Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jakie odleżysz :roll: - w stanie agonalnym zrobiłam jeszcze zakupy , a jak wczołgałam sie na nasze drugie piętro i wpełzłam do mieszkania to M. z głupia frant zapytał mnie czy nie poszlibysmy jutro do Zoo :o :lol: NIe wiem co mu odpier.dzieliło , ale w trybie natychmiastowym zdemolowałam go wzrokiem :lol:

Chwilowo mu przeszło , ale czort go wie , co jutro wymyśli.....w razie czego muszę sobie zaklepac w tym Zoo jakąs przytulną klatkę z ciepłą kołderką

:wink:

Byle nie u goryla...

wlasnie odkrylem dlaczego wczortaj tak zjechalem to co rasia mi walnela na stol to mialo 50 volt i bylo litrowe :o :o :o

skubana z partyzanta mnie wziena..a ja chcialem cala flaszke wypic w ogole poszedlem do niej bez nalezytego szacunku a walki z polmosem jeszcze nikt nie wygral :lol: :lol:

Kurka miałam juz spać ;) ale po roślinkach się przeleciałam i do Was znowu wpadłam ;) .... Duszku Ty to pamiętliwe zwierzę jesteś ;) ... nie mylić z gorylem ;) ... ale prawie żeś tego Polmosa zwycięzył ;) zanim on Ciebie ... ;)

Dobrosieńko kochana lecz się dzieciaku koniecznie :)

No nie ... teraz lecę juz spać, bo jutro ... sadzonko, sadzenie itd. itp. :)

dzień dobry :)

no to teraz mogę już powiedziec - łazienka mi się bardzo podoba... :) nic wcześniej nie pisałam, bo ja to niewierny Tomasz jestem... te foty kłamią po prostu. Kto nie pomaca, się nie przekona....

pozdrawiam :p

teraz lece na moment na budowe

Hejka

Lidszu bierz jakieś prochy , bo paskudne wirusy krążą po wawie.Z kim nie rozmawiam , to choróbska wszędzie.

Ja Polsat mam , ale nie oglądam.Jakoś mnie F1 nie kręci , wystarczy mi,jak wynik przeczytam.

Dopiero zbieram się do śniadania.M zażyczył sobie jajecznicę na boczku , dziecko serek a ja sobie zrobię caprese.

Puściłam sobie music i gdyby nie przeziębienie byłoby tak fajnie.... :)

jesli chadza o polska reprezentacje w pilce noznej to od 92 roku juz nie wierze w zadnbe cuda ale kubic jest wart zainteresowania pokazal nie raz..:))

juz jest 10 ty moze nawet jakis pnkt w tym sezonie zdobecie roberto..zycze mu :) zreszta buemfica to moja uilubiona marka