dobroszka 15.04.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 eee trochę rozbestwienia każdemu się należy A z tymi granicami to wiesz , głupota ludzka i wyobraxnia to najbardziej znane wyjątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nowe zdjęcia z dzisiaj - w dzienniku Ja tam jestem miłośniczką trawertynowej gościnnej łazienki, bezapelacyjnie najpiękniejsza. Aleeeeee foreścik wyszedł naprawdę dobrze, porządna ekipa umi zrobić jak sie paczy Jeśli masz 25.04 pół godziny przed odjazdem mojego pociągu to chętnie w Złotych sie z tobą spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ale fajnie fiedsiec ze jest siem kochanom laskom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nowe zdjęcia z dzisiaj - w dzienniku Ja tam jestem miłośniczką trawertynowej gościnnej łazienki, bezapelacyjnie najpiękniejsza. Aleeeeee foreścik wyszedł naprawdę dobrze, porządna ekipa umi zrobić jak sie paczy Jeśli masz 25.04 pół godziny przed odjazdem mojego pociągu to chętnie w Złotych sie z tobą spotkam Super- jesteśmy umówione Bo Ty grzeczna dziewczynka jesteś to lubisz takie grzeczne klimaty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Zdjęcia zobaczyłam. Łazienka prezentuje sie super! Mnie się bardzo podoba to zestawieni trawertynu z forestem. Nie jest mdło, a swój urok udało się wydobyć. A mam pytanko czy trawertyn jest żywicowany (zalewany), czy surowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ale fajnie fiedsiec ze jest siem kochanom laskom No i widzisz ? Jesteś na specjalnych zasadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Zdjęcia zobaczyłam. Łazienka prezentuje sie super! Mnie się bardzo podoba to zestawieni trawertynu z forestem. Nie jest mdło, a swój urok udało się wydobyć. A mam pytanko czy trawertyn jest żywicowany (zalewany), czy surowy? Trawertyn jest fugowany i polerowany. NIe jest żywicowany. Żywiocowany jest w małej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a do soboty efekt finalny górnej łazienki będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a do soboty efekt finalny górnej łazienki będzie? Nie wydaje mi się. Wszystkie płytki będą na miejscu. Meble są zamówione - przyjdą w przyszłym tygodniu. Na pewno nie uda się zaimpregnować. Moze już będa fugi.. kto wie... Vadiol pracuje tak szybko, że wszystko możliwe, ale nie chcę go poganiać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Bo Ty grzeczna dziewczynka jesteś to lubisz takie grzeczne klimaty :)Tak wlasnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Bo Ty grzeczna dziewczynka jesteś to lubisz takie grzeczne klimaty :)Tak wlasnie jest I bardzo dobrze A ja jestem niegrzeczna dziewczynka :) To se świruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Bo Ty grzeczna dziewczynka jesteś to lubisz takie grzeczne klimaty :)Tak wlasnie jest I bardzo dobrze A ja jestem niegrzeczna dziewczynka :) To se świruję Ale wiesz też, że pozory mylą, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ale wiesz też, że pozory mylą, nie?? Wiem, i wcale nie jesteś taka grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ale wiesz też, że pozory mylą, nie?? Wiem, i wcale nie jesteś taka grzeczna Nooo, ja mam taką dwoistość natury, ja Bliźniak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ale wiesz też, że pozory mylą, nie?? Wiem, i wcale nie jesteś taka grzeczna Nooo, ja mam taką dwoistość natury, ja Bliźniak jestem No to ja mam jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.04.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nie znajduję słów by wyrazić zachwyt na tymi łazienkami. Jestem pod urokiem tych kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nie znajduję słów by wyrazić zachwyt na tymi łazienkami. Jestem pod urokiem tych kamieni Dziękuję wpadaj na macanie Bo na zdjęciach to tak raczej niewiele tej urody widać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nefcia, miałaś się wypowiedzieć na temat firanek Ja się nie obraże, moga ci się nei podobać No i mam meble tarasowe, noooo Powiedz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nie znajduję słów by wyrazić zachwyt na tymi łazienkami. Jestem pod urokiem tych kamieni Dziękuję wpadaj na macanie Bo na zdjęciach to tak raczej niewiele tej urody widać .. właśnie to słyszałam, że tylko real jest w stanie oddać urodę kamienia i koniecznie trzeba go pogłaskać, dotknąć, bo on żyje Wątpię, żeby udało mi się czas wygospodarować, bo do Ciebie ode mnie to za daleko jak na moje możliwości czasowe, ale nie mówię nigdy i jak tylko czas pozwoli nie omieszkam odezwać się i wpadnę na macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Neeefcia .... scenka mi opadła, dopiero dziś zajrzałam do Twojego dziennika bo jakoś mi przed Świętami umknęło i kuźwa.... wrażenie niesamowite... zajebiście wygląda ta łazienka w kamieniu.... pięęęęęęękna jest , sie rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts