tak przy okazji - dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzięki za komplementy - po prostu się rozpływam :) Zapraszam wszystkich macaczy w weekend - może w sobotę ? Myślę, że to dobry pomysł. Pewnie od 15 będę sobie tam już siedzieć :) Zapisy otwarte :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Buuuuu W sobotę robimy badania gruntu na działce , nie będę macałaaaaaa buuuuuuuu [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Buuuuu W sobotę robimy badania gruntu na działce , nie będę macałaaaaaa buuuuuuuu [/i] Badania gruntu to max 2h W niedzielę pewnie też podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Badanie gruntu będzie po południu , jak badający dotrze tam ze swojej dzialki.No i będziemy tam całą familią , a Helenę odciagnąć od piachu , kurzu i kamieni nie jest łatwo. Może w niedzielę uda mi się nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kochanie , masz abonament na prywatne audiencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.04.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ja potwierdzam obecność na macanku - takiej przyjemności bym sobie nie odmówiła - never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 To mi bardzo miło, że Cię znów zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kochanie , masz abonament na prywatne audiencje no i wytrąciła mi klapsiora z ręki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 zawsze można klapsiora przez posłańców wysłac , albo wykorzystać forumowiczów , którzy mają do Was bliżej Ale żeby nie było , to ja też jestem za białym . A do mnie w razie czego klaps może dotrzeć w kilka minut doboroszka, to szczel że jej w dupe bo tak pitoli jak potrzaskana no takie życzenia to ja lubię Szczele jej przy najbliższej okazji aż jej fajka na glebę spadnie.A jak Neferka będzie piskac , to przecież " ja tylko wykonuje rozkazy" dobroszka jak to juz ujeło raz moze byc słodkim "jeno tepym narzędziem" nio ale tamto sie tyczy ło serniczka..ale ze przemoc..echhh emancypantki hehehe withanko.. nefcia kiedy wpierdsielamy lunch..jutro juz bedem wawce..ty wis kuda niee... i na syffca musem fidziec ..kamycki sec jasnnoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Lazienka wciaz pieknieje. Grzejnik moze byc bialy, czemu nie. Przyda sie bialego koloru, rozjasni troche, ozywy. Zdrowka zycze i pozdrawiam. p.s. Nefcia Ty jezdzisz czesto po W-wie. Czy od ul. Marsa do mnie sa jakies "niespodzianki"? Depsia ma u mnie byc za tydzien a bedzie jechac od ul Marsa, gdzie ma targi agroturystyczne. Niby dojazd nie jest skomplikowany, tyle, ze teraz jest duzo remontow. Jesli cos wiesz, prosze napisz. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Widzieliście? Z przykrością informujemy, że w tym roku spotkania forum nie będzie. Powód? Niestety jak wszędzie - kryzys. Do zobaczenia - mamy nadzieję - za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 withanko.. nefcia kiedy wpierdsielamy lunch..jutro juz bedem wawce..ty wis kuda niee... i na syffca musem fidziec ..kamycki sec jasnnoo No właśnie - kiedy ? Ok. 17 ? Wiesz gdzie - tam gdzie dają najlepszy sok grejfrutowy w mieście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts