78mysz 15.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Łazienka dla gości i owszem, fajna, ale w razie gdybym w gości przybyła, to nie licz na to, że na niej poprzestanę Do Mr.Foresta wleze na pewno .... i zamknę się od środka!!!! Ależ prosze Cię uprzejmię Przez zsyp na ubrania mogę Ci dostarczać prowiant to musisz zadziałac antygrawitacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Łazienka dla gości i owszem, fajna, ale w razie gdybym w gości przybyła, to nie licz na to, że na niej poprzestanę Do Mr.Foresta wleze na pewno .... i zamknę się od środka!!!! Ależ prosze Cię uprzejmię Przez zsyp na ubrania mogę Ci dostarczać prowiant Szkło się nie zbije??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Łazienka dla gości i owszem, fajna, ale w razie gdybym w gości przybyła, to nie licz na to, że na niej poprzestanę Do Mr.Foresta wleze na pewno .... i zamknę się od środka!!!! Ależ prosze Cię uprzejmię Przez zsyp na ubrania mogę Ci dostarczać prowiant Szkło się nie zbije??? zaraz tam szkło. W menażce obiad dostaniesz ide spac normalnie juz pora, bo gadam glupoty papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Będziesz dostawała w wersji naczyń wojskowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Z tym szkłem to mi wcale nie o talerze chodziło Naczynia wojskowe mogą być, przypomnę sobie, jak to drzewiej w MW bywało Nie wiem tylko, czy do Mr.Foresta będą pasować ... on raczej mi na porcelaną, co najmniej miśnieńską, wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Eeeeeeeee rżnięty kryształ co najwyżej Ale do łiskacza jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No wywaliło mnie A teraz to się sama wywalę ... podobni sen jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dzień dobry słoneczko noszę w kieszonce dla tych co nie mają Brazulka ale jak coś to daj cynk zamkniemy się obie bo czekanie w kolejce wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Dzień dobry, pędzę na swoje włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Łazienka gościów fajnie wygląda Ładnie się to wszystko dopasowało Foresty - czekam na efekt końcowy i na macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dzień doberek miłego dnia życzę http://haftybeaty.blox.pl/resource/kawa.jpg i lecę łazienki oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Kurka- ten kamień ciemny w twojej łazince rozbił na mnie ogromne wrażenie naprawdę Nawet się przyznam, że nie wiedziałam, że taki istnieje bo ja w sumie nigdy za kamieniem nie przepadałam Ale u ciebie to połączenie naprawdę mi się podoba - wygląda duuuużo lepiej niż kamienne łazienki jakie do te pory widziałam Także gratulację Choć myślę, że wszystko ocenimy jak już łazienki będą dopieszczone - i to razem z dotakami dekoracyjnymi i oświetleniem - mniam W tej dla gości ważny detal robi ta szafka z umywalką - bardzo mi się podoba Ja tam sobie chyba w realu nie pomacam - więc co namacam online to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mnie jeszcze podoba się podświetlany opal. Pięknie wygląda zabudowana np. wnęka i podświetlenie, albo podłoga z podświetleniem, czy półka. Ale marmury są żywe i podobno, nie umierają. Słyszałam też, że w kamieniach powinien robić kamieniarz, a nie kafelkarz. Kto Tobie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.04.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dzień dobry znów nadrobiłam dwie strony... i znów jestem w temacie... łazienka owszem, owszem... ale mlaskac będę dopiero przy macaniu nic nie poradzę, że musze najpierw pomacać a o kamieniarzu tez słyszałam ... i chyba mnie równiez będzie potrzebny za jakiś czas Nefcia a to wszystko przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.04.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 I co ?? I nic. Pozostaje mi tylko zazdrościc tym co moga pomacać Super już jest a bedzie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Kurka- ten kamień ciemny w twojej łazince rozbił na mnie ogromne wrażenie naprawdę Nawet się przyznam, że nie wiedziałam, że taki istnieje bo ja w sumie nigdy za kamieniem nie przepadałam Ale u ciebie to połączenie naprawdę mi się podoba - wygląda duuuużo lepiej niż kamienne łazienki jakie do te pory widziałam Także gratulację Choć myślę, że wszystko ocenimy jak już łazienki będą dopieszczone - i to razem z dotakami dekoracyjnymi i oświetleniem - mniam W tej dla gości ważny detal robi ta szafka z umywalką - bardzo mi się podoba Ja tam sobie chyba w realu nie pomacam - więc co namacam online to moje Iguś ale jak będziesz przejazdem, kiedyś,może to wiesz - daj cynk :) Dzięki za pochwały. Na zdjęciach niewiele widać niestety... takie same meble będą w kamiennej łazienkce. Ja to tak mam, że nie lubię mieć tak jak już ktoś ma Więc musi być inaczej Nie wiem czy mi się uda do końca, ale próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mnie jeszcze podoba się podświetlany opal. Pięknie wygląda zabudowana np. wnęka i podświetlenie, albo podłoga z podświetleniem, czy półka. Ale marmury są żywe i podobno, nie umierają. Słyszałam też, że w kamieniach powinien robić kamieniarz, a nie kafelkarz. Kto Tobie robi? Podoba mi się podświetlony opal. Brałam to pod uwagę, ale bałam się trochę. Bo z tym opalem to jest tak, że bardzo łatwo przejść na stronę kiczu. Generalnie zabawa z kamieniami jest z tego powodu niebezpieczna. Trzeba zachować umiar - i chyba dlatego odpuściałm opal. Widziałam kilka realizacji z podświetleniem i dla mnie jakoś tak wyszło ... tak sobie... Ale niepodświetlony - też jest piękny. Mi łazienkę robi kafelkarz, który ma wprawę w kamieniu. I kocha kamień bardzo. A co z tego wyniknie ? Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dzień dobry a o kamieniarzu tez słyszałam ... i chyba mnie równiez będzie potrzebny za jakiś czas Nefcia a to wszystko przez Ciebie Wiedziałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 I co ?? I nic. Pozostaje mi tylko zazdrościc tym co moga pomacać Super już jest a bedzie miodzio A ja zazdroszczę Wam, że mieszkacie I sie wyrównało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts