Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, dzwonilam dzisiaj :roll:
Kacha, kurde, w bagażniku dzwoniło :oops: Jak przyjechałam do domu to było po ptokach... Następną razą obiecuję nie biegać za rurą fi250 :oops: :cry:
Nie widzę problema :) Z tym, ze następną raząbędę z moją ferajną :roll: 9-10maja

Hej, dzwonilam dzisiaj :roll:
Kacha, kurde, w bagażniku dzwoniło :oops: Jak przyjechałam do domu to było po ptokach... Następną razą obiecuję nie biegać za rurą fi250 :oops: :cry:

a byłysmy we dwie chętne Cię wyściskać tego dnia 8) :lol:

Wyściskamy się next time 8) Albo na zlocie :)

a byłysmy we dwie chętne Cię wyściskać tego dnia 8) :lol:

A Maylandzik z przyczajki :) KUrde, ale mnie minęło noooooooooo...

Kasia - biorę pierwszy wolny termin :)

Dobra, tylko noś komórkę u tyłka!!!!! :lol:

I pomyśleć, że to przez jakąś cholerną rurę z PCV :roll: Ja ostatnio robię takie rzeczy, że sama siebie zadziwiam, wiesz ? Chodzę non stop na siebie samą wkur....a. Tylko tyle chciałam powiedzieć na swoje usprawiedliwienie - co akcja to wkurw.

I pomyśleć, że to przez jakąś cholerną rurę z PCV :roll: Ja ostatnio robię takie rzeczy, że sama siebie zadziwiam, wiesz ? Chodzę non stop na siebie samą wkur....a. Tylko tyle chciałam powiedzieć na swoje usprawiedliwienie - co akcja to wkurw.
No czasem tak jest :roll: Nie bój nic, Wawa to niezagranica, przyjedziem, narobim rabanu i z uśmiechem nas pożegnasz :lol:

Dzień Dobry :)

Już się mogę przyznać.

Dziś na mojej budowie odbyły sie zdjęcia do 9 odcinka programu Domo - do obejrzenia na Canal +.

Coś tak bełkotałam o ogrzewaniu i klimatyzacji... ale skuuucha ...

Niemniej ekipa bardzo miła, sympatyczni ludzie, więc trochę było zabawy :):)

A będą dalej gmerać po inwestorach - więc : nie znasz dnia ni godziny Forumowiczu :):)

No proszę :D a ja załapałam się na nagranie o wyborze drzwi , też zabawnie wyszło.

Jak tak dalej pojdzie to forumowicze jako gwiazdy telewizyjne będą robić, bo przecież o budowaniu to temat bez końca :D

Już się mogę przyznać.

Dziś na mojej budowie odbyły sie zdjęcia do 9 odcinka programu Domo - do obejrzenia na Canal +.

A będą dalej gmerać po inwestorach - więc : nie znasz dnia ni godziny Forumowiczu :):)

:D :D :D

Czekam na wrzutkę i link na forum... 8)

No proszę :D a ja załapałam się na nagranie o wyborze drzwi , też zabawnie wyszło.

Jak tak dalej pojdzie to forumowicze jako gwiazdy telewizyjne będą robić, bo przecież o budowaniu to temat bez końca :D

Podobno Starego też ułapili i o oknach gadał. To rozumiem - to jest fachowiec, ale ja ????????? :):) Generalnie fajna zabawa :)

Już się mogę przyznać.

:D :D :D

Czekam na wrzutkę i link na forum... 8)

Łeeeeeeeeeee - a ja przejechałam przez Twoje okolice - imprezy nie ma - cisza i spokój...

A bo w ogóle pojechałam do sklepu po spodnie. Jakieś. Bo wszystkie ze mnie spadają ...

_--------_--------_-------_

W listopadzie 2007 pogodziłam się z losem i świadomością, ze nie ma nadziei na numer 42 w moich ciuchach - never again...starość , te rzeczy ...Rozmiar 44 nieco mnie załamał, ale cóż.. na pewne rzeczy wpływu nie mamy.

Wiele lat nosiłam 42 - do listopada 2007. Zaczęła się era rozmiaru 44.

Na wiosnę 2008 ruszyła budowa i ... zaczęły mi spadać ciuchy. Kole wakacji 2007 zrobiło się 42.

Dziś z dużym zdziwieniem i (nie ukrywajmy - zadowoleniem jak cholera) zakupiłam dwie pary spodni o rozmiarze 40 !!!

A taki rozmiar to jakaś zamierzchła historia ... to był rok 1997 ???

Jaka ja jestem zadowolona .......pfffffffffff ......... i dumna ......... to przez to muesli co zjadłam w zeszły wtorek pierwszy raz w życiu :):)

Ha, szczęściara... :wink: Ja to nie mam już czego zrzucać 8)

A co do tych płytkowych?? podstopnic?

pozdro

Łoooo ja mam :):)

Na razie to wygląda tak ... budowlanie . Jutro panowie przetrą łazienki, bo już blat z umywalkami u chłopaków stoi, ale jeszcze brzydkie wszystko :)