Basia Z. 03.08.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Czekamy z niecierpliowścią na blaszaka Achtam na blaszaka , ja bym chciał już zobaczyć fundamenty i Nefer stojącą na fundamencie z rączkami geście Kozakiewicza z dedykacją dla urzędników. Echtam Wszysto po kolei. Najpierw blaszak, żeby było gdzie się schować przed deszczykiem, jak ją złapie w trakcie licznych wizyt na "palcu boju" A jak blaszak już stanie to i mury zaraz będą rosły i ni się obejrzymy a Nefer będzie stała na więźbie i do nas machała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.08.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Czekamy z niecierpliowścią na blaszaka Achtam na blaszaka , ja bym chciał już zobaczyć fundamenty i Nefer stojącą na fundamencie z rączkami geście Kozakiewicza z dedykacją dla urzędników. Masz jak w banku :) Especially for you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.08.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A jak gips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.08.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A jak gips? W środę kontrola - sie obaczy. Nadal mamy tonową nóżkę. A Ty jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.08.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 to super, a u mnie bez zmian,zdjęcie może 31.08 ale w niedzielę, jadę na Mazury a jak chcesz się pośmiać to zajrzyj do mnie do dziennika, właśnie pisze się sztuka o stropie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Nefer, a widziałaś moją nową jadalnię? Ciekawa jestem, czy Ci się podoba... Twoja na pewno będzie lepsza, ale zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Nefer, a widziałaś moją nową jadalnię? Ciekawa jestem, czy Ci się podoba... Twoja na pewno będzie lepsza, ale zawsze... Umarłam. Moja na pewno nie będzie lepsza. Jest po prostu piękna i ciepła. NIe wiem dlaczego, ale właśnie tak wyobrażam sobie dom z bajki. Zupełnie cudowne miejsce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 to super, a u mnie bez zmian,zdjęcie może 31.08 ale w niedzielę, jadę na Mazury a jak chcesz się pośmiać to zajrzyj do mnie do dziennika, właśnie pisze się sztuka o stropie. Wiem, wiem, widziałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 To się musi udać.... Alez oczywiscie , ze sie uda. Kiedy zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 To się musi udać.... Alez oczywiscie , ze sie uda. Kiedy zaczynasz? Póki co chwila na uprawomocnienie. W tym tygodniu kredyt ( a równolegle dogadanie szczegółów umowy z ekipą, blaszak i rozwalenie ruderki). Może Mariusz będzie mógł zacząć wcześniej - umawialiśmy się na początek września. Mam nadzieję jak najszybciej. Fundamenty będą się robić bez kredytu, także się nie pali.... Na szczęście spadają ceny materiałów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 05.08.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Jejuś 5 stron dziennika a budowa nawet nie ruszyła, to co będzie jak ruszy będę śledzić na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.08.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Jejuś 5 stron dziennika a budowa nawet nie ruszyła, to co będzie jak ruszy będę śledzić na pewno. Jak ruszy to Nefer zawinie się w 30 dni i nawet czasu dla nas nie będzie miała, pstryk pstryk i już stan surowy..........zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 07.08.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 A ja tak a'propos tego STOENU... Ja się z nimi wożę od MARCA 2006 i dalej nie mam prądu, a w domu startują już wykończeniówki. Najpierw mieli zrobić do września, a potem do listopada 2006. W maju 2007 przysłali pisemko, że ze względu na przedłużający się termin realizacji, proponują nam.... ROZWIĄZANIE umowy, albo wydłużenie terminu istniejącej do września 2007, przy jednoczesnym ANULOWANIU odsetek karnych... Tacy słodcy są. Jak złożyłem im wizytę, dowiedziałem się, że projekt "jest już w realizacji". Ale najpierw "trzeba uzgodnić projekt reorganizacji ruchu" (z policją, zarządem dróg miejskich i kimś jeszcze...), ponieważ w dwóch miejscach STOEN będzie musiał postawić na godzinkę samochód i zająć pół pasa drogi, aby technicy przepięli jakieś kable. Nadmienię, że rzeczoną drogą jeździ w porywach 20 samochodów na dobę i istnieje spora szansa, że nikt tego wozu STOENU tam nie zobaczy... Uzgodnienia potrwają 3 do 6 tygodni... Z gazownią jeszcze gorzej. Umowa z lutego 2006. Termin przesunęli sobie już na maj 2008... I to pewnie nie jest ostatnia runda. Zatem: łączę się w uwielbieniu dla STOENu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Gazownia Moja ulubiona. Od lutego 2006 jesteśmy w stałym kontakcie ( choć trudno to tak nazwać bo już kilka razy zmienili telefony dla "wygody klientów") co to są za sku....y... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.08.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Nefer trzymam kciuki za wszelaką pomyślnośc i czekam na wieści A budowę trzeba potraktować jako przygode bo inaczej może byż ciężko Najważniejsze że ta przygoda ma wspaniały finał i zawsze trzeba o tym pamietać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Nefer, a widziałaś moją nową jadalnię? Ciekawa jestem, czy Ci się podoba... Twoja na pewno będzie lepsza, ale zawsze... Umarłam. Moja na pewno nie będzie lepsza. Jest po prostu piękna i ciepła. NIe wiem dlaczego, ale właśnie tak wyobrażam sobie dom z bajki. Zupełnie cudowne miejsce.. Nie, no na takie ciepłe słowa to nie liczyłam - dziękuję, Nefer! A STOENowi nie odpuszczaj - te odsetki to oni by Ci naliczyli z radosnym piskiem, gdybyś coś się spóźniła z płaceniem. To niech oni też płacą. Nie ma, że boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Nefer, Nefer.... Gratulki serdeczne. Wróciłam z urlopu - a tu takie wspaniałe wieści. Należało Ci się KOBIETO Już był taki moment, że myślałam o tym jak Ciebie przegonię. Ale tylko moment. Moja pani nie powiedziała mi "tylko" że w sierpniu nie pracuje. A od połowy lipca myśli o wakacjach. Zgroza. Ludzie są fajni. Teraz po odpoczynku pełna mobilizacja i........pod górkę Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Nefer i co tam słychać u Ciebie ???? Jakaś taka cisza.... Czekam na wieści.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.09.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Nefer biegasz z łopatą czy co? Że Cię nie ma???? Ja juz dom postaiłam, mam nowy gips na nóżce (tej samej) a Ciebie nie matęsknie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Nefer co slychac u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts