Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefcia, miałaś się wypowiedzieć na temat firanek :roll:

Ja się nie obraże, moga ci się nei podobać :lol:

No i mam meble tarasowe, noooo

Powiedz coś :roll:

A NIE NAPISAŁAM WCZORAJ ? Ojesssooooo jaka ja jestem pokręcona... już lecę do Ciebie.

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

właśnie to słyszałam, że tylko real jest w stanie oddać urodę kamienia i koniecznie trzeba go pogłaskać, dotknąć, bo on żyje :p

Wątpię, żeby udało mi się czas wygospodarować, bo do Ciebie ode mnie to za daleko jak na moje możliwości czasowe, ale nie mówię nigdy i jak tylko czas pozwoli nie omieszkam odezwać się i wpadnę na macanko :lol:

Aaaatam daleko ... nie jest tak źle ... koniecznie - może CIę zawieje bliżej centrum W-wy to daj cynk. Mogę odebrać gdzieś, coś ... Się zgadamy :)

Neeefcia .... scenka mi opadła, dopiero dziś zajrzałam do Twojego dziennika bo jakoś mi przed Świętami umknęło i kuźwa.... wrażenie niesamowite... zajebiście wygląda ta łazienka w kamieniu.... pięęęęęęękna jest , sie rozmarzyłam :roll:

Daguś, fajnie, że Ci się podoba - czuj się zaproszona na macanko - może w końcu uda się to spotkanie w W-wie...

nie no, kochana .... jeśli Redakcja się uprze i spotkania nie zorganizuje to sami coś pomyślimy bo już sobie od kilku miesięcy tą Warszawę obiecuję ...no i kurrrcze bardzo chciałabym przy okazji ta łazinkę na żywca zobaczyć ... niebanalnie wygląda :D

Mysiu, na górze będzie taka sama ( tylko 100 nie 70 ) + dwie małe :)

acha, czyli nie jest jeszcze tak zle z moimi obserwacjami. Dobrze. Musze jutro zaprojektowac per.jebane.gole i wyliczyc deski na nie. Rany, jak ja to przezyje i nie spitrasze. aj dont noł. Chyba jakąs fajeczke zapale na wzmocnienie

Witam,ja ciągle podglądam :oops: :oops: , i choć pewnie nie możesz już tego słuchać :wink: ,to powiem Ci Nefer,że jest cudnie,jestem fanką Twojego wc gościnnego, i z wypiekami czekam na skończoną górę, a efekt tego podglądaniia jest taki,że obskoczyłam kilka sklepów z płytkami i nic mi się kuźwa nie podoba :evil: ,tylko trawertyn

Moim skromnym zdaniem biały grzejnik będzie OK

A tak z innej beczki to współczuję zdrowotnych przebojów zębowych i mam nadzieję że "idzie ku lepszemu",nie pomyśl że wścibska jestem(pytam z zawodowej ciekawości)kanałowka zaczęta w Zakopcu to już skończona,czy "poleciała" w święta,pozdrawiam

A-nitka - ehhhhh Ty to normalnie chyba stomatolog jesteś :)

Kanałówka trzyma się świetnie :) POszły w cholerę dwa, z któych już niewiele zostało ( wspomnienie czasów, gdy na żarcie brakowało a na lekarza było, ale tylko dla dzieci :))

Komplementy to dla mnie jak powietrze - wręcz niezbędne :):)

I znam ten ból z płytkami co się nie podobają. Stąd się wzięłam górna łazienka w kamieniu... nic nie poradzę, że już nic mi się nie podobało ...

Ale w zasadzie cenowo kamień wychodzi tak jak dobre płytki, więc wyrzutów sumienia nie mam :wink:

acha, czyli nie jest jeszcze tak zle z moimi obserwacjami. Dobrze. Musze jutro zaprojektowac per.jebane.gole i wyliczyc deski na nie. Rany, jak ja to przezyje i nie spitrasze. aj dont noł. Chyba jakąs fajeczke zapale na wzmocnienie

nununu :):) Policzysz - co to dla Ciebie deski policzyć :)

nununu :):) Policzysz - co to dla Ciebie deski policzyć :)

no nie wiem, zawsze miałam problemy z podstawami matematyki, a matematyke wyższą udało mi się opanować.

Najlepszy patent pamiętam jak zapomniałam kiedys głupiego wzoru na objetośc kuli i musiałam go sobie wyprowadzać sama ... z całek potrójnych. Normalnie przypał ze mnie czasami.

Dobrze ze od dodawania jest kalkulator