Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Najlepszy patent pamiętam jak zapomniałam kiedys głupiego wzoru na objetośc kuli i musiałam go sobie wyprowadzać sama ... z całek potrójnych.

ja bym sobie wygooglowała..... :wink: :lol:

nie było szans. To byl jakis dziwny egzamin, na którym sam wzór był do czegostam waznego potrzebny, a ja sie skupiłam na liczeniu podstaw podstaw. Nie smiem ubliżac, kazdy ma swoją działke, mam i ja

możesz ubliżac , sama wiem że jestem matematyczne zero i to od samiuśkich podstaw :oops: :oops:

to nie bylo do ciebie Dobrosiu, tylko do Nefci, bo myslalam ze mi przypitoli, musialam sie juz bronic :roll: :o :lol:

no co Ci mam rzec - uderz stół , a nożyce się odezwą..Dziś robię za nożyce :oops: :lol:

Dobrosiu, nie chce być dzisiaj papierem....

No tak to juz jest. Dobrosia jest mistrzem riposty, Nefcia umie wyciagnąć z ludzi potencjał, tylko dlaczego Wusia chciałaby się cofnąc w rozwoju i zaklada śliniaczek synka?

A ja z tej swojej fizyki pamiętam juz tylko tyle: ze praw fizyki się nie oszuka :roll: :wink:

Prawda, prawda - ale tez jest takie inne : akcja = reakcja (zdawałam komisyjy z fizyki w 3 liceum :))

Fajne Polaków nocne rozmowy matematyczne sie tu rozwinęły ;) ale ja majac to po siostrze Dobrosi od samych podstaw matematyczne jestem 0 ;) więc nie kaman o czym Mysia mówi, musi to być szkoła wyższa matematyczna ;)

a teraz już o Nefki łazience :) ... wiedziałam, że będzie piękna, ale że az tak to nie :) ... macanie będzie ... ale nie wiem czy się w sobotę wyrobię, bo jak pojade sadzić to do późna mi się zejdzie i brudnymi łapami nie bedę później macac :-? ... to napiszę podanie o macanie w innym terminie ;)

No tak to juz jest. Dobrosia jest mistrzem riposty, Nefcia umie wyciagnąć z ludzi potencjał, tylko dlaczego Wusia chciałaby się cofnąc w rozwoju i zaklada śliniaczek synka?

A ja z tej swojej fizyki pamiętam juz tylko tyle: ze praw fizyki się nie oszuka :roll: :wink:

Prawda, prawda - ale tez jest takie inne : akcja = reakcja (zdawałam komisyjy z fizyki w 3 liceum :))

a ja mialam warunek z matmy na pierwszym roku bo nie umiałam.... :oops: dodawac

a ja mialam warunek z matmy na pierwszym roku bo nie umiałam.... :oops: dodawac

No bo cały czas te jakieś-tam-całki liczyłaś :)

no i co- musk mi sie zlasował do joty

idem też spac, niech sie te moje resztkowe komórki zregenerują deczko

A jeszcze spytam, jak ma się ząbek, a w zasadzie to zębodól?

Ząbek - w miarę. Szczęka jeszcze trochę boli - ale zębodołu nie ma bo bym po ścianach chodziła. Antybiotyk mnie trochę osłabił - mogę spać i spać...

Ale jest ok :) Dzięki :)

I dobranocki :)

Łazienka dla gości i owszem, fajna, ale w razie gdybym w gości przybyła, to nie licz na to, że na niej poprzestanę :-? Do Mr.Foresta wleze na pewno .... i zamknę się od środka!!!! :D

Ależ prosze Cię uprzejmię :) Przez zsyp na ubrania mogę Ci dostarczać prowiant :)