Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

dawno mnie tu nie było tak jawnie :p bo czytać to czytam.

A tu ciągle zmiany, zmiany.

Chciałam napisać, że ja też będę w programie DOMO.TV w odcinku 7. Byłam w szoku jak mnie zaprosili. Ja wybierałam oświetlenie w Leroy. Dobrze, że nie mam tego kanału bo chyba nieźle się plątałam. Tym bardziej, że zupełnie inaczej szli niż w scenariuszu. Ale przeżycie fajne.

Witam,

dawno mnie tu nie było tak jawnie :p bo czytać to czytam.

A tu ciągle zmiany, zmiany.

Chciałam napisać, że ja też będę w programie DOMO.TV w odcinku 7. Byłam w szoku jak mnie zaprosili. Ja wybierałam oświetlenie w Leroy. Dobrze, że nie mam tego kanału bo chyba nieźle się plątałam. Tym bardziej, że zupełnie inaczej szli niż w scenariuszu. Ale przeżycie fajne.

Nie przejmuj się :):) Myślę,że niebawem Domo opanują tylko Forumowicze :) I bardzo dobrze :)

Kochana Lancome - ale sprawdzę jaki typ :)

To juz nie sprawdzaj, wazne,zefirme podalas i tak musze dobrac do mojej skory.., mam nadzieje, ze Pani sklepowa bedzie wiedziala co mi dac jak popatrzy na moja gebe... :lol:

A w domku masz coraz ladniej. Lazienka faktycznie wyszla glamour. Te lampki ktore kiedys pokazywalas beda pasowac. :D

Kochana Lancome - ale sprawdzę jaki typ :)

To juz nie sprawdzaj, wazne,zefirme podalas i tak musze dobrac do mojej skory.., mam nadzieje, ze Pani sklepowa bedzie wiedziala co mi dac jak popatrzy na moja gebe... :lol:

A w domku masz coraz ladniej. Lazienka faktycznie wyszla glamour. Te lampki ktore kiedys pokazywalas beda pasowac. :D

Wpadnij do Spehory w Arkadii - na pewno Ci dobrze doradzą :)

A łazienka dziś już będzie prawie prawie skończona :) Jeszcze lampeczki i już :)

Nie mogę doczekać sie kąpieli w tej łazience :)

Cieszę się , że Ci się podoba, musisz zobaczyć na żywo :):) Może po 1 czerwca wpadnę po Was ? Jak uważasz ? a może trochę odpoczniesz od swoich chłopaków :wink: . Oczywiście oni mi nie przeszkadzają , ale może Ci dobrze zrobi coooo ?

dzień dobry

nadrobiłam :lol:

Nefcia łazienki cudne :D Canal+ nie mam więc domagam sie żeby ktoś kto ma nagrał i przesłał ja muszę to obejrzeć 8)

nooooooooo i Nefcia mów co to za musli ja też takie chcę :lol:

Ducho no weź ja sie uplułam z radości że Ty z pawim piórkiem i tak dalej :lol: a tu nic :-?

dzień dobry

nadrobiłam :lol:

Nefcia łazienki cudne :D Canal+ nie mam więc domagam sie żeby ktoś kto ma nagrał i przesłał ja muszę to obejrzeć 8)

nooooooooo i Nefcia mów co to za musli ja też takie chcę :lol:

Ducho no weź ja sie uplułam z radości że Ty z pawim piórkiem i tak dalej :lol: a tu nic :-?

Takie małe saszetki na jedną porcję - najbardziej lubię truskawkowe z czekoladą :) Tu jakieś sa rysuneczki. Dla mnie mniaaaam . Zalewam mlekiem (zimnym )

http://www.fitella.pl/pl/pages/display/34