Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Łazienka dla gości i owszem, fajna, ale w razie gdybym w gości przybyła, to nie licz na to, że na niej poprzestanę :-? Do Mr.Foresta wleze na pewno .... i zamknę się od środka!!!! :D

Ależ prosze Cię uprzejmię :) Przez zsyp na ubrania mogę Ci dostarczać prowiant :)

to musisz zadziałac antygrawitacją :wink:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łazienka dla gości i owszem, fajna, ale w razie gdybym w gości przybyła, to nie licz na to, że na niej poprzestanę :-? Do Mr.Foresta wleze na pewno .... i zamknę się od środka!!!! :D

Ależ prosze Cię uprzejmię :) Przez zsyp na ubrania mogę Ci dostarczać prowiant :)

Szkło się nie zbije???

Szkło się nie zbije???

zaraz tam szkło. W menażce obiad dostaniesz ;)

ide spac normalnie juz pora, bo gadam glupoty

papa

Z tym szkłem to mi wcale nie o talerze chodziło :-? :wink: :D

Naczynia wojskowe mogą być, przypomnę sobie, jak to drzewiej w MW bywało :D Nie wiem tylko, czy do Mr.Foresta będą pasować ... on raczej mi na porcelaną, co najmniej miśnieńską, wygląda :roll:

Kurka- ten kamień ciemny w twojej łazince rozbił na mnie ogromne wrażenie naprawdę :o Nawet się przyznam, że nie wiedziałam, że taki istnieje :oops: bo ja w sumie nigdy za kamieniem nie przepadałam :wink:

Ale u ciebie to połączenie naprawdę mi się podoba - wygląda duuuużo lepiej niż kamienne łazienki jakie do te pory widziałam :wink:

Także gratulację :D Choć myślę, że wszystko ocenimy jak już łazienki będą dopieszczone - i to razem z dotakami dekoracyjnymi i oświetleniem - mniam :D

W tej dla gości ważny detal robi ta szafka z umywalką - bardzo mi się podoba :wink:

Ja tam sobie chyba w realu nie pomacam - więc co namacam online to moje :wink: :lol:

Mnie jeszcze podoba się podświetlany opal. Pięknie wygląda zabudowana np. wnęka i podświetlenie, albo podłoga z podświetleniem, czy półka. Ale marmury są żywe i podobno, nie umierają. Słyszałam też, że w kamieniach powinien robić kamieniarz, a nie kafelkarz. Kto Tobie robi?

dzień dobry :)

znów nadrobiłam dwie strony... :p i znów jestem w temacie... łazienka owszem, owszem... ale mlaskac będę dopiero przy macaniu :p nic nie poradzę, że musze najpierw pomacać :)

a o kamieniarzu tez słyszałam ... i chyba mnie równiez będzie potrzebny za jakiś czas :roll: Nefcia a to wszystko przez Ciebie :p

Kurka- ten kamień ciemny w twojej łazince rozbił na mnie ogromne wrażenie naprawdę :o Nawet się przyznam, że nie wiedziałam, że taki istnieje :oops: bo ja w sumie nigdy za kamieniem nie przepadałam :wink:

Ale u ciebie to połączenie naprawdę mi się podoba - wygląda duuuużo lepiej niż kamienne łazienki jakie do te pory widziałam :wink:

Także gratulację :D Choć myślę, że wszystko ocenimy jak już łazienki będą dopieszczone - i to razem z dotakami dekoracyjnymi i oświetleniem - mniam :D

W tej dla gości ważny detal robi ta szafka z umywalką - bardzo mi się podoba :wink:

Ja tam sobie chyba w realu nie pomacam - więc co namacam online to moje :wink: :lol:

Iguś ale jak będziesz przejazdem, kiedyś,może to wiesz - daj cynk :):)

Dzięki za pochwały. Na zdjęciach niewiele widać niestety...

takie same meble będą w kamiennej łazienkce. Ja to tak mam, że nie lubię mieć tak jak już ktoś ma :) Więc musi być inaczej :) Nie wiem czy mi się uda do końca, ale próbuję :)

Mnie jeszcze podoba się podświetlany opal. Pięknie wygląda zabudowana np. wnęka i podświetlenie, albo podłoga z podświetleniem, czy półka. Ale marmury są żywe i podobno, nie umierają. Słyszałam też, że w kamieniach powinien robić kamieniarz, a nie kafelkarz. Kto Tobie robi?

Podoba mi się podświetlony opal. Brałam to pod uwagę, ale bałam się trochę. Bo z tym opalem to jest tak, że bardzo łatwo przejść na stronę kiczu. Generalnie zabawa z kamieniami jest z tego powodu niebezpieczna. Trzeba zachować umiar - i chyba dlatego odpuściałm opal. Widziałam kilka realizacji z podświetleniem i dla mnie jakoś tak wyszło ... tak sobie...

Ale niepodświetlony - też jest piękny.

Mi łazienkę robi kafelkarz, który ma wprawę w kamieniu. I kocha kamień bardzo. A co z tego wyniknie ? Zobaczymy :)