rasia 18.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Kiecka kupiona, młoda zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Nefer, dziękuję za przemiłe popołudnie i zaproszenie Łazienka zajebista Wygląda o wiele ładniej niż na zdjęciach. Tak naprawdę zdjęcia w ogóle nie oddają jej uroku Nituś i rodzinko, Zuz@nko, Gosiu, Maluszku, Pasie, Duchu, wam też bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie oraz dużą dawkę śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Kiecka kupiona, młoda zadowolona! I wszyscy szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 eeee nie noo byla grzeczna jak aniolek w domku musiala cos wziasc.. pasztet zajebisty:))) No dobra - to też Ci się oberwie pasztetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 moj pokazny brzuch po twych delicjach szczegolnie dzieki..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 moj pokazny brzuch po twych delicjach szczegolnie dzieki..) mondry brzusio, mondry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Kiecka kupiona, młoda zadowolona! Rasiu ... życzę fajnego odpoczynku .... i do zobaczenia pasztetu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Koleżanki i Koledzy ... dziękuje za miłe spędzanie czasu ale na mnie juz pora, bo rano lecę znowu pańszczyznę odrabiać ... dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Kiecka kupiona, młoda zadowolona! Rasiu ... życzę fajnego odpoczynku .... i do zobaczenia pasztetu ... branoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Buuu , przepotworniście mi szkoda , że nie dojechałam do tak zacnego grona Nawet bym Wam pasztetowej konkurencji nie robiła bo nie tykam takich rzeczy...Ale fotek cuś mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Brakowało Cię ale kiedyś nadrobimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Pewnie kiedys tak , ale kiedy w takim samym składzie...kto to wie Jak Rasiula bya to i fotek powinno byc mrowie..no nie wmówicie mi ,że zapomniała aparatu Fotki mi tu dawac zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Pewnie kiedys tak , ale kiedy w takim samym składzie...kto to wie Jak Rasiula bya to i fotek powinno byc mrowie..no nie wmówicie mi ,że zapomniała aparatu Fotki mi tu dawac zaraz Rasiuli nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 rasi nie bylo za kreacja dla swej mlodej na weselisko latala...gosiek robila zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Ten Mr. Forest jest naprawdę przystojny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 a jakbys braza mu mogla podac reke i powiedziec dzin dybry echhh o wiele lepiej sie prezentuje na zywca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Gośki zdjęcia widziałam , fajoskie - tylko czemu zamiast dorosłych ludziów samych nieletnich i zwierzynę obfociła Mam nadzieję , że cudze weselisko , bo rasiowa córa cudna , ale jeszcze mocno nieletnia Pojechaliśmy dzis na działkę i zrobiliśmy te badania gruntu.Fajoski piasek nam wyłaził .Nawet sama parę razy tym świdrem zakręciłam. A potem rozłozyło mnie do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 OOO jak piasek to bardzo dobrze. I warto było jechać. A teraz odleżysz swoje i będzie goooood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 rasia kasala psykassoffac se mo rydzykhi dla ciebhie wis moje ty "tempe narzedzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.04.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 jakie odleżysz - w stanie agonalnym zrobiłam jeszcze zakupy , a jak wczołgałam sie na nasze drugie piętro i wpełzłam do mieszkania to M. z głupia frant zapytał mnie czy nie poszlibysmy jutro do Zoo NIe wiem co mu odpier.dzieliło , ale w trybie natychmiastowym zdemolowałam go wzrokiem Chwilowo mu przeszło , ale czort go wie , co jutro wymyśli.....w razie czego muszę sobie zaklepac w tym Zoo jakąs przytulną klatkę z ciepłą kołderką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts