julienx 26.07.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję super news! jeszcze tylko uprawomocnienie, zgłoszenie do PINB-u (czyli w sumie za 3 tygodnie możesz ruszać z budową) czekamy na wjazd Cata Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.07.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Dzięki serdecznie MOI KOCHANI. W końcu skończę ciosanie siekierą mgły za zacznę walczyć z materią. To zdecydowanie bliższe mojemu charakterowi :) Szczerze mówiąc powoli traciłam nadzieję, czy to w ogóle możliwe, ale jest nieźle. Póki co opijam nad morzem to PnB A za tydzień zacznę się organizować. NIech się teraz uprawomacnia co trzeba...garaż trza postawić, ruderkę rozwalić, wykopać studnię, podpisać umowe z ekipą.... Wolę tak.... Jeszcze troszkę walki z prądownią i gazownią (która mnie zlewa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 26.07.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 No wreszcie dorzucam się do gratulek. Zabawne ale szukałam Twojego dziennika ( bo ze mnie taki poczytywacz) a ty nie ma domu korego nie ma a jest dom który będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 I zobaczycie jak Nefer napisze i właśnie wbije jej 10000 post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 26.07.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! To się zacznie ... ... gratulacje ... ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.07.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Nefer gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 NEFER OGROMNe GRATULACJE To teraz mige zmienić kciuki i zacząc trzymać za budowę I jaki nowy piekny tytuł dziennika Teraz to już niech mury pną się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.07.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ja się strasznie cieszę ... Ale to też WASZA zasługa - to trochę WASZE pozwolenie :) Pamiętacie jak to jest ? mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................. :) To kolejny etap za mną ... Teraz jeszcze raz mogę podziękować za wsparcie, bez którego już dawno bym to wszystko olała, odpuściła, i przestała się kopać z koniem. Nawet nie wiecie Kochani - jak dużą pracę wykonujecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.07.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Nefer, kurde no, zajebiście jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 27.07.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Teraz to nie mogę się doczekać pierwszej konfrontacji z majstrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 30.07.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! Uffff, nareszcie. Użyło mi Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.07.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! Uffff, nareszcie. Użyło mi Powodzenia. :) mnie też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.07.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Teraz to nie mogę się doczekać pierwszej konfrontacji z majstrami. Będzie raport z frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.07.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Nefer, kurde no, zajebiście jest! Zdecydowanie zajebiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 03.08.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Wielkie gratulacje!!! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Teraz przygotuj się na wspaniałą przygodę Nie kazdemu jest dane budować własny dom Powodzenia i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.08.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Nefer a kiedy zobaczymy blaszaka na działce?????????????? I czy będzie jakaś imprezka z okazji zdjęcia Nefer i pierwsze zdjęcie Nefer i szpadel, to znaczy Nefer która wbija szpadel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.08.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Wielkie gratulacje!!! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Teraz przygotuj się na wspaniałą przygodę Nie kazdemu jest dane budować własny dom Powodzenia i trzymam kciuki Dziękuję i ma nadzieję, że to przygoda a nie koszmar :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.08.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Nefer a kiedy zobaczymy blaszaka na działce?????????????? I czy będzie jakaś imprezka z okazji zdjęcia Nefer i pierwsze zdjęcie Nefer i szpadel, to znaczy Nefer która wbija szpadel Momencik - wczoraj przyjechaliśmy znad morza :) Mam nadzieję w przyszłym tigodniu posiadać już blaszak - będę informować na bieżąco :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 03.08.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Wielkie gratulacje!!! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Teraz przygotuj się na wspaniałą przygodę Nie kazdemu jest dane budować własny dom Powodzenia i trzymam kciuki Dziękuję i ma nadzieję, że to przygoda a nie koszmar :) Tylko przygoda Inaczej być nie może Czekamy z niecierpliowścią na blaszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 03.08.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Czekamy z niecierpliowścią na blaszaka Achtam na blaszaka , ja bym chciał już zobaczyć fundamenty i Nefer stojącą na fundamencie z rączkami geście Kozakiewicza z dedykacją dla urzędników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts