ghost34 20.04.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 senkjujem roffniesz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.04.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Nefciu - dzięki przemiłe spotkanie w sobotnie popołudnie Jak zwykle super się bawiłam i uśmiałam Lidszu, Nituś, Pasie, Zuz@nko, Gosiu i Duszku - bardzo było miło mi się z Wami spotkać Co do forestów to na żywca zupełnie inaczej wyglądają niż na fotkach tzn. zdecydowanie lepiej Fotki zupełnie nie oddają uroku tego kamienia. Maluszku mi również było baaaardzo miło no i zasiałaś w naszych, czyli mojej i małża, głowach mętlik dachówkowy i jutro jedziemy oglądać te angobowane i ja też potwierdzam forest na żywca wygląda zaje......ście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Maluszku mi również było baaaardzo miło no i zasiałaś w naszych, czyli mojej i małża, głowach mętlik dachówkowy i jutro jedziemy oglądać te angobowane nie chciałam zasiać mętliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Maluszku mi również było baaaardzo miło no i zasiałaś w naszych, czyli mojej i małża, głowach mętlik dachówkowy i jutro jedziemy oglądać te angobowane nie chciałam zasiać mętliku my się cieszymy, bo może potem byśmy żałowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Maluszku mi również było baaaardzo miło no i zasiałaś w naszych, czyli mojej i małża, głowach mętlik dachówkowy i jutro jedziemy oglądać te angobowane nie chciałam zasiać mętliku Nie było mnie przy zasiewaniu mętliku przez Maluszka ale mam angobę i jestem bardzo zadowolona i jest piękna ... widziałaś Passie u mnie angobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 widziałam, widziałam Kruelciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.04.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Maluszku mi również było baaaardzo miło no i zasiałaś w naszych, czyli mojej i małża, głowach mętlik dachówkowy i jutro jedziemy oglądać te angobowane nie chciałam zasiać mętliku Mówi się,że kto sieje wiatr zbiera burzę .... a co zbiera siewca mętliku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 dzień dobry ból głowy?? ja nic nie siałam ale mnie tak napier...la że dałabym sobie chętnie obciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.04.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Maluszku mi również było baaaardzo miło no i zasiałaś w naszych, czyli mojej i małża, głowach mętlik dachówkowy i jutro jedziemy oglądać te angobowane nie chciałam zasiać mętliku Mówi się,że kto sieje wiatr zbiera burzę .... a co zbiera siewca mętliku? myslę, że w tym przypadku ... angobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.04.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Maluszku mi również było baaaardzo miło no i zasiałaś w naszych, czyli mojej i małża, głowach mętlik dachówkowy i jutro jedziemy oglądać te angobowane nie chciałam zasiać mętliku Mówi się,że kto sieje wiatr zbiera burzę .... a co zbiera siewca mętliku? myslę, że w tym przypadku ... angobę ale tak po sztuce......czy hurtem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 20.04.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Nefciu, jakie masz parapety zewnetrzne? pozdrGówniane - plastikowe A może by tak aluminowe -płytka? http://www.rdm.strona.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.04.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.04.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.04.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A może by tak aluminowe -płytka? http://www.rdm.strona.pl/ Dziękuję za link Amelio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.04.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Bry Bry właśnie wróciłam i usiłuję nadrobić zaległości. Nefer daj mi namiary na siebie mailowe, chyba, że nie chcesz portretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.04.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Zdjęcia przyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A te w tej Warszawce to sie tylko goszcza. Na kazdym zdjeciu te same mordki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Nefcia pięknie coraz piękniej ale ja za to mam projekt cudnej łazienki na górę aaaaa pochwalę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.04.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts