Maluszek 22.04.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 to może ja się w sobotę na małe macanko załapię mebelki rewelka - bardzo mi się podobają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 to może ja się w sobotę na małe macanko załapię mebelki rewelka - bardzo mi się podobają :D Sorki - w sobotę mam gości, więc mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Nituś - Tesknota choć nieprzyjemna i powodująca smutek w sercu jest w życiu potrzebna bo po niej następuje Radość - z przybycia ukochanej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 dobry wieczór Nefcia mam pas startowy i płytę lotniska też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dobry wieczór - Wusia zaraz do Ciebie pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 dziękować za komplimenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 dziękować za komplimenta Do moich zdjęć też zajrzyj, ale nie musisz odwzajemniać :) Zdjęcia przyszli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 u ciebie to można w ciemno Gratulować bez ogladania zdjęć które tylko powodują podniesienie klatki piersiowej z powietrzem w środku od wzdychania z zazdrości, podziwu...... a przycisk dlaczego nie satyna - bo baterie połysk ?? ale chyba nie biały - co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 u ciebie to można w ciemno Gratulować bez ogladania zdjęć które tylko powodują podniesienie klatki piersiowej z powietrzem w środku od wzdychania z zazdrości, podziwu...... a przycisk dlaczego nie satyna - bo baterie połysk ?? ale chyba nie biały - co No właśnie - chyba połysk, bo baterie... ale chyba nie biaaaaaały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 u ciebie to można w ciemno Gratulować bez ogladania zdjęć które tylko powodują podniesienie klatki piersiowej z powietrzem w środku od wzdychania z zazdrości, podziwu...... a przycisk dlaczego nie satyna - bo baterie połysk ?? ale chyba nie biały - co No właśnie - chyba połysk, bo baterie... ale chyba nie biaaaaaały jak dla mnie biały to zgrzyt przy całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 jak dla mnie biały to zgrzyt przy całości Dzięki - tylko sie upewniam :) I dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 zdecydowanie stalowy. Czemu tego wszystkiego nie było jak ja byłam i nie widziałam na żywca. Teraz o ile to możliwe jeszcze lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Gosia - przecież wiesz gdzie domek - zawsze jesteś mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 jak dla mnie biały to zgrzyt przy całości Dzięki - tylko sie upewniam :) I dzięki za dobre słowo nie dziękuj - w końcu me oko może się nacieszyc, chyba wykupie karanet u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Jestem za wersja chromowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 zdecydowanie stalowy. Czemu tego wszystkiego nie było jak ja byłam i nie widziałam na żywca. Teraz o ile to możliwe jeszcze lepiej wygląda bo z aparatem kota ganiałaś bo szafek nie było - Gosiek nie wszystko na raz a tak mamy dozowaną radochę z widoku łazieneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 nie dziękuj - w końcu me oko może się nacieszyc, chyba wykupie karanet u ciebie Abonament już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Jestem za wersja chromowana Sprawa załatwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 nie dziękuj - w końcu me oko może się nacieszyc, chyba wykupie karanet u ciebie Abonament już masz w dobie kryzusu zawsze to taniej Fenks a swoja drogą to ja chyba sobie stelaz pod szczękę kupię jak ty bedziesz konczyc tą chałupkę żeby nie opadła za nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 W łazience marmurowej - Bolero Chrom. W łazience na dole - trawertynowej - Bolero Chrom :) A może biały ? Jesooo jestem niezrównoważona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts