Nefer 22.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 w dobie kryzusu zawsze to taniej Fenks a swoja drogą to ja chyba sobie stelaz pod szczękę kupię jak ty bedziesz konczyc tą chałupkę żeby nie opadła za nisko Nie żartuj - kasy już dawno brak, więc nie spodziewaj się cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Biały przycisk ? Chyba taaak : http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SeYcFeFYBSI/AAAAAAAADz8/YDKqGun8h00/s512/IMG_1382.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 w dobie kryzusu zawsze to taniej Fenks a swoja drogą to ja chyba sobie stelaz pod szczękę kupię jak ty bedziesz konczyc tą chałupkę żeby nie opadła za nisko Nie żartuj - kasy już dawno brak, więc nie spodziewaj się cudów to kuźwa - to jak ty walnęłaś taki Trawertynowy buduar przy braku kasy to ja nie chcę myśleć co by było gdybys jej miała więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Biały przycisk ? Chyba taaak : http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SeYcFeFYBSI/AAAAAAAADz8/YDKqGun8h00/s512/IMG_1382.JPG tu BIAŁY bez żadnego ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 to kuźwa - to jak ty walnęłaś taki Trawertynowy buduar przy braku kasy to ja nie chcę myśleć co by było gdybys jej miała więcej Już Ci mówię : byłoby mnóstwo szkła i palisandru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 to kuźwa - to jak ty walnęłaś taki Trawertynowy buduar przy braku kasy to ja nie chcę myśleć co by było gdybys jej miała więcej Już Ci mówię : byłoby mnóstwo szkła i palisandru :) o cholera - piękne drzewo napewno efekt byłby nietuzinkowy - nieziemski ale to nie znaczy że teraz będzie kiepsko - tylko - inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 A więc - w łazience marmurowej będzie ten : http://image.ceneo.pl/data/products/1481688/product.jpg W łazience trawertynowej - na dole - będzie ten : http://image.ceneo.pl/data/products/2148832/product.jpg Może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 o cholera - piękne drzewo napewno efekt byłby nietuzinkowy - nieziemski ale to nie znaczy że teraz będzie kiepsko - tylko - inaczej NIe można mieć w życiu wszystkiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dla mnie rewelka - tzn ten biały bo te kóleczka chromowe nie za bardzo mi się podobają do prostych i skosnych linii jakie utworzył kamień i szafki w górnej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Przycisk jak najbardziej stalowy błyszczący. Sama mam taki od ponad 9 lat i nic się z tym nie dzieje, ładnie wygląda, a Geberit jest przez tyle lat bezawaryjny, nawet uszczelki nie trzeba w nim wymieniać. Jest wg mnie super. Też taki zrobię jeszcze raz w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 o cholera - piękne drzewo napewno efekt byłby nietuzinkowy - nieziemski ale to nie znaczy że teraz będzie kiepsko - tylko - inaczej NIe można mieć w życiu wszystkiego :) i dobrze bo człowiek do czegoś ciągle dąży a tak - co to za frajda miec wszystko na pstryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dla mnie rewelka - tzn ten biały bo te kóleczka chromowe nie za bardzo mi się podobają do prostych i skosnych linii jakie utworzył kamień i szafki w górnej łazience Jest taki sam jak biały tylko w chromie, ale jakoś na zdjęciach tak dziwnie wygląda .. muszę na żywo zobaczyć .. też mam dysonans.. http://www.lazienki24.pl/cache/images/e/3/e/e3ef6e2e23b4df541a02fbba60dd34ae.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Przycisk jak najbardziej stalowy błyszczący. Sama mam taki od ponad 9 lat i nic się z tym nie dzieje, ładnie wygląda, a Geberit jest przez tyle lat bezawaryjny, nawet uszczelki nie trzeba w nim wymieniać. Jest wg mnie super. Też taki zrobię jeszcze raz w nowym domku. A podobno "paluchy" zostają ... ale cóż - i tak musi być chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dla mnie rewelka - tzn ten biały bo te kóleczka chromowe nie za bardzo mi się podobają do prostych i skosnych linii jakie utworzył kamień i szafki w górnej łazience Jest taki sam jak biały tylko w chromie, ale jakoś na zdjęciach tak dziwnie wygląda .. muszę na żywo zobaczyć .. też mam dysonans.. http://www.lazienki24.pl/cache/images/e/3/e/e3ef6e2e23b4df541a02fbba60dd34ae.jpg nie no Nita bez porównania lepszy - może fota kiepska ale kształt jest super bo te kóleczka to az się dziwię ze wybrałać - tak mi jakoś do ciebie nie pasuję linie ma piekne - prostota najefektowniejsza - do całości the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 no bo do mnie kółeczka nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Przycisk jak najbardziej stalowy błyszczący. Sama mam taki od ponad 9 lat i nic się z tym nie dzieje, ładnie wygląda, a Geberit jest przez tyle lat bezawaryjny, nawet uszczelki nie trzeba w nim wymieniać. Jest wg mnie super. Też taki zrobię jeszcze raz w nowym domku. A podobno "paluchy" zostają ... ale cóż - i tak musi być chrom połozysz białe bawełniane rekawiczki - najlepsze takie jubilerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 no bo do mnie kółeczka nie pasują no jakoś mi się gryzą z całym charakterem domu no nie pasują ale może się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Przycisk jak najbardziej stalowy błyszczący. Sama mam taki od ponad 9 lat i nic się z tym nie dzieje, ładnie wygląda, a Geberit jest przez tyle lat bezawaryjny, nawet uszczelki nie trzeba w nim wymieniać. Jest wg mnie super. Też taki zrobię jeszcze raz w nowym domku. A podobno "paluchy" zostają ... ale cóż - i tak musi być chrom połozysz białe bawełniane rekawiczki - najlepsze takie jubilerskie Najtragiczniejsze, że ja czyścioszek nie jestem i ze szmata nie latam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Przycisk jak najbardziej stalowy błyszczący. Sama mam taki od ponad 9 lat i nic się z tym nie dzieje, ładnie wygląda, a Geberit jest przez tyle lat bezawaryjny, nawet uszczelki nie trzeba w nim wymieniać. Jest wg mnie super. Też taki zrobię jeszcze raz w nowym domku. A podobno "paluchy" zostają ... ale cóż - i tak musi być chrom połozysz białe bawełniane rekawiczki - najlepsze takie jubilerskie Najtragiczniejsze, że ja czyścioszek nie jestem i ze szmata nie latam :) to dam ci namiary na taką co polata za ciebie a zresztą dom to nie muzeum - trzeba sie czuć swobodnie a nie na każdym kroku się zastanawiać czy lini papilarnych nie zostawiamy - Inerpol nie sprwadza my house is my castle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Biały przycisk ? Chyba taaak : http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SeYcFeFYBSI/AAAAAAAADz8/YDKqGun8h00/s512/IMG_1382.JPG Tu też chromowany, będzie takim akcentem jak kran, i uchwyt w szafce a jakie wieszaki na ręczniki planujesz też stalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts