kamlotek 29.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Przepraszam bardzo,to chyba mnie się tyczy . Ale ja po obejrzeniu zdjęć nie mam czasu na pisanie,bo chodzę na czworakach i szczęki szukam Podoba mi się bardzo,a co to za długo wymieniać,po prostu wszystko Jak coś nie bedzie się podobało to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To wcale nie tak Jak jestem zagoniona, to odbieram powiadomienia, omiatam wzrokiem posty i jak mam czas to piszę albo na tak albo na nie ale jak dużo jest podobnego zdania to też mam się dokładać to nie sondaż przeca - a może i czytam, oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Przepraszam bardzo,to chyba mnie się tyczy . Ale ja po obejrzeniu zdjęć nie mam czasu na pisanie,bo chodzę na czworakach i szczęki szukam Podoba mi się bardzo,a co to za długo wymieniać,po prostu wszystko Jak coś nie bedzie się podobało to dam znać Kamlotku, Gosiek - absolutnie to się Was nie tyczy , bo czasem zaznaczasz teren :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Przepraszam, że przenoszę zdjęcie z dzienniczka do komentów, bo ja widziałam tę trójwymiarową podłogę i wiem, że jest jaje.bista, ale to zdjęcie z nią jest jeszcze pardziej zaje.biste!!! I generalnie odlot jak po czarnej mambie!!! http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SfiG9t1XpGI/AAAAAAAAElw/P2I4NNzMD68/s512/IMG_1428.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja dopiero niedawno się obrobiłam Kanalizację próbuje ruszyć Wszystkie trzy łazienki wyszły superaśnie Ta chłopaków - do końca jest chłopięca, a podłoga wspaniale podkreśla efekt trójwymiaru... Kolorystycznie najbardziej odpowiada mi najmniejsza...a ta sypialniana jest odważna, i pamiętasz, że obawiałam się efektu końcowego co do foresta. Ale na prawdę możesz się cieszyć z rzeczywistości - bo wiadomo, że papier- projekt przyjmie wszystko, a potem to nie jest to. Nefer, ciesz się kobieto - wygrałaś pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tylko jak mi się podoba to piszę :) Teraz już wiem, czemu się u mnie nie odzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tylko jak mi się podoba to piszę :) Teraz już wiem, czemu się u mnie nie odzywasz NO wiesz coooooooooo ? Jak się nie odzywam ? Dawno mnie nie było ? To jakieś niedopatrzenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nefcia a może tak dla odmiany byś coś totalnie spieprzyła w tej wykończeniówce wtedy zobaczysz co Ci ludziska nawtykają, będziesz miała nas dosyć ............................ na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nefer, ciesz się kobieto - wygrałaś pozdro Aż sie zaczerwieniłam do stóp do głów ( a jak wiadomo hydry mają głowy dwie conajmniej)- chyba pójde ochłonąć w wannie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nefcia a może tak dla odmiany byś coś totalnie spieprzyła w tej wykończeniówce wtedy zobaczysz co Ci ludziska nawtykają, będziesz miała nas dosyć ............................ na jakiś czas Staram się jak mogę :) Ale jeszcze będzie multum okazji :) Może stuknę fotkę tego drewna co go będę mieć w salonie i będzie co krytykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 chyba pójde ochłonąć w wannie :) Rozumiem ...w takiej wannie to można faktycznie..i ochłonąć i sił nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nefcia a może tak dla odmiany byś coś totalnie spieprzyła w tej wykończeniówce wtedy zobaczysz co Ci ludziska nawtykają, będziesz miała nas dosyć ............................ na jakiś czas Staram się jak mogę Ale jeszcze będzie multum okazji Może stuknę fotkę tego drewna co go będę mieć w salonie i będzie co krytykować szczerze wątpię, a jak Duchaty będzie to robił to już na pewno nie będzie się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nefcia a może tak dla odmiany byś coś totalnie spieprzyła w tej wykończeniówce wtedy zobaczysz co Ci ludziska nawtykają, będziesz miała nas dosyć ............................ na jakiś czas Staram się jak mogę :) Ale jeszcze będzie multum okazji :) Może stuknę fotkę tego drewna co go będę mieć w salonie i będzie co krytykować Jakiego drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 a już go masz dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzobardzo 29.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Piękne te łazienki, odważne, ale z charakterem. Zaglądałam nieśmiało, ale czekałam na efekt końcowy. Kamień przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Trawertyn żywicowany jest piękny, bardzo efektowny. Jeszcze przemyślę koncepcje, omawiałam już wstępnie z vadiolem, ale jeszcze wprowadzę zmiany. Zsyp świetnie zrobiony , chyba się zainspiruję. Mam lekki mętlik w głowie, ale musze się określić. Cieszę się, że vadiol będzie pracował także i u mnie Kamień to jednak klasa sama w sobie. Łazienka trójwymiarowa również bardzo efektowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 bardzobardzo - czuj się jak u siebie - śmiało :) Dzięki za pochwały - już spuchłam jak balooooon Amtluś - w tej wannie niby już można się wykąpać - ale nie dziś :) Gosiek jutro w słońcu zrobię , bo dziś to już nic nie wyjdzie Pasiek - można pokrytykować moje wybory. Bo w jakoś prac Duchatego ekipy to ja chwilę nie wątpię Kamlotek - jatoba będzie w salonie - prawie czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nefercia moja szczęka leży pod biurkiem i kwiczy nooooooooooooooo jak ja lubie takie piękne rzeczy oglądać i zwierzaczek wrzeszczy jeszcze jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nefercia moja szczęka leży pod biurkiem i kwiczy nooooooooooooooo jak ja lubie takie piękne rzeczy oglądać i zwierzaczek wrzeszczy jeszcze jeszcze Przyjeżdżaj pomacać - będzie łatwiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja też nic nie napiszę jak mi się coś nie podoba Tylko jak mi się podoba to piszę :) To właściwie powinnam się w ogóle nie odzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Podloga u chlopakow normalnie odlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts