Nefer 15.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nefcia, miałaś się wypowiedzieć na temat firanek Ja się nie obraże, moga ci się nei podobać No i mam meble tarasowe, noooo Powiedz coś A NIE NAPISAŁAM WCZORAJ ? Ojesssooooo jaka ja jestem pokręcona... już lecę do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 właśnie to słyszałam, że tylko real jest w stanie oddać urodę kamienia i koniecznie trzeba go pogłaskać, dotknąć, bo on żyje Wątpię, żeby udało mi się czas wygospodarować, bo do Ciebie ode mnie to za daleko jak na moje możliwości czasowe, ale nie mówię nigdy i jak tylko czas pozwoli nie omieszkam odezwać się i wpadnę na macanko Aaaatam daleko ... nie jest tak źle ... koniecznie - może CIę zawieje bliżej centrum W-wy to daj cynk. Mogę odebrać gdzieś, coś ... Się zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Neeefcia .... scenka mi opadła, dopiero dziś zajrzałam do Twojego dziennika bo jakoś mi przed Świętami umknęło i kuźwa.... wrażenie niesamowite... zajebiście wygląda ta łazienka w kamieniu.... pięęęęęęękna jest , sie rozmarzyłam Daguś, fajnie, że Ci się podoba - czuj się zaproszona na macanko - może w końcu uda się to spotkanie w W-wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 nie no, kochana .... jeśli Redakcja się uprze i spotkania nie zorganizuje to sami coś pomyślimy bo już sobie od kilku miesięcy tą Warszawę obiecuję ...no i kurrrcze bardzo chciałabym przy okazji ta łazinkę na żywca zobaczyć ... niebanalnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Koniecznie musimy sie spotkać Myślę, że to się da zorganizować - z redakcją czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Umywalka V&B Memento ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 o jaką masz ładną szafeczke pod umywalkę w kibelku dla gości. Pokazywałas ją wcześniej, ale myslałam, ze to na góre do Twojego królestwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mysiu, na górze będzie taka sama ( tylko 100 nie 70 ) + dwie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Umywalka V&B Memento ... ? pozdrawiam, majki Chyba nieeee kupiona w komplecie z meblami Noclaf seria Madera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mysiu, na górze będzie taka sama ( tylko 100 nie 70 ) + dwie małe acha, czyli nie jest jeszcze tak zle z moimi obserwacjami. Dobrze. Musze jutro zaprojektowac per.jebane.gole i wyliczyc deski na nie. Rany, jak ja to przezyje i nie spitrasze. aj dont noł. Chyba jakąs fajeczke zapale na wzmocnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Umywalka V&B Memento ... ? pozdrawiam, majki Chyba nieeee kupiona w komplecie z meblami Noclaf seria Madera.. W każdym razie bardzo podobna ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 15.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam,ja ciągle podglądam , i choć pewnie nie możesz już tego słuchać ,to powiem Ci Nefer,że jest cudnie,jestem fanką Twojego wc gościnnego, i z wypiekami czekam na skończoną górę, a efekt tego podglądaniia jest taki,że obskoczyłam kilka sklepów z płytkami i nic mi się kuźwa nie podoba ,tylko trawertyn Moim skromnym zdaniem biały grzejnik będzie OK A tak z innej beczki to współczuję zdrowotnych przebojów zębowych i mam nadzieję że "idzie ku lepszemu",nie pomyśl że wścibska jestem(pytam z zawodowej ciekawości)kanałowka zaczęta w Zakopcu to już skończona,czy "poleciała" w święta,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A-nitka - ehhhhh Ty to normalnie chyba stomatolog jesteś Kanałówka trzyma się świetnie POszły w cholerę dwa, z któych już niewiele zostało ( wspomnienie czasów, gdy na żarcie brakowało a na lekarza było, ale tylko dla dzieci ) Komplementy to dla mnie jak powietrze - wręcz niezbędne :) I znam ten ból z płytkami co się nie podobają. Stąd się wzięłam górna łazienka w kamieniu... nic nie poradzę, że już nic mi się nie podobało ... Ale w zasadzie cenowo kamień wychodzi tak jak dobre płytki, więc wyrzutów sumienia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Umywalka V&B Memento ... ? pozdrawiam, majki Chyba nieeee kupiona w komplecie z meblami Noclaf seria Madera.. W każdym razie bardzo podobna ... pozdrawiam, majki To mogę ściemniać , że V&B A cooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mysiu, na górze będzie taka sama ( tylko 100 nie 70 ) + dwie małe acha, czyli nie jest jeszcze tak zle z moimi obserwacjami. Dobrze. Musze jutro zaprojektowac per.jebane.gole i wyliczyc deski na nie. Rany, jak ja to przezyje i nie spitrasze. aj dont noł. Chyba jakąs fajeczke zapale na wzmocnienie nununu :) Policzysz - co to dla Ciebie deski policzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 15.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ale w zasadzie cenowo kamień wychodzi tak jak dobre płytki, więc wyrzutów sumienia nie mam zaczynam pracować nad małżem,że cenowo to jeden diabeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 dobry wieczór Nefcia uzupełniłam ale teraz siedzę i się ślinię nad Twoją łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mysiu, na górze będzie taka sama ( tylko 100 nie 70 ) + dwie małe acha, czyli nie jest jeszcze tak zle z moimi obserwacjami. Dobrze. Musze jutro zaprojektowac per.jebane.gole i wyliczyc deski na nie. Rany, jak ja to przezyje i nie spitrasze. aj dont noł. Chyba jakąs fajeczke zapale na wzmocnienie nununu :) Policzysz - co to dla Ciebie deski policzyć no nie wiem, zawsze miałam problemy z podstawami matematyki, a matematyke wyższą udało mi się opanować. Najlepszy patent pamiętam jak zapomniałam kiedys głupiego wzoru na objetośc kuli i musiałam go sobie wyprowadzać sama ... z całek potrójnych. Normalnie przypał ze mnie czasami. Dobrze ze od dodawania jest kalkulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Najlepszy patent pamiętam jak zapomniałam kiedys głupiego wzoru na objetośc kuli i musiałam go sobie wyprowadzać sama ... z całek potrójnych. ja bym sobie wygooglowała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 zaczynam pracować nad małżem,że cenowo to jeden diabeł bardzo słusznie :) Euro idzie w dół - będzie jeszcze taniej - ja kupowałam na górce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts