Nefer 29.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja też nic nie napiszę jak mi się coś nie podoba Tylko jak mi się podoba to piszę :) To właściwie powinnam się w ogóle nie odzywać I się nie odzywaj, bo ja czekam kiedy TY w końcu kupisz te chałupę, żebym mogła powydziwiać... Z tą krytyką to nie do końca tak. Jak kogoś bardzo lubie i coś mi się nie podoba, to niestety - ale muszę mu to napisać ... tak mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No jak Ty chcesz wydziwiać, to ja się w życiu nie przyznam, gdy już kupię Działam podobnie - albo siedzę cicho - tam gdzie nie czuję się zbyt pewnie, albo z bólem serce mówię, że mi osobiście się nie podoba. Najczęściej jednak bywa tak, że gdy kogoś lubię to jestem bezkrytyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 a ja tam doceniam konstruktywną krytykę każdy ma inny gust i jak ktoś powie że brzydkie bo i tu lecą argumenty konkretne to oki ale jak ktoś mówi że bleeee bo bleeeeee i tyle to już trochę mniej fajnie bo nie wiadomo czemu bleee a może można by coś poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 29.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ja już to co prawda pisałam, ale nic więcej nie przychodzi mi do głowy - obie łazienki są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nefcia a może tak dla odmiany byś coś totalnie spieprzyła w tej wykończeniówce wtedy zobaczysz co Ci ludziska nawtykają, będziesz miała nas dosyć ............................ na jakiś czas Staram się jak mogę :) Ale jeszcze będzie multum okazji :) Może stuknę fotkę tego drewna co go będę mieć w salonie i będzie co krytykować stuknij stuknij, chętnie popatrzę, bo siem też zastanawiam nad nim do łazienki, więc wyjdzie mi to na dobre jak stukniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dzięki Grzebiuszko Na szczęście mamy rózne gusta- dzięki temu nasze chałupy są/będą każda inna :) I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ale fajnie,że zostawiacie ślad, że choć cokowiek drgnęło, bo w dobę dziennik ogląda 300-500 osób a komentarzy mało... chyba sie nie podoba .. ale to dobrze. Ja też nic nie napiszę jak mi się coś nie podoba Tylko jak mi się podoba to piszę :) Czy ja mam Pani Nefer przyłożyć z prostej? ... co to za glupoty sa wypisywane wyżej? ....No kurdeż, kurdeż, kurdeż .... dobra będę pisać, nawet jakbym miała być posądzona o infantylność ... no cóz ... jak się w Twojej jakiejkolwiek łazience zainstaluję to istnieje wielkie prawdopodobieństwo, ze w niej zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.04.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ale fajnie,że zostawiacie ślad, że choć cokowiek drgnęło, bo w dobę dziennik ogląda 300-500 osób a komentarzy mało... chyba sie nie podoba .. ale to dobrze. Ja też nic nie napiszę jak mi się coś nie podoba Tylko jak mi się podoba to piszę :) No teraz żeś se wymyśliła kurna musze pisać, bo jeszcze se pomyśli baba jedna, że mi się nie podoba Nefcia czytam Twój dzienik niemal codziennie, oglądam też prawie codziennie. Komentarzy...no nie nadążam ich czytać, bo chyba są "najszybsze" na forum I żeby nie było: PODOBA mi się Przyniosłam Ci kocurka do Twojedj łazienki http://media.koreus.com/200801/14-animal-insolite09.jpg ps.a łazienka chłopaków zaj...sta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Joolcia a kiedy wpadniesz do mnie ? Kocurek przepiękny ... a jakby go wpierdynąć w salonie ? Albo na dużej ścianie w kuchni... albo na klimie w sypialni :) Fajnie,że wpadłaś.. szczególnie, że dawno Cię nie widziałam i nie wiem co tam u Ciebie ... Przyjeżdżaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.04.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja, to już chyba ze trzy razy się do W-wy wybierałam . Ostatnio nawet sobie wymyśliłam, że może na długi weekend wpadnę i co zrobiłam...sprzedałam samochód! Gupia ci..pa wystawiłam na allegro żeby sprawdzić czy się sprzeda i ...się skubany sprzedał Teraz szukam samochodu Durna baba jestem wiem Jak tylko wynajdę jakąś furę, to przyjadę. A na zlot to już na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No to szukaj fajnej bryczki A jak znajdziesz to ćwiknij ją przedmuchać, bo wiesz jak ludzie jeżdżą - tłoki zastane są i trzeba je przewietrzyć, a na siódemce to jak ta lala :) Już się cieszę na spotkanie z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.04.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No to szukaj fajnej bryczki A jak znajdziesz to ćwiknij ją przedmuchać, bo wiesz jak ludzie jeżdżą - tłoki zastane są i trzeba je przewietrzyć, a na siódemce to jak ta lala :) Już się cieszę na spotkanie z Tobą Noo mooowa ps. ja też się cieszę, w dodatku mam zamiar zrobić sobie "objazdówkę" po kilku forumowych domkach, więc cieszę podójnie a teraz do łózka marsz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 i wzajemnie - Buziaczki : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.04.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ale fajnie,że zostawiacie ślad, że choć cokowiek drgnęło, bo w dobę dziennik ogląda 300-500 osób a komentarzy mało... chyba sie nie podoba .. ale to dobrze. Ja też nic nie napiszę jak mi się coś nie podoba Tylko jak mi się podoba to piszę :) No teraz żeś se wymyśliła kurna musze pisać, bo jeszcze se pomyśli baba jedna, że mi się nie podoba Nefcia czytam Twój dzienik niemal codziennie, oglądam też prawie codziennie. Komentarzy...no nie nadążam ich czytać, bo chyba są "najszybsze" na forum I żeby nie było: PODOBA mi się Przyniosłam Ci kocurka do Twojedj łazienki http://media.koreus.com/200801/14-animal-insolite09.jpg ps.a łazienka chłopaków zaj...sta Raaaaaaaaaaany jaki kocurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr boski, że też takiego kominka nie da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zaje.... ten kocur!!!! Gdzie takiego mozna wyhaczyć????? Dobrego dnia I żeby nie było - łazienka chłopaków to jest perełka!!!!! Mr.Forest też mi się podoba ale już nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.04.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ... a wczoraj w Nieporęcie żarłam takiego fajnego piroga, że nie wiem i czy i dziś Szanownego nie zgwałce by tam pojechać a póki co http://images46.fotosik.pl/107/805347e0fbfeb44emed.jpg Kawkę dziabnę, bo nie dostałam Nitka gdzie te fajne pirogi dają? ... to nic, że miałam się odchudzać proszem paniom takiego piroga w cieście chlebowym z kapustką i grzybkami za jedyne 16 złociszy można wszmać w Klepisku nad samym zalewem a potem to aż się prosi o spacer brzegiem jak za młodych lat KOcur mi bardzo pasi... ale tak najbardziej to ta 3wymiarowa podłoga u chłopaków... umyta wygląda czadowo wiem, że mnie zadziobiecie, że kamień śliczniejszy, ale nic nie poradzę jest super i już coś pyszne przytargałam http://images36.fotosik.pl/79/61d24838cf2af8ae.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.04.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 aaaaaaaaaaa... się mnie zapomniało zapytać Nefcia czy Duchaty zostawił u Ciebie brykiet? bo piniondz bym Ci dała i jakos się umówiła na odbiór tego.... by Ci chałupy nie zawalało... tylko nie wiem jak to zorganizować, bo dziś wieczorem lecim do rodziców i wrócim w niedziele... ni będzie Ci to przeszkadzało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No to już nie będę wklejać :) Jakiś czas wklejaj - wklejaj cudne fotki a podłoga mmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.04.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ale fajnie,że zostawiacie ślad, że choć cokowiek drgnęło, bo w dobę dziennik ogląda 300-500 osób a komentarzy mało... chyba sie nie podoba .. ale to dobrze. Ja też nic nie napiszę jak mi się coś nie podoba Tylko jak mi się podoba to piszę :) Uderzyłaś w stół i ile nożyc się odezwało.... Też wzięłam do siebie to nieodzywanie się. Dla mnie czerwono czarna łazienka rulez - do tego świetnie wyszedł ten blat.No i podłoga - marzenie. Łazienka mister Forresta , to juz pisałam , że nie jest moja bajka.Dla mnie chyba za dużo tego kamienia , ale przyznaję bez bicia i bez podlizu , że wyszła fajniej niż się spodziewałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cześć, to skoro jest obowiązek wypowiadania się, to ja też Też z tych, co wolą czerwono-czarną - padłam i leżę, podnieść się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts