malgos2 25.04.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Budowa uczy cierpliwości Mnie nauczyło Ale jaki sie czlowiek dozarty robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Budowa uczy cierpliwości Mnie nauczyło Qrcze mnie też taka nauka czeka - będzie to dla mnie walka z osobowością Wiem o czym mówisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.04.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Budowa uczy cierpliwości Mnie nauczyło Qrcze mnie też taka nauka czeka - będzie to dla mnie walka z osobowością Wiem o czym mówisz :) tzn że będzie boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 dzień doberek Budowa uczy cierpliwości Mnie nauczyło czyli mnie też nauczy ? będzie to bardzo bolesna nauka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 dobry wieczór mnie początek budowy nauczył że doba to bardzo mało i na ogół jej brakuje a pogodzenie pracy zakupów na budowę i jej pilnowanie graniczy z cudem i wymaga intensywnej gimnastyki moze schudnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Hej, dzwonilam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.04.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hej, dzwonilam dzisiaj hej nie dzwoniłam dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 withanko..dzionek sapeffne wedlug was sliczny..ja tam klary nie znosze a blenduje jak wsciekla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.04.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Do środy będziesz miał żarówkę , dopiero od czwartku delikatnie za chmurką dzień bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzień doberek. A ja lubię słonko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 ..Drzwi rozwarły się z hukiem i rycerz wbiegł do komnaty pięknej księżniczki. Księżniczka płakała. Zauważywszy rycerza załkała jeszcze głośniej. - Jutro oddadzą mnie smokowi na pożarcie - rzekła zanosząc się od płaczu - Każdego roku smok wymaga oddania mu najpiękniejszej dziewicy w grodzie. Tym razem trafiło na mnie! Dlaczegóż jestem tak piękna... - Uratuję cię, księżniczko! - dumnie rzekł rycerz. - Zgładzisz smoka? - lico księżniczki rozchmurzyło się. - Cóż, jest prostsze rozwiązanie - pewnym głosem powiedział rycerz, ściągając spodnie. - A innych prostych sposobów nie ma? - drżącym głosem spytała księżniczka - Cóż, można by ci jeszcze złamać nos i przestaniesz być najpiękniejsza... - zamyślił się rycerz. Księżniczka westchnęła przeciągle i zaczęła zdejmować sukienkę... Porada dla turystów: > Zagubiłeś się w tajdze? Zacznij wylewać wódkę z butelki. Zaraz cię ktoś > znajdzie i z krzykiem: "Co ty k*rwa robisz!?" nakładzie ci po gębie. Historia Frodo z "Władcy Pierścieni" to historia każdego żonatego > mężczyzny: > podejmowanie niezwykle niebezpiecznych wyzwań, aby pozbyć się pierścienia, > > który ma zgubny wpływ na psychikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzień Dobry Już się mogę przyznać. Dziś na mojej budowie odbyły sie zdjęcia do 9 odcinka programu Domo - do obejrzenia na Canal +. Coś tak bełkotałam o ogrzewaniu i klimatyzacji... ale skuuucha ... Niemniej ekipa bardzo miła, sympatyczni ludzie, więc trochę było zabawy :) A będą dalej gmerać po inwestorach - więc : nie znasz dnia ni godziny Forumowiczu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No no Neferka Chyba za speca robisz juz Chyba Betagreta tez miala jakies nagranie do domo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Nie mam Canal+... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Speca -śmeca :) mieli w jednej chałupie kocioł gazowy, klimatyzację, grzejniki kanałowe, normale grzejniki to se skręcili ... Lepiej Małgoś, że nie masz, bo kamera dorzuca 10 kg :) A emisja to chyba za jakieś 5 tygodni, bo dziś był odcinek 4 ... Ja generalnie raczej nie obejrzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 przysla ci nagranie nie bojaj na peffno..dzin dybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Najczesciej nie przysylaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 przysla ci nagranie nie bojaj na peffno..dzin dybry fffcale nie kcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Mam nadzieję, że może Jola też sie wypowie - to mądra dziewczyna i jak będzie o wnętrzach to może też będą chcieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.04.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzień Dobry Już się mogę przyznać. Dziś na mojej budowie odbyły sie zdjęcia do 9 odcinka programu Domo - do obejrzenia na Canal +. Coś tak bełkotałam o ogrzewaniu i klimatyzacji... ale skuuucha ... Niemniej ekipa bardzo miła, sympatyczni ludzie, więc trochę było zabawy :) A będą dalej gmerać po inwestorach - więc : nie znasz dnia ni godziny Forumowiczu :) Oglądam ten program Pomocny dla zaczynających budowę. Będę Cię wypatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts