Nefer 26.04.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Ehh jeszcze z 5 tygodni :) Ale Twoja chałupka to by się nadawała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hej, dzwonilam dzisiaj Kacha, kurde, w bagażniku dzwoniło Jak przyjechałam do domu to było po ptokach... Następną razą obiecuję nie biegać za rurą fi250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hej, dzwonilam dzisiaj Kacha, kurde, w bagażniku dzwoniło Jak przyjechałam do domu to było po ptokach... Następną razą obiecuję nie biegać za rurą fi250 Nie widzę problema Z tym, ze następną raząbędę z moją ferajną 9-10maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.04.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Ehh jeszcze z 5 tygodni :) Ale Twoja chałupka to by się nadawała... czyja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.04.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hej, dzwonilam dzisiaj Kacha, kurde, w bagażniku dzwoniło Jak przyjechałam do domu to było po ptokach... Następną razą obiecuję nie biegać za rurą fi250 a byłysmy we dwie chętne Cię wyściskać tego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hej, dzwonilam dzisiaj Kacha, kurde, w bagażniku dzwoniło Jak przyjechałam do domu to było po ptokach... Następną razą obiecuję nie biegać za rurą fi250 a byłysmy we dwie chętne Cię wyściskać tego dnia Wyściskamy się next time Albo na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a byłysmy we dwie chętne Cię wyściskać tego dnia A Maylandzik z przyczajki KUrde, ale mnie minęło noooooooooo... Kasia - biorę pierwszy wolny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a byłysmy we dwie chętne Cię wyściskać tego dnia A Maylandzik z przyczajki KUrde, ale mnie minęło noooooooooo... Kasia - biorę pierwszy wolny termin Dobra, tylko noś komórkę u tyłka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a byłysmy we dwie chętne Cię wyściskać tego dnia A Maylandzik z przyczajki KUrde, ale mnie minęło noooooooooo... Kasia - biorę pierwszy wolny termin Dobra, tylko noś komórkę u tyłka!!!!! I pomyśleć, że to przez jakąś cholerną rurę z PCV Ja ostatnio robię takie rzeczy, że sama siebie zadziwiam, wiesz ? Chodzę non stop na siebie samą wkur....a. Tylko tyle chciałam powiedzieć na swoje usprawiedliwienie - co akcja to wkurw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 I pomyśleć, że to przez jakąś cholerną rurę z PCV Ja ostatnio robię takie rzeczy, że sama siebie zadziwiam, wiesz ? Chodzę non stop na siebie samą wkur....a. Tylko tyle chciałam powiedzieć na swoje usprawiedliwienie - co akcja to wkurw.No czasem tak jest Nie bój nic, Wawa to niezagranica, przyjedziem, narobim rabanu i z uśmiechem nas pożegnasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.04.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Żadna tam przyczajka, na stałe wpisałam sie w ten krajobraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Żadna tam przyczajka, na stałe wpisałam sie w ten krajobraz Coś mówili w radiu na ten temat :) Faajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 26.04.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzień Dobry Już się mogę przyznać. Dziś na mojej budowie odbyły sie zdjęcia do 9 odcinka programu Domo - do obejrzenia na Canal +. Coś tak bełkotałam o ogrzewaniu i klimatyzacji... ale skuuucha ... Niemniej ekipa bardzo miła, sympatyczni ludzie, więc trochę było zabawy :) A będą dalej gmerać po inwestorach - więc : nie znasz dnia ni godziny Forumowiczu :) No proszę a ja załapałam się na nagranie o wyborze drzwi , też zabawnie wyszło. Jak tak dalej pojdzie to forumowicze jako gwiazdy telewizyjne będą robić, bo przecież o budowaniu to temat bez końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzień Dobry Już się mogę przyznać. Dziś na mojej budowie odbyły sie zdjęcia do 9 odcinka programu Domo - do obejrzenia na Canal +. Coś tak bełkotałam o ogrzewaniu i klimatyzacji... ale skuuucha ... Niemniej ekipa bardzo miła, sympatyczni ludzie, więc trochę było zabawy :) A będą dalej gmerać po inwestorach - więc : nie znasz dnia ni godziny Forumowiczu :) Czekam na wrzutkę i link na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No proszę a ja załapałam się na nagranie o wyborze drzwi , też zabawnie wyszło. Jak tak dalej pojdzie to forumowicze jako gwiazdy telewizyjne będą robić, bo przecież o budowaniu to temat bez końca Podobno Starego też ułapili i o oknach gadał. To rozumiem - to jest fachowiec, ale ja ????????? :) Generalnie fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzień Dobry Już się mogę przyznać. Dziś na mojej budowie odbyły sie zdjęcia do 9 odcinka programu Domo - do obejrzenia na Canal +. Coś tak bełkotałam o ogrzewaniu i klimatyzacji... ale skuuucha ... Niemniej ekipa bardzo miła, sympatyczni ludzie, więc trochę było zabawy :) A będą dalej gmerać po inwestorach - więc : nie znasz dnia ni godziny Forumowiczu :) Czekam na wrzutkę i link na forum... Łeeeeeeeeeee - a ja przejechałam przez Twoje okolice - imprezy nie ma - cisza i spokój... A bo w ogóle pojechałam do sklepu po spodnie. Jakieś. Bo wszystkie ze mnie spadają ... _--------_--------_-------_ W listopadzie 2007 pogodziłam się z losem i świadomością, ze nie ma nadziei na numer 42 w moich ciuchach - never again...starość , te rzeczy ...Rozmiar 44 nieco mnie załamał, ale cóż.. na pewne rzeczy wpływu nie mamy. Wiele lat nosiłam 42 - do listopada 2007. Zaczęła się era rozmiaru 44. Na wiosnę 2008 ruszyła budowa i ... zaczęły mi spadać ciuchy. Kole wakacji 2007 zrobiło się 42. Dziś z dużym zdziwieniem i (nie ukrywajmy - zadowoleniem jak cholera) zakupiłam dwie pary spodni o rozmiarze 40 !!! A taki rozmiar to jakaś zamierzchła historia ... to był rok 1997 ??? Jaka ja jestem zadowolona .......pfffffffffff ......... i dumna ......... to przez to muesli co zjadłam w zeszły wtorek pierwszy raz w życiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Ha, szczęściara... Ja to nie mam już czego zrzucać A co do tych płytkowych?? podstopnic? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Ha, szczęściara... Ja to nie mam już czego zrzucać A co do tych płytkowych?? podstopnic? pozdro Łoooo ja mam :) Na razie to wygląda tak ... budowlanie . Jutro panowie przetrą łazienki, bo już blat z umywalkami u chłopaków stoi, ale jeszcze brzydkie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 cze nefcia nie blondź wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 ... ale jeszcze brzydkie wszystko Grzeszysz, Waćpani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts