Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Lazienka wciaz pieknieje. :p Grzejnik moze byc bialy, czemu nie. Przyda sie bialego koloru, rozjasni troche, ozywy.

Zdrowka zycze i pozdrawiam. :wink:

p.s. Nefcia Ty jezdzisz czesto po W-wie. Czy od ul. Marsa do mnie sa jakies "niespodzianki"?

Depsia ma u mnie byc za tydzien a bedzie jechac od ul Marsa, gdzie ma targi agroturystyczne. Niby dojazd nie jest skomplikowany, tyle, ze teraz jest duzo remontow. Jesli cos wiesz, prosze napisz. Dziekuje.

Kochana, musi tylko nie wpaść na pomysł jazdy przez Śląsko- Dąbrowski ( w remoncie). Ale na to chyba nie wpadnie, bo z Marsa poleci proooosto Ostrobramską i wyleci od razu na most. Potem soebi zjedzie na Wisłostradę, potem poleci na Tranzyt (al. Prymasa) i zjedzie w Górczewską a potem to już cały czas prosto...

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzieliście? :(

Z przykrością informujemy, że w tym roku spotkania forum nie będzie. Powód? Niestety jak wszędzie - kryzys.

Do zobaczenia - mamy nadzieję - za rok.

Cóżżżżż - samo sobie musimy poradzić w związku z tym... problemu nie widzę ...

Widzieliście? :(

Z przykrością informujemy, że w tym roku spotkania forum nie będzie. Powód? Niestety jak wszędzie - kryzys.

Do zobaczenia - mamy nadzieję - za rok.

To trzeba własne spotkanie zrobić. tyle że mój czas jest mocno ograniczony i wybrać się nawet do Nefer na macanko cudnej łazienki nie mam jak :cry:

withanko..:)

nefcia kiedy wpierdsielamy lunch..jutro juz bedem wawce..ty wis kuda niee...

i na syffca musem fidziec ..kamycki sec jasnnoo 8)

No właśnie - kiedy ? Ok. 17 ? Wiesz gdzie - tam gdzie dają najlepszy sok grejfrutowy w mieście :):)

hmmmm pomyslem pomyslem sdsfonnim siem mouse bys tak "Tempe naszendsie" kiedy tys wyrwała?..ja juss dsfoniem do rasiulki..:)

Lazienka wciaz pieknieje. :p Grzejnik moze byc bialy, czemu nie. Przyda sie bialego koloru, rozjasni troche, ozywy.

Zdrowka zycze i pozdrawiam. :wink:

p.s. Nefcia Ty jezdzisz czesto po W-wie. Czy od ul. Marsa do mnie sa jakies "niespodzianki"?

Depsia ma u mnie byc za tydzien a bedzie jechac od ul Marsa, gdzie ma targi agroturystyczne. Niby dojazd nie jest skomplikowany, tyle, ze teraz jest duzo remontow. Jesli cos wiesz, prosze napisz. Dziekuje.

Kochana, musi tylko nie wpaść na pomysł jazdy przez Śląsko- Dąbrowski ( w remoncie). Ale na to chyba nie wpadnie, bo z Marsa poleci proooosto Ostrobramską i wyleci od razu na most. Potem soebi zjedzie na Wisłostradę, potem poleci na Tranzyt (al. Prymasa) i zjedzie w Górczewską a potem to już cały czas prosto...

Dziekuje Nefcia, na Ciebie zawsze mozna liczyc. :p