ghost34 27.04.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 łajza dalibóg łajza... idze juz bo masz przewage numbero do tomka ni mom a wsparcie siem by psssydallloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 łajza dalibóg łajza... idze juz bo masz przewage numbero do tomka ni mom a wsparcie siem by psssydallloo No właśnie - idę namawiać drugiego rycerza Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.04.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 nie pofiem se mi lulsyłło hehe dobranoc nefcia..spokoju zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ech, jaka pienkna rura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.04.2009 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 dzień dobry Nefcia chciałaś wieści - to som... tylko chyba nie takie jak liczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Z piórkiem nie próbowałam ... zasnęłam ... doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.04.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Helloł No piknie!!! Co na podstopniach jest bo nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Żeleczko - jaki krem ???? Do twarzy. Twoj. Dzien dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.04.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam, dawno mnie tu nie było tak jawnie bo czytać to czytam. A tu ciągle zmiany, zmiany. Chciałam napisać, że ja też będę w programie DOMO.TV w odcinku 7. Byłam w szoku jak mnie zaprosili. Ja wybierałam oświetlenie w Leroy. Dobrze, że nie mam tego kanału bo chyba nieźle się plątałam. Tym bardziej, że zupełnie inaczej szli niż w scenariuszu. Ale przeżycie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.04.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wiecie ja też dostalam zaproszenie do tego programu ale się wstydziłam . Jakaś po tym siedzeniu w domu dzika się zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Helloł No piknie!!! Co na podstopniach jest bo nie doczytałam Płytki takie jak w kuchni i wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Żeleczko - jaki krem ???? Do twarzy. Twoj. Dzien dobry! Kochana Lancome - ale sprawdzę jaki typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wiecie ja też dostalam zaproszenie do tego programu ale się wstydziłam . Jakaś po tym siedzeniu w domu dzika się zrobiłam Nie rób się dzika - to fajna zabawa jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam, dawno mnie tu nie było tak jawnie bo czytać to czytam. A tu ciągle zmiany, zmiany. Chciałam napisać, że ja też będę w programie DOMO.TV w odcinku 7. Byłam w szoku jak mnie zaprosili. Ja wybierałam oświetlenie w Leroy. Dobrze, że nie mam tego kanału bo chyba nieźle się plątałam. Tym bardziej, że zupełnie inaczej szli niż w scenariuszu. Ale przeżycie fajne. Nie przejmuj się :) Myślę,że niebawem Domo opanują tylko Forumowicze I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Kochana Lancome - ale sprawdzę jaki typ To juz nie sprawdzaj, wazne,zefirme podalas i tak musze dobrac do mojej skory.., mam nadzieje, ze Pani sklepowa bedzie wiedziala co mi dac jak popatrzy na moja gebe... A w domku masz coraz ladniej. Lazienka faktycznie wyszla glamour. Te lampki ktore kiedys pokazywalas beda pasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.04.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 dzin dybry przezylem w stanie nienaruszonym sie witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Kochana Lancome - ale sprawdzę jaki typ To juz nie sprawdzaj, wazne,zefirme podalas i tak musze dobrac do mojej skory.., mam nadzieje, ze Pani sklepowa bedzie wiedziala co mi dac jak popatrzy na moja gebe... A w domku masz coraz ladniej. Lazienka faktycznie wyszla glamour. Te lampki ktore kiedys pokazywalas beda pasowac. Wpadnij do Spehory w Arkadii - na pewno Ci dobrze doradzą A łazienka dziś już będzie prawie prawie skończona Jeszcze lampeczki i już Nie mogę doczekać sie kąpieli w tej łazience Cieszę się , że Ci się podoba, musisz zobaczyć na żywo :) Może po 1 czerwca wpadnę po Was ? Jak uważasz ? a może trochę odpoczniesz od swoich chłopaków . Oczywiście oni mi nie przeszkadzają , ale może Ci dobrze zrobi coooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 dzień dobry nadrobiłam Nefcia łazienki cudne Canal+ nie mam więc domagam sie żeby ktoś kto ma nagrał i przesłał ja muszę to obejrzeć nooooooooo i Nefcia mów co to za musli ja też takie chcę Ducho no weź ja sie uplułam z radości że Ty z pawim piórkiem i tak dalej a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 dzień dobry nadrobiłam Nefcia łazienki cudne Canal+ nie mam więc domagam sie żeby ktoś kto ma nagrał i przesłał ja muszę to obejrzeć nooooooooo i Nefcia mów co to za musli ja też takie chcę Ducho no weź ja sie uplułam z radości że Ty z pawim piórkiem i tak dalej a tu nic Takie małe saszetki na jedną porcję - najbardziej lubię truskawkowe z czekoladą Tu jakieś sa rysuneczki. Dla mnie mniaaaam . Zalewam mlekiem (zimnym ) http://www.fitella.pl/pl/pages/display/34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Opamietawszy się nieco po powrocie ze strolicy dziękuję za spotkanie (żal, że takie maleńkie, w progu)i pozdrówka serdeczne zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts