Nefer 15.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Lazienka wciaz pieknieje. Grzejnik moze byc bialy, czemu nie. Przyda sie bialego koloru, rozjasni troche, ozywy. Zdrowka zycze i pozdrawiam. p.s. Nefcia Ty jezdzisz czesto po W-wie. Czy od ul. Marsa do mnie sa jakies "niespodzianki"? Depsia ma u mnie byc za tydzien a bedzie jechac od ul Marsa, gdzie ma targi agroturystyczne. Niby dojazd nie jest skomplikowany, tyle, ze teraz jest duzo remontow. Jesli cos wiesz, prosze napisz. Dziekuje. Kochana, musi tylko nie wpaść na pomysł jazdy przez Śląsko- Dąbrowski ( w remoncie). Ale na to chyba nie wpadnie, bo z Marsa poleci proooosto Ostrobramską i wyleci od razu na most. Potem soebi zjedzie na Wisłostradę, potem poleci na Tranzyt (al. Prymasa) i zjedzie w Górczewską a potem to już cały czas prosto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Widzieliście? Z przykrością informujemy, że w tym roku spotkania forum nie będzie. Powód? Niestety jak wszędzie - kryzys. Do zobaczenia - mamy nadzieję - za rok. Cóżżżżż - samo sobie musimy poradzić w związku z tym... problemu nie widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.04.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Widzieliście? Z przykrością informujemy, że w tym roku spotkania forum nie będzie. Powód? Niestety jak wszędzie - kryzys. Do zobaczenia - mamy nadzieję - za rok. To trzeba własne spotkanie zrobić. tyle że mój czas jest mocno ograniczony i wybrać się nawet do Nefer na macanko cudnej łazienki nie mam jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 withanko.. nefcia kiedy wpierdsielamy lunch..jutro juz bedem wawce..ty wis kuda niee... i na syffca musem fidziec ..kamycki sec jasnnoo No właśnie - kiedy ? Ok. 17 ? Wiesz gdzie - tam gdzie dają najlepszy sok grejfrutowy w mieście :) hmmmm pomyslem pomyslem sdsfonnim siem mouse bys tak "Tempe naszendsie" kiedy tys wyrwała?..ja juss dsfoniem do rasiulki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.04.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam popołudniowo Nefer że tak nieśmiale zapytam - też mogę wpaść na macanko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.04.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 dzień doberek ale piękna łazienka pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam popołudniowo Nefer że tak nieśmiale zapytam - też mogę wpaść na macanko??? Oczywiście , że TAK :) Zapraszam wszystkich chętnych na macanie (łazienki) w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 dzień doberek ale piękna łazienka pozdrawiam wiosennie A dziękuję i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.04.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 dzień doberek ale piękna łazienka pozdrawiam wiosennie A dziękuję i wzajemnie na macanie mam trochę daleko a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/zlot-forum-2009,t154770.htm szlag mnie mało nie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.04.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 no też widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.04.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Oj to firumowiczów szlag trafi... Już sie ludzie zaczeli zapowiadać a tu taki klops... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.04.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 witanko popołudniowe ja też widziałam, że spotkania niet musim się chyba jakoś same zorganizować, hę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Lazienka wciaz pieknieje. Grzejnik moze byc bialy, czemu nie. Przyda sie bialego koloru, rozjasni troche, ozywy. Zdrowka zycze i pozdrawiam. p.s. Nefcia Ty jezdzisz czesto po W-wie. Czy od ul. Marsa do mnie sa jakies "niespodzianki"? Depsia ma u mnie byc za tydzien a bedzie jechac od ul Marsa, gdzie ma targi agroturystyczne. Niby dojazd nie jest skomplikowany, tyle, ze teraz jest duzo remontow. Jesli cos wiesz, prosze napisz. Dziekuje. Kochana, musi tylko nie wpaść na pomysł jazdy przez Śląsko- Dąbrowski ( w remoncie). Ale na to chyba nie wpadnie, bo z Marsa poleci proooosto Ostrobramską i wyleci od razu na most. Potem soebi zjedzie na Wisłostradę, potem poleci na Tranzyt (al. Prymasa) i zjedzie w Górczewską a potem to już cały czas prosto... Dziekuje Nefcia, na Ciebie zawsze mozna liczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Zelko - nie ma za co :) Kochane Laski - a co to za problem się samemu zorganizować i "zlecieć" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kochane Laski - a co to za problem się samemu zorganizować i "zlecieć" ? a propos..modus operandi.. no taaak jo psecie psesrocyzdy jezdem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Duszki - jak to duszki - ich nie widać, ale wszyscy wiedzą, że SĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A jak już się Duszki ujawnią , to wszędzie krzyki słychać...........zachwytu rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nowe zdjęcia z dzisiaj - w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A jak już się Duszki ujawnią , to wszędzie krzyki słychać...........zachwytu rzecz jasna dobroś ja rosumim zharty i dforoffanie ...ale..wsytkho mo granicche weś siem rosbestffiem..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts