wu 23.04.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 dzień dobry wczoraj padłam zanim zdjęcia przyszli ale jest bajecznie już się za chustką rozglądam coby sobie szczękę przywiązać zanim do Nefci kiedyś wejdę przyciski jak dla mnie biały do dolnej górna błyszczący ale nie w kółka kółka piękne masz w sypialni to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dzień Dobry Gosia jak zwykle - umie zacząć dzień ... zmykaj na zakupu bo ciekawość mnie zjada co zakupisz Zuzanka ... ja pracuję .. a chcesz zwolnienie dam nawet L4 albo usprawiedliwienie - może byc na kartce czy musi byc w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Nefer, łazienki masz przepiękne, zwłaszcza te z kamienia Moim zdaniem, przycisk najlepiej dać świecący srebrny, taki jak kolor baterii Nawet w bideciku taka jest więc będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 oooooooooo schody zaczynają się robić super to i niedługo barierki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 http://www.nfow.pl/images/smiles/banann15.gif No to Faktycznie pojechałaś po Bandzie http://www.nfow.pl/images/smiles/szczenaopada.gif łazienka wyszła zajebista jest tyle miejsca że proponuję mały ratanowy (np.) wypoczynek barek i maleńki LCD i na razie nie musisz wykańczć salonu . Gratuluje !!! pomysłu gustu i wykonawstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.04.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dawno do Ciebie nie zaglądałam , a tu takie zmiany Powiem Ci że odważnie poszłaś z tą łazienką w kamieniu. Ciekawa jestem wykończenia Aaa widziałam, że spodobały ci się moje pisanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dawno do Ciebie nie zaglądałam , a tu takie zmiany Powiem Ci że odważnie poszłaś z tą łazienką w kamieniu. Ciekawa jestem wykończenia Aaa widziałam, że spodobały ci się moje pisanki Twoje pisanki są BAJECZNE :) POdobnie jak Twój domek Jak też do Ciebie zaglądam, więc nie myśl sobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Nefer, łazienki masz przepiękne, zwłaszcza te z kamienia Moim zdaniem, przycisk najlepiej dać świecący srebrny, taki jak kolor baterii Nawet w bideciku taka jest więc będzie pasowało Dzięki Dardulka Tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 oooooooooo schody zaczynają się robić super to i niedługo barierki będą Nooooooooo bo ja teraz tak się czołgam właśnie do barierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 http://www.nfow.pl/images/smiles/banann15.gif No to Faktycznie pojechałaś po Bandzie http://www.nfow.pl/images/smiles/szczenaopada.gif łazienka wyszła zajebista jest tyle miejsca że proponuję mały ratanowy (np.) wypoczynek barek i maleńki LCD i na razie nie musisz wykańczć salonu . Gratuluje !!! pomysłu gustu i wykonawstwa To LCD to chyba koło grzejnika, zeby z wanny oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.04.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 A czemu nie . A czy w salonie kąpielowym planowana jest jakaś flora (bo az sie prosi) i fauna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Może jakiś very luxury kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dawno do Ciebie nie zaglądałam , a tu takie zmiany Powiem Ci że odważnie poszłaś z tą łazienką w kamieniu. Ciekawa jestem wykończenia Aaa widziałam, że spodobały ci się moje pisanki Twoje pisanki są BAJECZNE :) POdobnie jak Twój domek Jak też do Ciebie zaglądam, więc nie myśl sobie :) Taa wszyscy zaglądają ale nikt rozmawiać nie chce boją się czy co, moje komentarze to gdzieś w podziemia już wpadły A wracając do Twojej łazienki , nie boisz się że taka ilość kamienia z bardzo wyraźnym rysunkiem będzie bardzo dominująca, męcząca po dłuższym czasie ? Czy przewidujesz jakeś elementy neutralizujace , np duże lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Taa wszyscy zaglądają ale nikt rozmawiać nie chce boją się czy co, moje komentarze to gdzieś w podziemia już wpadły A wracając do Twojej łazienki , nie boisz się że taka ilość kamienia z bardzo wyraźnym rysunkiem będzie bardzo dominująca, męcząca po dłuższym czasie ? Czy przewidujesz jakeś elementy neutralizujace , np duże lustra Dobra - bedę się ujawniać :) Wiesz, to jest łazienka, więc nie przebywam tak bardzo długo. W salonie mógłby być problem. Na zdjęciach wygląda to zupełnie inaczej niż w rzczywistości. Ten rysunek nie jest taki agresywny. NIestety - z żadnego aparatu nie wychodzi prawdziwie. Ja nie lubię niekonkretnych rozwiązań - być może ta łazienka jest po prostu taka jak ja - jak śmieje sie mój wykonawca A duże lustro będzie swoją drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Może jakiś very luxury kocur Taaaaaaaaa będzie mój very luxury dachowy sierściuch wredny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 a chcesz zwolnienie dam nawet L4 albo usprawiedliwienie - może byc na kartce czy musi byc w dzienniczku Już zakupy zrobiłam - przyjdą w poniedziałek na budowę Jak się zamontują to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no powiedz chociaż co kupiłas nie dręcz nas do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Nie powiem :) Bolero Chrom (na górę) Bolero Biały (na dół - jak mi się spodoba z chromem to wymienię ) Samba biała do teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no pięknie będzie dzieki dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no pięknie będzie dzieki dobra kobieto To ja dziękuję za doping :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts