Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja pytam gospodynię gdzie mój pasztet?

... ja tez byłam w Neferkowej łazience i to cudo na własne oczy widziałam :) ... a teraz padam na pysk, bo 7 godzin na pańszczyźnie spędziłam :-?

Słońce, skończyliśmy późno i musiałam grzać do chałupy dzieciom jakiś kawałek czegoś ciepłego ugotować. Ale jutro też jest dzień.

Jesteś na budowie jutro ?

dobry wieczór

Nefcia prześlicznie masz przy wannie ten na podłodze trawertyn wygląda jakby podest był

a zdjęcia przebajeranckie zwłaszcza skok kota na główkę :lol:

Kot sobie po prostu wchodzi do mnie do chałupy i się kizia. Gupek..

Kochana wiem, że gdybyś mogła to byś była :) ... będzie okazja do oficjalnego odebrania pasztetu :lol: ... a chłopakom trza było dać ciepłe to pewne :)

Jutro będę z samego rana, bo dzisiaj nie skończyliśmy :( a potem mam spotkanie z babcią :) więc nie będe się na zakrętach wyrabiać :-?

I skromny i przystojny i miły i ujmyjący i inteligentny i mądry i fachowy i dowcipny .... Duchu, jak Ty sobie kuźwa radzisz z tym całym szpasem...:):)

P.S. Spróbuj pasztetu - jak CI posmakuje to też dostaniesz :)

:o :o :o :o :oops: :oops: :oops:

a ty co dzisiaj paliłaś?? gotujesz cos dzieciakom na konopiach czy jak :lol: :lol: :lol:

kurna dziekuje :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ale nie bierz juz tego

Nefer, jak będziecie mocować te szafki - bezpośrednio do ściany czy na jakimś stelażu?

Josephine, szafka z umywalką jest stojąca na podłodze - umywalka będzie przymocowana do ściany. Szafki po bokach to szafki wiszące - będą na ścianie.

I skromny i przystojny i miły i ujmyjący i inteligentny i mądry i fachowy i dowcipny .... Duchu, jak Ty sobie kuźwa radzisz z tym całym szpasem...:):)

P.S. Spróbuj pasztetu - jak CI posmakuje to też dostaniesz :)

rasiowego rzecz jasna ;) ...... Duch ;) Nefka jest po nalocie czarownic ;) to napewno coś było na rzeczy ;)