Nefer 18.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzięki Gosiek za śliczne zdjęcia I bardzo wszystkim przybyłym dziękuję za przemiłe popołudnie Faajnie się tak spotkać i pogadać i pośmiać się, aż brzuch boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 A ja pytam gospodynię gdzie mój pasztet? ... ja tez byłam w Neferkowej łazience i to cudo na własne oczy widziałam ... a teraz padam na pysk, bo 7 godzin na pańszczyźnie spędziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 z teg[o co sie orientuje twoj pasztet ma sie swietnie i zupelnie bezpiecznie u rasi w lodówce conieco pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Duszku ja za to wszystko pamiętam ... uśmiałam się baaardzo ... fajnie było sie spotkać ... a po pasztet wpadnę jak rasia wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 A ja pytam gospodynię gdzie mój pasztet? ... ja tez byłam w Neferkowej łazience i to cudo na własne oczy widziałam ... a teraz padam na pysk, bo 7 godzin na pańszczyźnie spędziłam Słońce, skończyliśmy późno i musiałam grzać do chałupy dzieciom jakiś kawałek czegoś ciepłego ugotować. Ale jutro też jest dzień. Jesteś na budowie jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 wlasnie rasia zaczyna probowac swoja dole pasztetu...jesli jej zasmakuje to sie ciesz ze na dwa dni wyjezdza..jaasne ze sie usmialas przy nefci i przy mnie nawet z pogrzebu robi sie wesele (a skromność to moja wada wrodzona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 dobry wieczór Nefcia prześlicznie masz przy wannie ten na podłodze trawertyn wygląda jakby podest był a zdjęcia przebajeranckie zwłaszcza skok kota na główkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 I skromny i przystojny i miły i ujmyjący i inteligentny i mądry i fachowy i dowcipny .... Duchu, jak Ty sobie kuźwa radzisz z tym całym szpasem...:) P.S. Spróbuj pasztetu - jak CI posmakuje to też dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 dobry wieczór Nefcia prześlicznie masz przy wannie ten na podłodze trawertyn wygląda jakby podest był a zdjęcia przebajeranckie zwłaszcza skok kota na główkę Kot sobie po prostu wchodzi do mnie do chałupy i się kizia. Gupek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Kochana wiem, że gdybyś mogła to byś była ... będzie okazja do oficjalnego odebrania pasztetu ... a chłopakom trza było dać ciepłe to pewne Jutro będę z samego rana, bo dzisiaj nie skończyliśmy a potem mam spotkanie z babcią więc nie będe się na zakrętach wyrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Kruelciu - sie zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 I skromny i przystojny i miły i ujmyjący i inteligentny i mądry i fachowy i dowcipny .... Duchu, jak Ty sobie kuźwa radzisz z tym całym szpasem...:) P.S. Spróbuj pasztetu - jak CI posmakuje to też dostaniesz a ty co dzisiaj paliłaś?? gotujesz cos dzieciakom na konopiach czy jak kurna dziekuje ale nie bierz juz tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Duchuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Nefer, jak będziecie mocować te szafki - bezpośrednio do ściany czy na jakimś stelażu? Josephine, szafka z umywalką jest stojąca na podłodze - umywalka będzie przymocowana do ściany. Szafki po bokach to szafki wiszące - będą na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 I skromny i przystojny i miły i ujmyjący i inteligentny i mądry i fachowy i dowcipny .... Duchu, jak Ty sobie kuźwa radzisz z tym całym szpasem...:) P.S. Spróbuj pasztetu - jak CI posmakuje to też dostaniesz rasiowego rzecz jasna ...... Duch Nefka jest po nalocie czarownic to napewno coś było na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 eeee nie noo byla grzeczna jak aniolek w domku musiala cos wziasc.. pasztet zajebisty:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 eeee nie noo byla grzeczna jak aniolek w domku musiala cos wziasc.. pasztet zajebisty:))) tak samolubnie ... e nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 eeee nie noo byla grzeczna jak aniolek w domku musiala cos wziasc.. pasztet zajebisty:))) tak samolubnie ... e nieładnie Zajebisty do kwadratu! ja też zjadłam! .... mniaaaaam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 kruelcia dejze spokoj ty wiesz ile transporty z kolumbii kosztuje afgani jest zanieczyszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Duszku ja za pasztet oddam i Kolumbie i co chcecie Rasia ... jak dojechałaś? i kiecka dla młodej kupiona? .... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts