ghost34 19.04.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 spokojna twoja wis nieeee a w razie jakby cio to jakby nigdy nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 no dyć wim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.04.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 .... osobiście od makaroni wolę schabowego cześć śpiochu Czeeee Ja już nie moge patrzeć na mięcho - będzie co prawda bologniese, ale to jednak mięcho nie w "kawałku". Chyba mi się przeżarło... mięcho ???? przeżarło ?? :o eeeeee moze Ty chora po prostu jesteś ... wirus jakiś czy co jak tam mięskożerna jestem strasznie... no owszem jako przerywniczek czasami ryżyk, kaszka jakaś... ale noooo .... mięcho ma być i już.... a jak mi się ma na wiecie co - to już w ogóle bez mięsiwa i czekolady ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Właśnie śniadam jak jaki robin hood zasiadam przy pyysznymm pasztecie...wis.. moze mi tak samo posluzy jak jemu...i bede strzelol w dychu czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Smacznego Duszku. Ja ruszam na polowanie (trza coś na obiad ustrzelić) i potem się zbieram - wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Doberek przyszłam podziękować za wczoraj i się zbieram do..............................Kościoła ze starszakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 nitu miesko byc muusi fucktyucznie ale s cekholadoom tos posla po badzhie..jak w zuzlu heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.04.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Właśnie śniadam jak jaki robin hood zasiadam przy pyysznymm pasztecie...wis.. moze mi tak samo posluzy jak jemu...i bede strzelol w dychu czy cóś robin hood powiadasz skrzyknij paru kumpli i możecie kręcić sequel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.04.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 dziekuje bardzo ale az o taka sprawnosc harcerska nie podejrzwam sie a kankan owszem ale wole byc widzem jakos tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.04.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 I skromny i przystojny i miły i ujmyjący i inteligentny i mądry i fachowy i dowcipny .... Duchu, jak Ty sobie kuźwa radzisz z tym całym szpasem...:) Po tym co kilka stron wczesniej napisała Nefcia , wierzę,że masz potencjał....Kilka pompek i będziesz wywijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ooooooooooooooo jej a ja do lasu dziś chciałam jechać - naszczęście nie do Sherood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 dobros nie widac ale ja moge byc poootffoorrnniie spraffnyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 dobros nie widac ale ja moge byc poootffoorrnniie spraffnyy mamy się bać czy jako niewiasty zostaniemy oszczędzone widokiem tej spraffffności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.04.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 alez wy jestescie caly czas swiadkami mej spraffnosci..lo jassoo slepotki niooo bac hmm z zadnym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.04.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 dobros nie widac ale ja moge byc poootffoorrnniie spraffnyy pozostaje mi uwierzenie na słowo sprawdzanie zostawię innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 alez wy jestescie caly czas swiadkami mej spraffnosci..lo jassoo slepotki niooo bac hmm z zadnym razie kto jest świadkiem to jest - me oczy tegoż zjawiska nie doświadczyły wać Pan uspokoił me obaffffffffffffy wszealkeśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.04.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 alez WaćPanie raczyly sobie podworowac wiec staram sie utrzymac konwencje czy tez konwersje czy konfiturencje czy jakosi tak (kutfa ile ja wytsymom tego pierdzielenia eheheheh) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.04.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 alez wy jestescie caly czas swiadkami mej spraffnosci..lo jassoo slepotki niooo bac hmm z zadnym razie hmmmm intelektualnej chyba...tylko czy tu o intelekt sie rozchodziło...? eee , za chora jestem ,żeby się w to wgłebiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.04.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 alez wy jestescie caly czas swiadkami mej spraffnosci..lo jassoo slepotki niooo bac hmm z zadnym razie hmmmm intelektualnej chyba...tylko czy tu o intelekt sie rozchodziło...? eee , za chora jestem ,żeby się w to wgłebiać jakiej..kurna nie podejseeffallemm siem ło takie secy w syciu nomen women farssaaffyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.04.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 czyli słusznie prawią , że człek sie całe życie uczy Chyba się kimnę , bo już zaczynam bredzić z gorączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts