dobroszka 18.04.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 rasia kasala psykassoffac se mo rydzykhi dla ciebhie wis moje ty "tempe narzedzie" no mniaaaaaaaaaaam i to jest nius dnia a tempe narzędzia to wiesz , przydają się do otwierania słoiczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 jakie odleżysz - w stanie agonalnym zrobiłam jeszcze zakupy , a jak wczołgałam sie na nasze drugie piętro i wpełzłam do mieszkania to M. z głupia frant zapytał mnie czy nie poszlibysmy jutro do Zoo NIe wiem co mu odpier.dzieliło , ale w trybie natychmiastowym zdemolowałam go wzrokiem Chwilowo mu przeszło , ale czort go wie , co jutro wymyśli.....w razie czego muszę sobie zaklepac w tym Zoo jakąs przytulną klatkę z ciepłą kołderką Byle nie u goryla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 wim wim ale co ja poradze dobros ja uwaga jeno cytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.04.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Noo nie wiem nie wiem , mieć osobistego goryla......żeby mnie osłaniał od oszalałego tłumu...eee tam , od oszalałego M niech mnie osłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 wim wim ale co ja poradze dobros ja uwaga jeno cytuję że się utrzymam w konwencji cytatów : " wim wim" Fantom - asie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 wlasnie odkrylem dlaczego wczortaj tak zjechalem to co rasia mi walnela na stol to mialo 50 volt i bylo litrowe skubana z partyzanta mnie wziena..a ja chcialem cala flaszke wypic w ogole poszedlem do niej bez nalezytego szacunku a walki z polmosem jeszcze nikt nie wygral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 wim wim ale co ja poradze dobros ja uwaga jeno cytuję że się utrzymam w konwencji cytatów : " wim wim" Fantom - asie a dziekuje wasza dociekliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.04.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Kurka miałam juz spać ale po roślinkach się przeleciałam i do Was znowu wpadłam .... Duszku Ty to pamiętliwe zwierzę jesteś ... nie mylić z gorylem ... ale prawie żeś tego Polmosa zwycięzył zanim on Ciebie ... Dobrosieńko kochana lecz się dzieciaku koniecznie No nie ... teraz lecę juz spać, bo jutro ... sadzonko, sadzenie itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 dzień dobry no to teraz mogę już powiedziec - łazienka mi się bardzo podoba... nic wcześniej nie pisałam, bo ja to niewierny Tomasz jestem... te foty kłamią po prostu. Kto nie pomaca, się nie przekona.... pozdrawiam teraz lece na moment na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 dzień doberek cześć Nituś ranny ptaszku Mnie też coś wzięło niestety Inga mnie chyba zaraziła, bo kaszlę, boli mnie gardło i jest mi zimno muszę sobie zapodać jakąś końską dawkę leków, coby jako tako funkcjonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja niestety nie mogłam przyjechać - goście nas nawiedzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 helol...ogholndam se nomalnie kubice kurcze zas mu nie wychodzi wyscig niooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 helol...ogholndam se nomalnie kubice kurcze zas mu nie wychodzi wyscig niooo ja nie oglądam, bo Polsatu nie mam, więc się przynajmniej nie denerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja niestety nie mogłam przyjechać - goście nas nawiedzili następnym razem się na pewno uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 jest 11sty z 17stego nie jest zle obaczym na koniec rasia ma bolsat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Hejka Lidszu bierz jakieś prochy , bo paskudne wirusy krążą po wawie.Z kim nie rozmawiam , to choróbska wszędzie. Ja Polsat mam , ale nie oglądam.Jakoś mnie F1 nie kręci , wystarczy mi,jak wynik przeczytam. Dopiero zbieram się do śniadania.M zażyczył sobie jajecznicę na boczku , dziecko serek a ja sobie zrobię caprese. Puściłam sobie music i gdyby nie przeziębienie byłoby tak fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Nefcia - super spotkanko i macanko, ale nie ma co się dziwić jak gosoidyni w dechę i goście przesympatyczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 jest 11sty z 17stego nie jest zle obaczym na koniec rasia ma bolsat.. hihihi wierzysz w cuda czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 jesli chadza o polska reprezentacje w pilce noznej to od 92 roku juz nie wierze w zadnbe cuda ale kubic jest wart zainteresowania pokazal nie raz..) juz jest 10 ty moze nawet jakis pnkt w tym sezonie zdobecie roberto..zycze mu zreszta buemfica to moja uilubiona marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 czesc tu mysza, ale juz chyba zzaświatów. Ciesze się ze macando sie udało. Ja wczoraj przeszłam przez atak smutku do histerii, furii, dzikiej radości z dodania dwóch liczb i gorzkiej rozpaczy. Znaczy uczyłam sie. To prawda, ze kobieta zmienną jest. Pozdrawiam szanowne grono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts