Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nowe zdjęcia z dzisiaj - w dzienniku :)
Ja tam jestem miłośniczką trawertynowej gościnnej łazienki, bezapelacyjnie najpiękniejsza. Aleeeeee foreścik wyszedł naprawdę dobrze, porządna ekipa umi zrobić jak sie paczy :D

Jeśli masz 25.04 pół godziny przed odjazdem mojego pociągu to chętnie w Złotych sie z tobą spotkam :)

Nowe zdjęcia z dzisiaj - w dzienniku :)
Ja tam jestem miłośniczką trawertynowej gościnnej łazienki, bezapelacyjnie najpiękniejsza. Aleeeeee foreścik wyszedł naprawdę dobrze, porządna ekipa umi zrobić jak sie paczy :D

Jeśli masz 25.04 pół godziny przed odjazdem mojego pociągu to chętnie w Złotych sie z tobą spotkam :)

Super- jesteśmy umówione :)

Bo Ty grzeczna dziewczynka jesteś to lubisz takie grzeczne klimaty :):)

Zdjęcia zobaczyłam. Łazienka prezentuje sie super! Mnie się bardzo podoba to zestawieni trawertynu z forestem. Nie jest mdło, a swój urok udało się wydobyć. A mam pytanko czy trawertyn jest żywicowany (zalewany), czy surowy?

Trawertyn jest fugowany i polerowany. NIe jest żywicowany. Żywiocowany jest w małej łazience.

a do soboty efekt finalny górnej łazienki będzie?

Nie wydaje mi się. Wszystkie płytki będą na miejscu. Meble są zamówione - przyjdą w przyszłym tygodniu.

Na pewno nie uda się zaimpregnować. Moze już będa fugi.. kto wie... Vadiol pracuje tak szybko, że wszystko możliwe, ale nie chcę go poganiać..

Nie znajduję słów by wyrazić zachwyt na tymi łazienkami. Jestem pod urokiem tych kamieni :lol:

Dziękuję :oops: wpadaj na macanie :) Bo na zdjęciach to tak raczej niewiele tej urody widać ..

właśnie to słyszałam, że tylko real jest w stanie oddać urodę kamienia i koniecznie trzeba go pogłaskać, dotknąć, bo on żyje :p

Wątpię, żeby udało mi się czas wygospodarować, bo do Ciebie ode mnie to za daleko jak na moje możliwości czasowe, ale nie mówię nigdy i jak tylko czas pozwoli nie omieszkam odezwać się i wpadnę na macanko :lol:

Neeefcia .... scenka mi opadła, dopiero dziś zajrzałam do Twojego dziennika bo jakoś mi przed Świętami umknęło i kuźwa.... wrażenie niesamowite... zajebiście wygląda ta łazienka w kamieniu.... pięęęęęęękna jest , sie rozmarzyłam :roll: