Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień Dobry :)

Już się mogę przyznać.

Dziś na mojej budowie odbyły sie zdjęcia do 9 odcinka programu Domo - do obejrzenia na Canal +.

Coś tak bełkotałam o ogrzewaniu i klimatyzacji... ale skuuucha ...

Niemniej ekipa bardzo miła, sympatyczni ludzie, więc trochę było zabawy :):)

A będą dalej gmerać po inwestorach - więc : nie znasz dnia ni godziny Forumowiczu :):)

:D :D :D

Czekam na wrzutkę i link na forum... 8)

Łeeeeeeeeeee - a ja przejechałam przez Twoje okolice - imprezy nie ma - cisza i spokój...

A bo w ogóle pojechałam do sklepu po spodnie. Jakieś. Bo wszystkie ze mnie spadają ...

_--------_--------_-------_

W listopadzie 2007 pogodziłam się z losem i świadomością, ze nie ma nadziei na numer 42 w moich ciuchach - never again...starość , te rzeczy ...Rozmiar 44 nieco mnie załamał, ale cóż.. na pewne rzeczy wpływu nie mamy.

Wiele lat nosiłam 42 - do listopada 2007. Zaczęła się era rozmiaru 44.

Na wiosnę 2008 ruszyła budowa i ... zaczęły mi spadać ciuchy. Kole wakacji 2007 zrobiło się 42.

Dziś z dużym zdziwieniem i (nie ukrywajmy - zadowoleniem jak cholera) zakupiłam dwie pary spodni o rozmiarze 40 !!!

A taki rozmiar to jakaś zamierzchła historia ... to był rok 1997 ???

Jaka ja jestem zadowolona .......pfffffffffff ......... i dumna ......... to przez to muesli co zjadłam w zeszły wtorek pierwszy raz w życiu :):)

mówiłam Ci ze to muesli dziwnie podejrzane jest :wink:

Dzień Dobry :)

Już się mogę przyznać.

Dziś na mojej budowie odbyły sie zdjęcia do 9 odcinka programu Domo - do obejrzenia na Canal +.

Coś tak bełkotałam o ogrzewaniu i klimatyzacji... ale skuuucha ...

Niemniej ekipa bardzo miła, sympatyczni ludzie, więc trochę było zabawy :):)

A będą dalej gmerać po inwestorach - więc : nie znasz dnia ni godziny Forumowiczu :):)

ja tez nie mam canal+

miłego dnia życzę :)

Ja tez nie mam Canal + :-? Ale jakieś trzy tygodnie temu dostałam maila z propozycją wzięcia udziału w tym programie dotyczącym elektryki i wyboru oświetlenia do domu :o ... póki co nie mam co oświetlać i jakoś zacięcie do występów skończyło mi się w podstawówce ;)

Ale mam nadzieję, że prace w ogródku też pomogą mi zrzucić to i owo ;)

Nefka gratulacje :) i dzień dobry :)

Cały czas dzień w dzień śledzę Twoje poczynania :o wielkie. Wypadałoby w końcu się przywitać. Piękny dom,ale najbardziej podoba mi się łazienka...póki co. Gratuluję 40( móżna zapytać się o te cudowne Muesli)też by je chciała. Canal+ nie mam i bardzo teraz żałuję :cry: .Pozdrawiam :lol:

Cześć Kamlotek - miło Cię powitac i zapraszam częściej :) BO tu wesoło jest jak widać :)

Wpadłam dzień dobry powiedzieć :lol:

Widziałam postępy w łazienkach :lol: efekt powalający :lol:

Gratuluję 40 :lol: i występu w TV :lol:

Ja mam Domo w cyfrze+ więc jak mnie pamięć nie zawiedzie, to bedę podziwiać :lol:

Pozdrowionka :lol:

Nawet nie byłam u fryzjera :roll:

Jak nie zapomnę powiedzieć kiedy to dam znać :):)

-------------------------

Dzięki za gratulacje wszelkie - a tym moim nowym rozmiarem cieszę się jak głupi dzwonkiem :)

Chyba pojadę po przyciski do Geberitów z wrażenia :)