Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przepraszam bardzo,to chyba mnie się tyczy :wink: .

Ale ja po obejrzeniu zdjęć nie mam czasu na pisanie,bo chodzę na czworakach i szczęki szukam :lol: :lol: :lol:

Podoba mi się bardzo,a co to za długo wymieniać,po prostu wszystko :p

Jak coś nie bedzie się podobało to dam znać :wink:

Kamlotku, Gosiek - absolutnie to się Was nie tyczy , bo czasem zaznaczasz teren :):)

Przepraszam, że przenoszę zdjęcie z dzienniczka do komentów, bo ja widziałam tę trójwymiarową podłogę i wiem, że jest jaje.bista, ale to zdjęcie z nią jest jeszcze pardziej zaje.biste!!! I generalnie odlot jak po czarnej mambie!!! 8) :roll: :D :D :D :D :D

http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SfiG9t1XpGI/AAAAAAAAElw/P2I4NNzMD68/s512/IMG_1428.JPG

Ja dopiero niedawno się obrobiłam :wink: Kanalizację próbuje ruszyć :-?

Wszystkie trzy łazienki wyszły superaśnie :D :D Ta chłopaków - do końca jest chłopięca, a podłoga wspaniale podkreśla efekt trójwymiaru...

Kolorystycznie najbardziej odpowiada mi najmniejsza...a ta sypialniana jest odważna, i pamiętasz, że obawiałam się efektu końcowego co do foresta. Ale na prawdę możesz się cieszyć z rzeczywistości - bo wiadomo, że papier- projekt przyjmie wszystko, a potem to nie jest to.

Nefer, ciesz się kobieto - wygrałaś :D :D :D

pozdro

Nefcia a może tak dla odmiany byś coś totalnie spieprzyła w tej wykończeniówce :p wtedy zobaczysz co Ci ludziska nawtykają, będziesz miała nas dosyć ............................ na jakiś czas 8)

Staram się jak mogę :):):) Ale jeszcze będzie multum okazji :):)

Może stuknę fotkę tego drewna co go będę mieć w salonie i będzie co krytykować :roll: :wink:

Nefcia a może tak dla odmiany byś coś totalnie spieprzyła w tej wykończeniówce wtedy zobaczysz co Ci ludziska nawtykają, będziesz miała nas dosyć ............................ na jakiś czas

Staram się jak mogę Ale jeszcze będzie multum okazji

Może stuknę fotkę tego drewna co go będę mieć w salonie i będzie co krytykować

szczerze wątpię, a jak Duchaty będzie to robił to już na pewno nie będzie się do czego przyczepić :D

Nefcia a może tak dla odmiany byś coś totalnie spieprzyła w tej wykończeniówce :p wtedy zobaczysz co Ci ludziska nawtykają, będziesz miała nas dosyć ............................ na jakiś czas 8)

Staram się jak mogę :):):) Ale jeszcze będzie multum okazji :):)

Może stuknę fotkę tego drewna co go będę mieć w salonie i będzie co krytykować :roll: :wink:

Jakiego drewna :roll:

Piękne te łazienki, odważne, ale z charakterem. Zaglądałam nieśmiało, ale czekałam na efekt końcowy. Kamień przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Trawertyn żywicowany jest piękny, bardzo efektowny. Jeszcze przemyślę koncepcje, omawiałam już wstępnie z vadiolem, ale jeszcze wprowadzę zmiany. Zsyp świetnie zrobiony , chyba się zainspiruję. Mam lekki mętlik w głowie, ale musze się określić. Cieszę się, że vadiol będzie pracował także i u mnie Kamień to jednak klasa sama w sobie. Łazienka trójwymiarowa również bardzo efektowna.

bardzobardzo - czuj się jak u siebie - śmiało :):):)

Dzięki za pochwały - już spuchłam jak balooooon :)

Amtluś - w tej wannie niby już można się wykąpać - ale nie dziś :):)

Gosiek jutro w słońcu zrobię , bo dziś to już nic nie wyjdzie :)

Pasiek - można pokrytykować moje wybory. Bo w jakoś prac Duchatego ekipy to ja chwilę nie wątpię :)

Kamlotek - jatoba będzie w salonie - prawie czerwona :)