Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

jesli chadza o polska reprezentacje w pilce noznej to od 92 roku juz nie wierze w zadnbe cuda ale kubic jest wart zainteresowania pokazal nie raz..:))

juz jest 10 ty moze nawet jakis pnkt w tym sezonie zdobecie roberto..zycze mu :) zreszta buemfica to moja uilubiona marka

to daj znać jaki finish bo ja nie oglądam - nie rajcuje mnie Kubica 8)

ale właśnie włączyłam żeby loooooooooooooooknąć - ale jaką mają fatalną pogodę :evil: :evil: :evil: :evil: przelączam na TVN

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czesc tu mysza, ale juz chyba zzaświatów. Ciesze się ze macando sie udało. Ja wczoraj przeszłam przez atak smutku do histerii, furii, dzikiej radości z dodania dwóch liczb i gorzkiej rozpaczy. Znaczy uczyłam sie. To prawda, ze kobieta zmienną jest. Pozdrawiam szanowne grono

Myszko, podziwiam i miłego uczenia życzę :D

Ja też F1 oglądać nie lubię, bo kręcą się te chłopy w kółko i nic fascynującego w tym nie widzę :roll: Jednak kciuki za Kubicę trzymam i śledzę jego wyniki :D

czesc tu mysza, ale juz chyba zzaświatów. Ciesze się ze macando sie udało. Ja wczoraj przeszłam przez atak smutku do histerii, furii, dzikiej radości z dodania dwóch liczb i gorzkiej rozpaczy. Znaczy uczyłam sie. To prawda, ze kobieta zmienną jest. Pozdrawiam szanowne grono

Myszko, podziwiam i miłego uczenia życzę :D

Ja też F1 oglądać nie lubię, bo kręcą się te chłopy w kółko i nic fascynującego w tym nie widzę :roll: Jednak kciuki za Kubicę trzymam i śledzę jego wyniki :D

ja też nic w tym ekscytującego nie widzę ale kciuki trzymam - rzecz jasna :wink: :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol: dawac dawac hehehehe..kubic niestety 14 sty zas ma klopoty echhhh

standardy kobiałki kobiałki...

kurka, cosik ten bolid mu ostatnio szwankuje :evil: :evil:

powinni wszelkich starań dołożyć żeby taki potencjał wzmocnić dobrym sprzętem a oni...................... :evil: :evil: :evil: :evil: w taki sprzęt go wsadzili :evil: :evil: :evil: :evil:

spokojnie spokojnie ferrari tez ma lipe a jak wszyscy buczeli aby zmienil team wlasnie na ferrari..w zeszlym roku loozik to porzadna firma dadza rade..kubic nie jest idiota..bedzie ok..wszystko kosztuje ..doswiadczenie zdobywa..uczy sie mlody jest jeszcze nas pocieszy dlugo..i zdobedzie tytuł nie wszystko na raz...

spokojnie spokojnie ferrari tez ma lipe a jak wszyscy buczeli aby zmienil team wlasnie na ferrari..w zeszlym roku loozik to porzadna firma dadza rade..kubic nie jest idiota..bedzie ok..wszystko kosztuje ..doswiadczenie zdobywa..uczy sie mlody jest jeszcze nas pocieszy dlugo..i zdobedzie tytuł nie wszystko na raz...

a jak ktos już tak ma we krwi i kceeeeeeeeeeeeee :roll: :roll: :roll: :roll:

i nie umie inaczej :wink: :wink: :wink: :wink:

jestem z miasta ktory jest kolebka zuzla..w tym kraju ale jakos od 10 lat n ie bylem..tez mnie jakos nie kreci..a stadion mam 10 min drogi od domku..

cały ranek mówią o żużlu w TVN i o kobietach które zaczęły w tym sporcie uczestniczyć - ffffffffffffuuuuuuuuuu tyle kurzu - kobiety juz same nie wiedzą gdzie i w co lub na co wleźć żeby coś udowodnić - tylko co - i komu - i po co

Dzień Dobry - ja sobie śpie a tu tylu gości mam ... aż wstyd normalnie...

Kubicę lubię , ale jazda po żużlu motorem bez hamulców to nie dla mnie :)

Zaraz zbieram pupę do sklepu a potem jadę gdzieś na jakieś zadupie.... ale nic - damy radę :):)

Przyszły szafki do łazienki na górę - miło ...

Może dziś makaroni na obiad ?