Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Ja też nic nie napiszę jak mi się coś nie podoba :) Tylko jak mi się podoba to piszę :) :)

To właściwie powinnam się w ogóle nie odzywać :roll: :oops: :wink: :wink:

I się nie odzywaj, bo ja czekam kiedy TY w końcu kupisz te chałupę, żebym mogła powydziwiać...

Z tą krytyką to nie do końca tak. Jak kogoś bardzo lubie i coś mi się nie podoba, to niestety - ale muszę mu to napisać ... tak mam...

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No jak Ty chcesz wydziwiać, to ja się w życiu nie przyznam, gdy już kupię :-? :wink:

Działam podobnie - albo siedzę cicho - tam gdzie nie czuję się zbyt pewnie, albo z bólem serce mówię, że mi osobiście się nie podoba. Najczęściej jednak bywa tak, że gdy kogoś lubię to jestem bezkrytyczna 8)

a ja tam doceniam konstruktywną krytykę każdy ma inny gust i jak ktoś powie że brzydkie bo i tu lecą argumenty konkretne to oki ale jak ktoś mówi że bleeee bo bleeeeee i tyle to już trochę mniej fajnie bo nie wiadomo czemu bleee a może można by coś poprawić :D

Nefcia a może tak dla odmiany byś coś totalnie spieprzyła w tej wykończeniówce :p wtedy zobaczysz co Ci ludziska nawtykają, będziesz miała nas dosyć ............................ na jakiś czas 8)

Staram się jak mogę :):):) Ale jeszcze będzie multum okazji :):)

Może stuknę fotkę tego drewna co go będę mieć w salonie i będzie co krytykować :roll: :wink:

stuknij stuknij, chętnie popatrzę, bo siem też zastanawiam nad nim do łazienki, więc wyjdzie mi to na dobre ;) jak stukniesz

Ale fajnie,że zostawiacie ślad, że choć cokowiek drgnęło, bo w dobę dziennik ogląda 300-500 osób a komentarzy mało... chyba sie nie podoba .. ale to dobrze. Ja też nic nie napiszę jak mi się coś nie podoba :) Tylko jak mi się podoba to piszę :) :)

Czy ja mam Pani Nefer przyłożyć z prostej? ... co to za glupoty sa wypisywane wyżej? ....No kurdeż, kurdeż, kurdeż .... dobra będę pisać, nawet jakbym miała być posądzona o infantylność ;) ... no cóz ... jak się w Twojej jakiejkolwiek łazience zainstaluję ;) to istnieje wielkie prawdopodobieństwo, ze w niej zostanę :)

Ale fajnie,że zostawiacie ślad, że choć cokowiek drgnęło, bo w dobę dziennik ogląda 300-500 osób a komentarzy mało... chyba sie nie podoba .. ale to dobrze. Ja też nic nie napiszę jak mi się coś nie podoba :) Tylko jak mi się podoba to piszę :) :)

No teraz żeś se wymyśliła :roll: kurna musze pisać, bo jeszcze se pomyśli baba jedna, że mi się nie podoba :wink: Nefcia czytam Twój dzienik niemal codziennie, oglądam też prawie codziennie. Komentarzy...no nie nadążam ich czytać, bo chyba są "najszybsze" na forum :wink: I żeby nie było: PODOBA mi się :D

Przyniosłam Ci kocurka do Twojedj łazienki :wink:

http://media.koreus.com/200801/14-animal-insolite09.jpg

ps.a łazienka chłopaków zaj...sta :D

Joolcia a kiedy wpadniesz do mnie ?

Kocurek przepiękny ... a jakby go wpierdynąć w salonie ? Albo na dużej ścianie w kuchni... albo na klimie w sypialni :):)

Fajnie,że wpadłaś.. szczególnie, że dawno Cię nie widziałam i nie wiem co tam u Ciebie ... Przyjeżdżaj :):)

Ja, to już chyba ze trzy razy się do W-wy wybierałam :roll: . Ostatnio nawet sobie wymyśliłam, że może na długi weekend wpadnę i co zrobiłam...sprzedałam samochód! :-? Gupia ci..pa wystawiłam na allegro żeby sprawdzić czy się sprzeda i ...się skubany sprzedał :cry: Teraz szukam samochodu :roll: Durna baba jestem wiem :oops: Jak tylko wynajdę jakąś furę, to przyjadę. A na zlot to już na pewno!

No to szukaj fajnej bryczki :) A jak znajdziesz to ćwiknij ją przedmuchać, bo wiesz jak ludzie jeżdżą - tłoki zastane są i trzeba je przewietrzyć, a na siódemce to jak ta lala :):)

Już się cieszę na spotkanie z Tobą :)

Noo mooowa 8) :wink:

ps. ja też się cieszę, w dodatku mam zamiar zrobić sobie "objazdówkę" po kilku forumowych domkach, więc cieszę podójnie :D a teraz do łózka marsz! :wink:

No teraz żeś se wymyśliła :roll: kurna musze pisać, bo jeszcze se pomyśli baba jedna, że mi się nie podoba :wink: Nefcia czytam Twój dzienik niemal codziennie, oglądam też prawie codziennie. Komentarzy...no nie nadążam ich czytać, bo chyba są "najszybsze" na forum :wink: I żeby nie było: PODOBA mi się :D

Przyniosłam Ci kocurka do Twojedj łazienki :wink:

http://media.koreus.com/200801/14-animal-insolite09.jpg

ps.a łazienka chłopaków zaj...sta :D

Raaaaaaaaaaany jaki kocurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr boski, że też takiego kominka nie da się zrobić 8) :lol: :lol:

... a wczoraj w Nieporęcie żarłam takiego fajnego piroga, że nie wiem i czy i dziś Szanownego nie zgwałce by tam pojechać :)

a póki co

http://images46.fotosik.pl/107/805347e0fbfeb44emed.jpg

Kawkę dziabnę, bo nie dostałam :-? :wink:

Nitka gdzie te fajne pirogi dają? ... to nic, że miałam się odchudzać ;)

proszem paniom

takiego piroga w cieście chlebowym z kapustką i grzybkami za jedyne 16 złociszy można wszmać w Klepisku nad samym zalewem :) a potem to aż się prosi o spacer brzegiem jak za młodych lat :)

KOcur mi bardzo pasi... ale tak najbardziej to ta 3wymiarowa podłoga u chłopaków... umyta wygląda czadowo :) wiem, że mnie zadziobiecie, że kamień śliczniejszy, ale nic nie poradzę :) jest super i już :)

coś pyszne przytargałam :)

http://images36.fotosik.pl/79/61d24838cf2af8ae.jpg

aaaaaaaaaaa... się mnie zapomniało zapytać :)

Nefcia czy Duchaty zostawił u Ciebie brykiet? bo piniondz bym Ci dała i jakos się umówiła na odbiór tego.... by Ci chałupy nie zawalało... tylko nie wiem jak to zorganizować, bo dziś wieczorem lecim do rodziców i wrócim w niedziele... ni będzie Ci to przeszkadzało ? :oops: :oops: :oops: :oops:

Uderzyłaś w stół i ile nożyc się odezwało....:wink: Też wzięłam do siebie to nieodzywanie się. :oops:

Dla mnie czerwono czarna łazienka rulez - do tego świetnie wyszedł ten blat.No i podłoga - marzenie.

Łazienka mister Forresta , to juz pisałam , że nie jest moja bajka.Dla mnie chyba za dużo tego kamienia , ale przyznaję bez bicia i bez podlizu , że wyszła fajniej niż się spodziewałam. :)