wu 15.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 dobra pożyczyłam od syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Najlepszy patent pamiętam jak zapomniałam kiedys głupiego wzoru na objetośc kuli i musiałam go sobie wyprowadzać sama ... z całek potrójnych. ja bym sobie wygooglowała..... nie było szans. To byl jakis dziwny egzamin, na którym sam wzór był do czegostam waznego potrzebny, a ja sie skupiłam na liczeniu podstaw podstaw. Nie smiem ubliżac, kazdy ma swoją działke, mam i ja możesz ubliżac , sama wiem że jestem matematyczne zero i to od samiuśkich podstaw to nie bylo do ciebie Dobrosiu, tylko do Nefci, bo myslalam ze mi przypitoli, musialam sie juz bronic no co Ci mam rzec - uderz stół , a nożyce się odezwą..Dziś robię za nożyce Dobrosiu, nie chce być dzisiaj papierem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No tak to juz jest. Dobrosia jest mistrzem riposty, Nefcia umie wyciagnąć z ludzi potencjał, tylko dlaczego Wusia chciałaby się cofnąc w rozwoju i zaklada śliniaczek synka? A ja z tej swojej fizyki pamiętam juz tylko tyle: ze praw fizyki się nie oszuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No tak to juz jest. Dobrosia jest mistrzem riposty, Nefcia umie wyciagnąć z ludzi potencjał, tylko dlaczego Wusia chciałaby się cofnąc w rozwoju i zaklada śliniaczek synka? A ja z tej swojej fizyki pamiętam juz tylko tyle: ze praw fizyki się nie oszuka Prawda, prawda - ale tez jest takie inne : akcja = reakcja (zdawałam komisyjy z fizyki w 3 liceum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Fajne Polaków nocne rozmowy matematyczne sie tu rozwinęły ale ja majac to po siostrze Dobrosi od samych podstaw matematyczne jestem 0 więc nie kaman o czym Mysia mówi, musi to być szkoła wyższa matematyczna a teraz już o Nefki łazience ... wiedziałam, że będzie piękna, ale że az tak to nie ... macanie będzie ... ale nie wiem czy się w sobotę wyrobię, bo jak pojade sadzić to do późna mi się zejdzie i brudnymi łapami nie bedę później macac ... to napiszę podanie o macanie w innym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 jestem na budowie jutro i w piątek po robocie. Więc sobie wybierz :) bezpiecznie możemy się ustawić na 17,30 Jakby co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mysia bo łatwiej zarzucić śliniaczek niż lecieć po nową klawiaturę przez łazieneczkę Nefci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mysia bo łatwiej zarzucić śliniaczek niż lecieć po nową klawiaturę przez łazieneczkę Nefci Rozumiem - wiszę Ci klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 jestem na budowie jutro i w piątek po robocie. Więc sobie wybierz :) bezpiecznie możemy się ustawić na 17,30 Jakby co ... Jutro małż ma kungfuje to kibluję ... piątek będzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No tak to juz jest. Dobrosia jest mistrzem riposty, Nefcia umie wyciagnąć z ludzi potencjał, tylko dlaczego Wusia chciałaby się cofnąc w rozwoju i zaklada śliniaczek synka? A ja z tej swojej fizyki pamiętam juz tylko tyle: ze praw fizyki się nie oszuka Prawda, prawda - ale tez jest takie inne : akcja = reakcja (zdawałam komisyjy z fizyki w 3 liceum ) a ja mialam warunek z matmy na pierwszym roku bo nie umiałam.... dodawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nefcia ło matko Ty mi nic nie wisisz klawiatura w zamian za możliwosć podziwiania Twojej pięknej łazienki to żadna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nefka to w piątek się widzimy zdzwonimy sie jeszcze co do godziny a teraz śmigam sie do młodego przytulić ... dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nefka to w piątek się widzimy zdzwonimy sie jeszcze co do godziny a teraz śmigam sie do młodego przytulić ... dobrej nocki Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a ja mialam warunek z matmy na pierwszym roku bo nie umiałam.... dodawac No bo cały czas te jakieś-tam-całki liczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nefcia ło matko Ty mi nic nie wisisz klawiatura w zamian za możliwosć podziwiania Twojej pięknej łazienki to żadna cena Podziwianie masz za daaaarmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a ja mialam warunek z matmy na pierwszym roku bo nie umiałam.... dodawac No bo cały czas te jakieś-tam-całki liczyłaś no i co- musk mi sie zlasował do joty idem też spac, niech sie te moje resztkowe komórki zregenerują deczko A jeszcze spytam, jak ma się ząbek, a w zasadzie to zębodól? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a ja mialam warunek z matmy na pierwszym roku bo nie umiałam.... dodawac No bo cały czas te jakieś-tam-całki liczyłaś no i co- musk mi sie zlasował do joty idem też spac, niech sie te moje resztkowe komórki zregenerują deczko A jeszcze spytam, jak ma się ząbek, a w zasadzie to zębodól? Ząbek - w miarę. Szczęka jeszcze trochę boli - ale zębodołu nie ma bo bym po ścianach chodziła. Antybiotyk mnie trochę osłabił - mogę spać i spać... Ale jest ok Dzięki I dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Łazienka dla gości i owszem, fajna, ale w razie gdybym w gości przybyła, to nie licz na to, że na niej poprzestanę Do Mr.Foresta wleze na pewno .... i zamknę się od środka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Łazienka dla gości i owszem, fajna, ale w razie gdybym w gości przybyła, to nie licz na to, że na niej poprzestanę Do Mr.Foresta wleze na pewno .... i zamknę się od środka!!!! Ależ prosze Cię uprzejmię Przez zsyp na ubrania mogę Ci dostarczać prowiant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts