Żelka 28.04.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nefcia jaki bedzie sufit w laziece glamourowej? Bialy? Co do spotkania po 1.czerwca to bedziemy w kontakcie. Tylko mi glupio abys po mnie przyjezdzala i mnie odwozila. Ty i tak czasu masz malo. Ale cosik sie wymysli, kiedys musze to piekno z bliska zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nefcia jaki bedzie sufit w laziece glamourowej? Bialy? Co do spotkania po 1.czerwca to bedziemy w kontakcie. Tylko mi glupio abys po mnie przyjezdzala i mnie odwozila. Ty i tak czasu masz malo. Ale cosik sie wymysli, kiedys musze to piekno z bliska zobaczyc. Chętnie Cię zabiorę i odwiozę. Wiem, że Ty też nie lubisz za długo poza domem, a ja lubię pośmigać Sufil nie będzie do końca biały. Będzie biały złamany z kremem czy wanilią - jakoś tak ... może jak elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dobra, jak bedzie czasu to sie dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.04.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nefcia. Łazienka chłopaków, jeszcze tylko lustro i lampki. Blat wygląda świetnie. Te szafeczki co kupiłas do łazienki swojej i na dół zagościły juz w mojej głowie jako właśnie "te". (Ciekawe ile razy mi się zmieni). Juz mówiłam, ze świetne są. Jak ja bym chciała być na Twoim etapie budowy, a tu jakaś hydraulika, prundy i wentylacje wkoło i naokoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nefcia. Łazienka chłopaków, jeszcze tylko lustro i lampki. Blat wygląda świetnie. Te szafeczki co kupiłas do łazienki swojej i na dół zagościły juz w mojej głowie jako właśnie "te". (Ciekawe ile razy mi się zmieni). Juz mówiłam, ze świetne są. Jak ja bym chciała być na Twoim etapie budowy, a tu jakaś hydraulika, prundy i wentylacje wkoło i naokoło Nawet nie zauważysz jak zleci i zaraz będziesz wybierać płytki - i tak Cię to zaskoczy tak jak mnie :) A szafki są rzeczywiście niekulawe. Zawsze możesz wpaść na macanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Biały przycisk w gościnnej ok a w waszej?? JA bym poszukała brązowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Biały przycisk w gościnnej ok a w waszej?? JA bym poszukała brązowego Kurde, ale brązowy fuuuu Dooobra poszukam... mogę go jeszcze zrobić z takiego samego trawertynu. Pytanie czy 1000 pln za przycisk do kibla to dobry pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No takiego kosza na brudną bieliznę to jeszczem nie widziała a to kółko wycięte w trawertynie to mistrzostwo świata cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Kółko piękniaste jest :) -------------- no to ja sobei obejrzę "300" po raz setny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No kochana, teraz to Ty tylko tam ludzi nie wpuszczaj Nikt nie będzie chciał wychodzić na pkoje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nefcia pięknie jest zsypy na bieliznę genialny pomysł przyciski śliczniutkie normalnie jak to na żywca lepiej wygląda to ja się boję oglądać też sobie kupię to muesli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nefcia. Łazienka chłopaków, jeszcze tylko lustro i lampki. Blat wygląda świetnie. Te szafeczki co kupiłas do łazienki swojej i na dół zagościły juz w mojej głowie jako właśnie "te". (Ciekawe ile razy mi się zmieni). Juz mówiłam, ze świetne są. Jak ja bym chciała być na Twoim etapie budowy, a tu jakaś hydraulika, prundy i wentylacje wkoło i naokoło Nawet nie zauważysz jak zleci i zaraz będziesz wybierać płytki - i tak Cię to zaskoczy tak jak mnie :) A szafki są rzeczywiście niekulawe. Zawsze możesz wpaść na macanie Ja to kiedyś zrobie, zobaczysz, a jak juz wpadnę to normalnie wszedzie będą moje odciski palców i slady śliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 A tak jeszcze mi sie uzmyslowiło, ze ja w tą dziurkę zsypową to napewno wstawiłabym doniczke ze storczykiem. Łatwo by się podlewało, bo woda ściakałaby odrazu na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Biały przycisk w gościnnej ok a w waszej?? JA bym poszukała brązowego Kurde, ale brązowy fuuuu Dooobra poszukam... mogę go jeszcze zrobić z takiego samego trawertynu. Pytanie czy 1000 pln za przycisk do kibla to dobry pomysł :) za 1000 pln to wolę iść z tobą na balangę ale wiem, ze teraz geberity itp zrobią ci w dowolnym kolorze, chodziło mi o raczej brąz pod marmurek, a nie brąz jako kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Biały przycisk w gościnnej ok a w waszej?? JA bym poszukała brązowego Kurde, ale brązowy fuuuu Dooobra poszukam... mogę go jeszcze zrobić z takiego samego trawertynu. Pytanie czy 1000 pln za przycisk do kibla to dobry pomysł :) Te geberity piekne cos kolo 700 chodza, ale ten bialy jest wg mnie calkiem sporzo. Idzie razem z ceramika, nie ma zadnego zgrzytu. A jak by co, to wpadne do Ciebie z malzonem i Ci ten przycisk na forest brown machniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Biały przycisk w gościnnej ok a w waszej?? JA bym poszukała brązowego Kurde, ale brązowy fuuuu Dooobra poszukam... mogę go jeszcze zrobić z takiego samego trawertynu. Pytanie czy 1000 pln za przycisk do kibla to dobry pomysł :) Te geberity piekne cos kolo 700 chodza, ale ten bialy jest wg mnie calkiem sporzo. Idzie razem z ceramika, nie ma zadnego zgrzytu. A jak by co, to wpadne do Ciebie z malzonem i Ci ten przycisk na forest brown machniemy. Na forest brown to poproszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No kochana, teraz to Ty tylko tam ludzi nie wpuszczaj Nikt nie będzie chciał wychodzić na pkoje pozdro W pokojach będzie grzecznie... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nefcia pięknie jest zsypy na bieliznę genialny pomysł przyciski śliczniutkie normalnie jak to na żywca lepiej wygląda to ja się boję oglądać też sobie kupię to muesli Kupuj - bo mi już przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 A tak jeszcze mi sie uzmyslowiło, ze ja w tą dziurkę zsypową to napewno wstawiłabym doniczke ze storczykiem. Łatwo by się podlewało, bo woda ściakałaby odrazu na dół no nie moge :) kapałaby na to pranie ? Ok :) Można szyber zrobić : Storczyk on/off i mały basenik pod spodem A dziura przepastna jest http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SfczrsfmjUI/AAAAAAAAEfw/TeY4uRvGd0o/s640/IMG_1423.JPG A przyjechac musisz koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Biały przycisk w gościnnej ok a w waszej?? JA bym poszukała brązowego Kurde, ale brązowy fuuuu Dooobra poszukam... mogę go jeszcze zrobić z takiego samego trawertynu. Pytanie czy 1000 pln za przycisk do kibla to dobry pomysł :) za 1000 pln to wolę iść z tobą na balangę ale wiem, ze teraz geberity itp zrobią ci w dowolnym kolorze, chodziło mi o raczej brąz pod marmurek, a nie brąz jako kupa A dyć nie jak kupa Podstawowa wersja tego co go robią pod zamówienie to 500 pln + usługa :) Też wolę to z Tobą przepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts