daggulka 17.04.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Heloł Wszystkim! http://www.nfow.pl/images/smiles/szczenaopada.gifhttp://www.nfow.pl/images/smiles/szczenaopada.gifhttp://www.nfow.pl/images/smiles/szczenaopada.gifhttp://www.nfow.pl/images/smiles/szczenaopada.gifhttp://www.nfow.pl/images/smiles/szczenaopada.gifhttp://www.nfow.pl/images/smiles/szczenaopada.gif To było odnośnie łazienek no ja dokładnie tak samo miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dzień dobry to ja też się jutro po 16 stawiam na macanko Jeszcze nie wiem czy z rodzinką, czy sama chciałabym sobie jutro wziąć "day off", coby mój małż posiedział z dziewczynami, ale czy się uda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.04.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nefer - ponieważ ja na pewno na macanko jutro nie wpadnę to się wypowiem odnosnie tego podświetlanego kamienia Pomysł rewela - a fota nr 2 mi sie chyba najbardziej podoba. Ale to pewnie dlatego, że ja za zółtymi odcieniami nie przepadam, a ta 2 taka bardziej kremowa Coś w tym wszytskim jest, że prawie każdy chciałby mić wnętrze inne niż wszyscy Ale ci powiem, że efekt jest taki, że ja teraz urządzam wnętrza znajomym i co więcej - już 2 rodzinki się uparły, aby w jakiś sposób kopiować moje rozwiązania Niby komplemet - ale już oryginalnym się nie jest Ale za to nikt mojej sypilni nie jest w stanie przetrawić u siebie Jak się wszescy na forum na te twoje cuda napatrzą - na pwno będą chcili mić to samo I zapoczątkujesz nowy trend Ale wy macie fajnie - tak kolektywnie możecie się na macanko spotykać ciacho spożywać Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Iguś Trend trendem Niech będzie Mamy fajnie - ale zobacz, że zbieramy się też na Zlot w czerwcu ...może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzieki Gaweł, Daggulka :) Jeszcze nie pokazałm zdjęć z zakończonej pracy z kamieniem Dziś zrobię Wczoraj kamienie zostały skończone, ale dostałam zakaz fotografowania przed umyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dzień dobry to ja też się jutro po 16 stawiam na macanko Jeszcze nie wiem czy z rodzinką, czy sama chciałabym sobie jutro wziąć "day off", coby mój małż posiedział z dziewczynami, ale czy się uda ? ja też tak chciałam, ale małż kategorycznie stwierdził, że jedzie i w dodatku piwka ma zamiar się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Jasne że dzieć urośnie A Stolyca poczeka, ale ja bym chciała już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dzień dobry to ja też się jutro po 16 stawiam na macanko Jeszcze nie wiem czy z rodzinką, czy sama chciałabym sobie jutro wziąć "day off", coby mój małż posiedział z dziewczynami, ale czy się uda ? ja też tak chciałam, ale małż kategorycznie stwierdził, że jedzie i w dodatku piwka ma zamiar się napić ja powiedziałam mężowi, że mamy babskie spotkanie, więc się nie wpychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.04.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 to o której się jutro zmawiamy?co przywieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 z tego co wiem, to jakoś po 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 to o której się jutro zmawiamy? co przywieźć? no dłaśnie cooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Mogę jej dać banana Miłego popołudnia, lecę powalczyć z wiatrem To nie jest równa walka - tak u Was nad morzem umie nieźle piździć Przegrałam z kretesem !! Wystarczyło pół godziny na nieosłoniętym padoku, żebym ogłuchła, tak piździło!!! Małpa sobie poszła??? Polubiłam ją!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ooooooooooooooooooooooooo 280 -ta stuknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 to o której się jutro zmawiamy? co przywieźć? może materac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 to o której się jutro zmawiamy? co przywieźć? może materac.... że niby mam się pozbawić przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 to o której się jutro zmawiamy? co przywieźć? może materac.... że niby mam się pozbawić przyjemności podzielić się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 to o której się jutro zmawiamy? co przywieźć? może materac.... że niby mam się pozbawić przyjemności podzielić się najpierw sprawdż Ty , potem sprawdzimy My - Twój materac dostanie certyfikat FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nefcia czy już umyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Czy na wszelki wypadek mogę namiary na prv dostać jak na zlot dojechać - może mi się uda, może pod kogoś się podepnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Gosiek a z której strony W-Wy będziesz jechać, bo może pod nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts