MonikaC 30.04.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dzień doberek I coś ty Nefer narobiła - jeszcze troszkę i plan mojej szarej łazienki legnie w gruzach bo tak patrzę na fotki czarno czerwonej i coraz bardziej mi się podoba nie wspominając o zajefajnej podłodze Przyciski basują idealnie A może będziesz dzsiaj u siebie na budowie bo jadę na Targówek na zakupy tak ok. 11-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dzień doberek I coś ty Nefer narobiła - jeszcze troszkę i plan mojej szarej łazienki legnie w gruzach bo tak patrzę na fotki czarno czerwonej i coraz bardziej mi się podoba nie wspominając o zajefajnej podłodze Przyciski basują idealnie A może będziesz dzsiaj u siebie na budowie bo jadę na Targówek na zakupy tak ok. 11-13 Właśnie siedzę i sie zastanawiam co zrobić z dzisiejszym dniem, bo przychodzi pani do sprzątania, a ja nie lubię patrzec jej na ręce. I pewnie pojadęna budowę. Na 11.00 raczej się nie wyrobię, ale od 12.00 już będę - zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 aaaaaaaaaaa... się mnie zapomniało zapytać Nefcia czy Duchaty zostawił u Ciebie brykiet? bo piniondz bym Ci dała i jakos się umówiła na odbiór tego.... by Ci chałupy nie zawalało... tylko nie wiem jak to zorganizować, bo dziś wieczorem lecim do rodziców i wrócim w niedziele... ni będzie Ci to przeszkadzało ? Kochana - miał przyjechać wczoraj. ALe sie coś pokomplikowało. Dziś czekam na telefon w tej sprawie. Dam znać jak tylko coś będe wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cześć, to skoro jest obowiązek wypowiadania się, to ja też Też z tych, co wolą czerwono-czarną - padłam i leżę, podnieść się nie mogę Tak jest - obowiązek powstał Mogłabyś się Młoda kopnąc do mnie w końcu na budowę cooooooooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cześć, to skoro jest obowiązek wypowiadania się, to ja też Też z tych, co wolą czerwono-czarną - padłam i leżę, podnieść się nie mogę Tak jest - obowiązek powstał Mogłabyś się Młoda kopnąc do mnie w końcu na budowę cooooooooo ? Nioooo, np. dziś po 12stej? Baaardzo chętnie A do której będziesz? Bo jakieś zakupy też muszę uskutecznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ooooo jak się cieszę :) A będe ile trzeba Pewnie sobei tam posiedzę :) Wysyłam namiar tel.. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 To pewnie koło pierwszej się pokażę Dzięki za namiar. Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 To pewnie koło pierwszej się pokażę Dzięki za namiar. Na razie [/quote Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO I wzajemnie Zuz@nka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No Neferko przesadzilas z ta podloga tej czarnej lazience, przesadzilas Oderwac wzroku sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No Neferko przesadzilas z ta podloga tej czarnej lazience, przesadzilas Oderwac wzroku sie nie da No nie, ze pojechana na maksa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wasza łazienka jest iście królewska Chłopaków odjechana na max Obie ładne, choć każda inna. Bede się jeszcze zawchywac na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Odjechana? Na maksa? Ja to właśnie na osobiste oczy oglądałam Tego się nie da opisać - piękna jest ta chłopakowa łazienka Jak dla mnie bomba Dzięki Neferko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No Neferko przesadzilas z ta podloga tej czarnej lazience, przesadzilas Oderwac wzroku sie nie da Jak sie po niech idzie to światło powoduje wrażenie, że podłoga płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wasza łazienka jest iście królewska Chłopaków odjechana na max Obie ładne, choć każda inna. Bede się jeszcze zawchywac na zywca Zapraszam, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Serdecznie dziękuję wszystkim dzisiejszym gościom za wizytę : Pawluczce (nie znacie, ale fajna jest , Moniczce ze swoim superanckim synkiem OK NItubadze z małżem i Duszkowi równiez Straszenie było fajnie, choć niektórzy się narobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Serdecznie dziękuję wszystkim dzisiejszym gościom za wizytę : Pawluczce (nie znacie, ale fajna jest , Moniczce ze swoim superanckim synkiem OK NItubadze z małżem i Duszkowi równiez Straszenie było fajnie, choć niektórzy się narobili Najważniejsze, że nie my Neferko, super chałupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dzieki OK - jeszcze taras i leżaczek i dopiero zaszalejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 O tototo A zimą kominek Masz może jakiś mały, wolny pokoik? Może się przeprowadzę W ostateczności mogę zamieszkać w łazience chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts