Nefer 28.04.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Opamietawszy się nieco po powrocie ze strolicy dziękuję za spotkanie (żal, że takie maleńkie, w progu)i pozdrówka serdeczne zostawiam. Dzięki serdeczne Mam nadzieję, że targi zaowocują choć troszkę w przyszłości. Do następnego - mam nadzieję dłuższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No no ładnie się u Nefci wieczorami dzieje ... ładnie się z Duszkiem bawicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Chciałam napisać, że ja też będę w programie DOMO.TV w odcinku 7. Byłam w szoku jak mnie zaprosili. Ja wybierałam oświetlenie w Leroy. Dobrze, że nie mam tego kanału bo chyba nieźle się plątałam. Tym bardziej, że zupełnie inaczej szli niż w scenariuszu. Ale przeżycie fajne. mnie też zapraszali do tego odcinka ale jakoś nie widzę się jako gwiazda telewizyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Chciałam napisać, że ja też będę w programie DOMO.TV w odcinku 7. Byłam w szoku jak mnie zaprosili. Ja wybierałam oświetlenie w Leroy. Dobrze, że nie mam tego kanału bo chyba nieźle się plątałam. Tym bardziej, że zupełnie inaczej szli niż w scenariuszu. Ale przeżycie fajne. mnie też zapraszali do tego odcinka ale jakoś nie widzę się jako gwiazda telewizyjna Bo Ty jakaś generalnie dzika jesteś :) Fajna zabawa mówię Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Chciałam napisać, że ja też będę w programie DOMO.TV w odcinku 7. Byłam w szoku jak mnie zaprosili. Ja wybierałam oświetlenie w Leroy. Dobrze, że nie mam tego kanału bo chyba nieźle się plątałam. Tym bardziej, że zupełnie inaczej szli niż w scenariuszu. Ale przeżycie fajne. mnie też zapraszali do tego odcinka ale jakoś nie widzę się jako gwiazda telewizyjna Bo Ty jakaś generalnie dzika jesteś :) Fajna zabawa mówię Ci Proszę jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzika - nieprzystępna, ostrożna i nieufna do obcych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzika - nieprzystępna, ostrożna i nieufna do obcych :) ufffff ... już się widziałam jako dzikuska z rozwianym włosem i kusej szatce ze skóry drapieżnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzika - nieprzystępna, ostrożna i nieufna do obcych :) ufffff ... już się widziałam jako dzikuska z rozwianym włosem i kusej szatce ze skóry drapieżnika Wrrrrr, seksownie sie zrobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziś seksownie wczoraj perwersyjnie ... wiosna jak nic już przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziś seksownie wczoraj perwersyjnie ... wiosna jak nic już przyszła Zebym tylko miala sie z kim marcowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziś seksownie wczoraj perwersyjnie ... wiosna jak nic już przyszła Zebym tylko miala sie z kim marcowac... ... no wiesz ... nie wiem jak mogę Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziś seksownie wczoraj perwersyjnie ... wiosna jak nic już przyszła Zebym tylko miala sie z kim marcowac... ... no wiesz ... nie wiem jak mogę Ci pomóc Wpadnij do krakuffka i walnij ze mna Paulanera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziś seksownie wczoraj perwersyjnie ... wiosna jak nic już przyszła Zebym tylko miala sie z kim marcowac... ... no wiesz ... nie wiem jak mogę Ci pomóc Wpadnij do krakuffka i walnij ze mna Paulanera. Paulaner dla Pani raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziś seksownie wczoraj perwersyjnie ... wiosna jak nic już przyszła Zebym tylko miala sie z kim marcowac... ... no wiesz ... nie wiem jak mogę Ci pomóc Wpadnij do krakuffka i walnij ze mna Paulanera. Paulaner dla Pani raz A kto mnie przytuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziś seksownie wczoraj perwersyjnie ... wiosna jak nic już przyszła Zebym tylko miala sie z kim marcowac... ... no wiesz ... nie wiem jak mogę Ci pomóc Wpadnij do krakuffka i walnij ze mna Paulanera. Paulaner dla Pani raz A kto mnie przytuli? Ja co prawda dzika jestem ale serce mam dobre ... przytulę ... nie zostawię Cię na pastwę losu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziś seksownie wczoraj perwersyjnie ... wiosna jak nic już przyszła Zebym tylko miala sie z kim marcowac... ... no wiesz ... nie wiem jak mogę Ci pomóc Wpadnij do krakuffka i walnij ze mna Paulanera. Paulaner dla Pani raz A kto mnie przytuli? Ja co prawda dzika jestem ale serce mam dobre ... przytulę ... nie zostawię Cię na pastwę losu To kiedy bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziś seksownie wczoraj perwersyjnie ... wiosna jak nic już przyszła Zebym tylko miala sie z kim marcowac... ... no wiesz ... nie wiem jak mogę Ci pomóc Wpadnij do krakuffka i walnij ze mna Paulanera. Paulaner dla Pani raz A kto mnie przytuli? Ja co prawda dzika jestem ale serce mam dobre ... przytulę ... nie zostawię Cię na pastwę losu To kiedy bedziesz? Wirtualnie już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Zdjęcia do dziennika przyszli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Coraz bardziej bjuti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Coraz bardziej bjuti. :) Bjuti - ładne słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts