Nefer 26.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 cze nefcia nie blondź wis Wiesz, że ja mam teraz taka strefę - blondzę od jakiegoś czasu. NO CO KUŹWA NIE MOŻNA MIEĆ KRYZYSU WIEKU ŚREDNIEGO NOOOOOOOOO !!! I żeby mi to było ostatni raz. Rzekłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 to ja kcem miec wiecny kryzys... w stylu nefci wita lloodziska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 to ja kcem miec wiecny kryzys... w stylu nefci wita lloodziska.. no to raz. Ja wiem, że umiesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.04.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień Dobry Już się mogę przyznać. Dziś na mojej budowie odbyły sie zdjęcia do 9 odcinka programu Domo - do obejrzenia na Canal +. Coś tak bełkotałam o ogrzewaniu i klimatyzacji... ale skuuucha ... Niemniej ekipa bardzo miła, sympatyczni ludzie, więc trochę było zabawy :) A będą dalej gmerać po inwestorach - więc : nie znasz dnia ni godziny Forumowiczu :) Czekam na wrzutkę i link na forum... Łeeeeeeeeeee - a ja przejechałam przez Twoje okolice - imprezy nie ma - cisza i spokój... A bo w ogóle pojechałam do sklepu po spodnie. Jakieś. Bo wszystkie ze mnie spadają ... _--------_--------_-------_ W listopadzie 2007 pogodziłam się z losem i świadomością, ze nie ma nadziei na numer 42 w moich ciuchach - never again...starość , te rzeczy ...Rozmiar 44 nieco mnie załamał, ale cóż.. na pewne rzeczy wpływu nie mamy. Wiele lat nosiłam 42 - do listopada 2007. Zaczęła się era rozmiaru 44. Na wiosnę 2008 ruszyła budowa i ... zaczęły mi spadać ciuchy. Kole wakacji 2007 zrobiło się 42. Dziś z dużym zdziwieniem i (nie ukrywajmy - zadowoleniem jak cholera) zakupiłam dwie pary spodni o rozmiarze 40 !!! A taki rozmiar to jakaś zamierzchła historia ... to był rok 1997 ??? Jaka ja jestem zadowolona .......pfffffffffff ......... i dumna ......... to przez to muesli co zjadłam w zeszły wtorek pierwszy raz w życiu :) mówiłam Ci ze to muesli dziwnie podejrzane jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Normalnie Nefcia, jak Cie jeszcze wykonczeniowka z lekka wykonczy, to za pol roku bedziesz miala 34. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień Dobry Już się mogę przyznać. Dziś na mojej budowie odbyły sie zdjęcia do 9 odcinka programu Domo - do obejrzenia na Canal +. Coś tak bełkotałam o ogrzewaniu i klimatyzacji... ale skuuucha ... Niemniej ekipa bardzo miła, sympatyczni ludzie, więc trochę było zabawy :) A będą dalej gmerać po inwestorach - więc : nie znasz dnia ni godziny Forumowiczu :) ja tez nie mam canal+ miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A jak jej mówiłam , że schudła , to tylko prychała na mnie...Też nie mam canal + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 no ten spadek wagi to wielki sukces gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 27.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 witanko ja też nie mam Canal+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dlaczego ja qurna nie mam Canal+ Miłego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A ja mam Nefer - jak już będą mieli nadawać to proszę dać znać Obejrzę Gratki z osiągnięcia 40 :D Też bardzo bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja tez nie mam Canal + Ale jakieś trzy tygodnie temu dostałam maila z propozycją wzięcia udziału w tym programie dotyczącym elektryki i wyboru oświetlenia do domu ... póki co nie mam co oświetlać i jakoś zacięcie do występów skończyło mi się w podstawówce Ale mam nadzieję, że prace w ogródku też pomogą mi zrzucić to i owo Nefka gratulacje i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.04.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Cały czas dzień w dzień śledzę Twoje poczynania wielkie. Wypadałoby w końcu się przywitać. Piękny dom,ale najbardziej podoba mi się łazienka...póki co. Gratuluję 40( móżna zapytać się o te cudowne Muesli)też by je chciała. Canal+ nie mam i bardzo teraz żałuję .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wpadłam dzień dobry powiedzieć Widziałam postępy w łazienkach efekt powalający Gratuluję 40 i występu w TV Ja mam Domo w cyfrze+ więc jak mnie pamięć nie zawiedzie, to bedę podziwiać Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Doberek o żesz w mordę Nefcia co tu się wyrabia 40 telewizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.04.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Nefcia gwiazda TV. No i potwierdzam, ze budowa Nefci sluzy bo widzialam na wlasne oczy. Nefcia Ty napisz prosze co to za krem kupilas, ze taka swieza buzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 mówiłam Ci ze to muesli dziwnie podejrzane jest Właśnie wcinam. To cholerstwo uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Cały czas dzień w dzień śledzę Twoje poczynania wielkie. Wypadałoby w końcu się przywitać. Piękny dom,ale najbardziej podoba mi się łazienka...póki co. Gratuluję 40( móżna zapytać się o te cudowne Muesli)też by je chciała. Canal+ nie mam i bardzo teraz żałuję .Pozdrawiam Cześć Kamlotek - miło Cię powitac i zapraszam częściej BO tu wesoło jest jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wpadłam dzień dobry powiedzieć Widziałam postępy w łazienkach efekt powalający Gratuluję 40 i występu w TV Ja mam Domo w cyfrze+ więc jak mnie pamięć nie zawiedzie, to bedę podziwiać Pozdrowionka Nawet nie byłam u fryzjera Jak nie zapomnę powiedzieć kiedy to dam znać :) ------------------------- Dzięki za gratulacje wszelkie - a tym moim nowym rozmiarem cieszę się jak głupi dzwonkiem Chyba pojadę po przyciski do Geberitów z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.04.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ja tez poproszę o przypomnienie łopatologicznie - jak juz będą nadawać na DOMO - czasem oglądam , ale ze swoja sklerozą pewnie zapomnę - więc będę barrrrdzo wdzieczna za przypomnienie w porę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts