malgos2 30.04.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No Neferko przesadzilas z ta podloga tej czarnej lazience, przesadzilas Oderwac wzroku sie nie da Jak sie po niech idzie to światło powoduje wrażenie, że podłoga płynie Ja sie tylko obawiam, ze na kacu to moze byc nie do zniesienia. To pewnie tak specjalnie biednym dzieciom zrobilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No Neferko przesadzilas z ta podloga tej czarnej lazience, przesadzilas Oderwac wzroku sie nie da Jak sie po niech idzie to światło powoduje wrażenie, że podłoga płynie Ja sie tylko obawiam, ze na kacu to moze byc nie do zniesienia. To pewnie tak specjalnie biednym dzieciom zrobilas. Tak to była zemsta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 O tototo A zimą kominek Masz może jakiś mały, wolny pokoik? Może się przeprowadzę W ostateczności mogę zamieszkać w łazience chłopaków jest i pokoik i łazienka może być A kominek od jesieni Uwielbim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam, Bardzo dziękuję za miłe spotkanie. Nefer miałam ciebie za zupełnie inną babkę a tu takie miłe zaskoczenie - myślałam że jesteś strasznie sztywna i niedostępna. Powiem wam tak że zdjęcia łazienek nawet w 10% nie oddają tego co zobaczyłam na żywca. Są superaśne a foreścikowa the best. Już nie przeszkadzami to że foreścik jest pstrokaty . Klima wypasiona na maksa Duszku - ciebie też miło było poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No Neferko przesadzilas z ta podloga tej czarnej lazience, przesadzilas Oderwac wzroku sie nie da Jak sie po niech idzie to światło powoduje wrażenie, że podłoga płynie Ja sie tylko obawiam, ze na kacu to moze byc nie do zniesienia. To pewnie tak specjalnie biednym dzieciom zrobilas. Tak to była zemsta To Ci sprzedam jeszcze jeden sposob - kula lusterkowa i na nia rzucony laser - robia sie takie kropki na podlodze i scianach, jak sie porusza ta kula to mozna sie zabic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 O tototo A zimą kominek Masz może jakiś mały, wolny pokoik? Może się przeprowadzę W ostateczności mogę zamieszkać w łazience chłopaków jest i pokoik i łazienka może być A kominek od jesieni Uwielbim To ja się przeprowadzam Mogę z kotą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 To Ci sprzedam jeszcze jeden sposob - kula lusterkowa i na nia rzucony laser - robia sie takie kropki na podlodze i scianach, jak sie porusza ta kula to mozna sie zabic. Jesoooo to juz sadyzm...ale kula dyskotekowa to niezły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 To ja się przeprowadzam Mogę z kotą? Ja uwielbiam koty, ale moja kocica ma z tym problem. NIenawidzi kobiet, mopów, ale najbardziej - innych zwierząt (jakichkolwiek) i Rumunów - wyczuwa ich na 5 pięter w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam, Bardzo dziękuję za miłe spotkanie. Nefer miałam ciebie za zupełnie inną babkę a tu takie miłe zaskoczenie - myślałam że jesteś strasznie sztywna i niedostępna. Powiem wam tak że zdjęcia łazienek nawet w 10% nie oddają tego co zobaczyłam na żywca. Są superaśne a foreścikowa the best. Już nie przeszkadzami to że foreścik jest pstrokaty . Klima wypasiona na maksa Duszku - ciebie też miło było poznać Wariatka :) Ja niedostępna :) Dzięki za komplementy Pocałuj Malutkiego - oczarował mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 To Ci sprzedam jeszcze jeden sposob - kula lusterkowa i na nia rzucony laser - robia sie takie kropki na podlodze i scianach, jak sie porusza ta kula to mozna sie zabic. Jesoooo to juz sadyzm...ale kula dyskotekowa to niezły pomysł Ja kule bede miec w salonie na 150%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 To Ci sprzedam jeszcze jeden sposob - kula lusterkowa i na nia rzucony laser - robia sie takie kropki na podlodze i scianach, jak sie porusza ta kula to mozna sie zabic. Jesoooo to juz sadyzm...ale kula dyskotekowa to niezły pomysł Ja kule bede miec w salonie na 150%. noooooooooooo fajnie Musze pogmerać na necie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 To Ci sprzedam jeszcze jeden sposob - kula lusterkowa i na nia rzucony laser - robia sie takie kropki na podlodze i scianach, jak sie porusza ta kula to mozna sie zabic. Jesoooo to juz sadyzm...ale kula dyskotekowa to niezły pomysł Ja kule bede miec w salonie na 150%. noooooooooooo fajnie Musze pogmerać na necie :) Na allegro jest sporo, zalezy czy chcesz z silnikiem, czy bez. Z silnikiem taka najwieksza gdzies z 400 zl, ale bez silnika znacznie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ty będziesz miała kulę a ja co innego :) Ja będę miała tubki dyskotekowe sztuk trzy ( w łazience chłopaków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ty będziesz miała kulę a ja co innego :) Ja będę miała tubki dyskotekowe sztuk trzy ( w łazience chłopaków) A jak wygladaja tubki dyskotekowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Tubki dyskotekowe składają się z lamp montowanych do sufitu w kształcie tuby (cylindra) ale ich powierzchnia to lusterka 1x1 Nie ruszają się (na szczęście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Tubki dyskotekowe składają się z lamp montowanych do sufitu w kształcie tuby (cylindra) ale ich powierzchnia to lusterka 1x1 Nie ruszają się (na szczęście) To tylko dziala jak jest punktowy laser na to rzucony, u siebie tez nie bede ryzykowac AZ tak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 na przykąłd taka, ale w lusterkach http://www.swiatlamp.pl/images/product_images/popup_images/3469_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bardzo fajna. Super jest ta lazienka w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.04.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Oj będzie pasować, będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bardzo fajna. Super jest ta lazienka w ogole. Taka wiesz - klubowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts